Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: kummi katted-teema löpetatud (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1425)
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 18.12.07 19:33 Tsiteeri
kummi katted-teema löpetatud

tere siis taas.soov aidata söpra ja sellega siis küsimus-kui keeruline on vahetada kodustes tingimustes veovölli kaitse katteid.mida selleks tegema peab ja mida meeles peaks pidama?autoks siis samuti a4 2.6
vabandan,kui teema on juba kusagil olemas-ei hakanud kuidagi silma.

tänud

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 18.12.07 19:37 Tsiteeri

Kas sisemisi või välimisi?

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.07 19:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audiboy
Kas sisemisi või välimisi?

vabandust.jutt siis ikka välimistest.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.07 20:10 Tsiteeri

Täiesti tehtav ja midagi keerulist ei ole, mul oli kõige raskemaks osaks seal alumiste õõtsade lahtisaamine mis hoidsid koonusega end ikka väga kõvasti kinni. Üldiselt peaks kogu protsess olema järgmine:
- Ratas all keerad keskmise mutri lahti, 32 või 36 padrun läks sinna vist.
- Esiots üles, ratas alt ära ja alumised õõtsad lahti amordipüstaku küljest. Seepeale peaks saama veovõlli otsa sealt vahelt välja nihutada.
- Seejärel keerad selle poldi sinna veovõlli otsa sisse tagasi seni, kuni polt selle otsa võlli küljest lahti lükkab. Otsa hoiab võlli küljes väike stopperseib.
- Pesed otsa puhtaks vanast määrdest, võlli ka. Paned uue määrde sisse, uue kummi peale ja kokku tagasi.

Edit: sai veel kord neid vahetatud ning tegelikult piisab A4 puhul ainult alumise tagumise õõtsa lahtilaskmisest, et võlli ots kätte saada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 18.12.07 20:14 Tsiteeri

Ja ära unusta neid seibe tagasi panna mis seal vahel on!

12,72@178,14km/h @S4 // 241km/h @ S4 OMC
http://differ.ee https://www.youtube.com/andresleever
-markus-
huviline

Registreerunud 28.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 Avant

postitati 18.12.07 21:40 Tsiteeri

Tsitaat:
- Seejärel keerad selle poldi sinna veovõlli otsa sisse tagasi seni, kuni polt selle otsa võlli küljest lahti lükkab. Otsa hoiab võlli küljes väike stopperseib.
.

B3/B4 saab ka nii otsa lahti? Ma olen muidu kurja vaeva näinud otsa ja võlli lahutamisel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 19.12.07 06:17 Tsiteeri

Mina vahetasin A4l ka poolassi otsasi, välimisi. Vasaku poole sai kenasti lihtsalt tõmmates kätte aga paremaga oli suurem jama. Samas ei midagi ületamatut. Nii et jah, see töö on koduste vahenditega täiesti teostatv.

Lisaks soovitan lahti võtta ülemised õõtsad, neil ei ole mingit koonust ja need tulevad poldi ära võtmisel lihtsalt haamriga koputades-meelitades lahti. Sama teema rooliotsaga. Alumisi on ära saada jah jama ning kui õõtsad ei ole enam all esimises noorusus, siis tagasi saada on ka väga jama, polt hakkab koos õõtsa kinnitusega kaasa keerlema. Ise sain näiteks tungrauga õõtsa alt pressides koonusesse selle lõpuks uuesti kinni. Nii et võta ülevalt lahti, tunduvalt lihtsam.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.07 07:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raunz
Lisaks soovitan lahti võtta ülemised õõtsad, neil ei ole mingit koonust ja need tulevad poldi ära võtmisel lihtsalt haamriga koputades-meelitades lahti. Sama teema rooliotsaga.

Kui ma nüüd tagantjärele mõtlema hakkan, siis rooliotsa ma vist võtsin ka ikka lahti, sest muidu ei saa amordipüstakut seal piisavalt keerata, et pooltelge sealt vahelt kätte saada.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.07 17:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: raunz
Lisaks soovitan lahti võtta ülemised õõtsad, neil ei ole mingit koonust ja need tulevad poldi ära võtmisel lihtsalt haamriga koputades-meelitades lahti. Sama teema rooliotsaga.

Kui ma nüüd tagantjärele mõtlema hakkan, siis rooliotsa ma vist võtsin ka ikka lahti, sest muidu ei saa amordipüstakut seal piisavalt keerata, et pooltelge sealt vahelt kätte saada.

olge te tänatud.tundub et polegi väga hull-arvasin hullemat.eks siis peab söbraga mingi aja kokku leppima ja siis ehk läheb tööks.
tänud siis.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.1% - SQL: 79.9%]