rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 01.01.03 14:19
|
|
|
Mida tegite aastavahetusel ;)
teema sai "varastatud" SR foorumist ja kopin siia ka kohe oma muljetamise. jään ootama ka teiste meenutusi ja mälestusi 
niih..
asi algas kodus suht karmi õhtusöögiga igasugu delikatesside saatel. siis kimasin marjasse tagala patti warangel-ile seltsiks ja vahtisime telekast
esto tv-d ja edekabelit. siis kimas koju ja sealt edasi harku oangale, kust avaneb megahea vaade üle kogu tallinna ning lisaks veel keilale (oleks
vaid ilm selgem olnud). sai siis oma pool tundi ilutuletikku vaadatud, mis kuidagi vaibuda ei tahtnud. siis jälle väike koduots ja sõber peale ja
hakkasin linnas ringi cruisima. mingi aeg sai kuskil veskimetsa baaris veedetud ja üsna mitmel korral hea raha eest taksot sõidetud (kaine autojuhi
võlud). sealt edasi kobisin olnokisse mingile peole. sai seal oldud jne ning siis jälle veskimetsa tagasi. Sealt pidin ühe sõbra koju viima, kui
viisin hoopis kuskile kakumäele mingile peole ja minust sinna ta jäigi. sealt tõmbasin uuesti "olnoki peole" kus paar neiut oli soolas kuid
üllatuseks sinna jõudes oli koht tühi. rahvas oli ümber kolinud teise kohta ning siis lõpuks maandusin ttü euroühikas ning seal tekkis olukord kella 5
ajal, et silmad ei tahtnud lahti seista enam. cruisisin siis vaikselt ja unest vildakana kodu ja maandusin pehmesse voodisse kust siis täna
"hommikul" kell 15:30 umbes sai end üles kangutatud. üldiselt busy night oli.
ise olen aastavahetsuega rahul
kuigi hampuse klaasi asemel lõin kokku tartu limonaadiga täidetud klaasikesi
(niipalju veel, et 2 korda "jälitas" mind politsei, kuid kinni ei pidanud, nägin kahte avariid (ise suutsin ka 2 korda libeda tõttu hanges käia..
oma lolluste tõttu loomulikult) ja ühte tulekahjut. kaklusi ei jäänud silma ühtegi kõik paistis olevat bro. kesklinn oli kuidagi kahtlaselt tühi kella
1.00-1.30 ajal.)
|
|
|
|
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 300 hobust
|
postitati 01.01.03 14:27
|
|
|
rass ma vaatan et sul ikka tihe öö oli!
mina kobisin uude Patricusse istusin seal sõpradega kuni mingi kella 23.40-neni ja siis kobisin Toomapeale kus oli ilutulestik ja siis sõbra poole ja
siis kella 5 ajal koju, vähemalt ema väitis nii
ja joogist ME EI RÄÄGI!!!
|
|
|
Demis
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5 cyl 20V
|
postitati 01.01.03 14:28
|
|
|
Aasta vahetus oli KUIV!
|
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 quattro
|
postitati 01.01.03 18:18
|
|
|
No 24:00-ni olin kodus, mõned sõbrad ja asjad olid ka, võtsime siin juba veini ja värki ja siis läksime baari.. seal siis sai viint võetud ja koju
jõudsin 7 ajal vist..
|
|
|
Miku
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Lancer EVO 6 TME, BMW E36 M3 EVO
|
|
Burn
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe Q & E39
|
postitati 02.01.03 16:09
|
|
|
Aastavahetus sai võetud sõprade/tuttavate seltsis vastu vanalinnas. Kuna kella 2 ajal öösel otsustas võimendi läbi kärsata, kolis kogu seltskond club
Hollywoodi. Kus sai hommikuni möllatud. 01.01.03 möödus 95% teki all ja oigatesel .
Suzuki Bandit 1200, 2,5 sek 0-100 
|
|
|
|
koit46
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 3.0
|
postitati 02.01.03 16:28
|
|
|
Minu aasta vahetus jääb küll igaveseks meelde. Nimelt otsustas Radikas otsad anda (tallinn-pärnu teel 10 km ennem märjamaad) Radikas lihtsalt külmus
puruks (Auto seisis talinnas 3 päeva ja siis tuli mõte et läheks uut aastat pärnusse vastu võtma. Auto käivitus suurest külmast hoolimatta. Esimene
asi oli jahutusvedeliku potsik millesse pilgu heitsin. Segu paistis igati ok. Alustasime sõitu pärnusse 19.00 Pärnusse Koju jõudsin aga 5 tundi hiljem
Täpselt kell 00.00 )
Radikas külmus vist lõhki sellipärast et polnud õige kangusega segu. Ps. väljas oli -22 kraadi külma ja kõva vastutuul oli.
Nii kui autost enam asja polnud hakkasin hääletama. Pidas pidas keegi kinni. kõik sõitsid kaarega mööda. Lõpuks helistasin pärnust sõbrad vastu.
Hääletasin edasi kuni üks pidas kinni ja mind 10 km edasi londi otsas vedas. Olin jõudnud Shelli kus juhuslikult seisis Pärnu kaubik. Rääkisin mure
ära ja nad olid kohe nõus aitama Võtsid mind londi otsa ja vedasid peaaegu pärnusse. Sealt jätkus auto vedamisteekond sõprade auto taga. Kus juures
mul oli autos hästi soe autot ei saanud ju käima panna.
Lõpuks kell 00.00 olin täpselt kodu maja ees. Paugud käisid, raketid lendasid mina rookisin sõbraga lund ,et saaks auto hoovi lükata.....
Jube meeldiv aasta vahetus oli...
Õnneks on inimesi kes teisi hädas olijaid aitavad
|
|
|
urquattro
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI
|
postitati 04.01.03 06:17
|
|
|
a ma olin hoopiski tööl .aga see eest 01.01. oli väga hea olla, pea ei
valutanud, ei ajanud iiveldama jne. .
|
|
|
ViljarS
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Focus RS 2010
|
postitati 07.01.03 22:10
|
|
|
algul möllasin naasama linnas, kus rahvast nagu muda oli.
Pärast läxin Audrusse kohalikku baari kus oli sammuti päris palju rahvast selle baari kohta aga jah lõpus suht ära sai vajutud ja koju jõudsin kell 7 hommikul
|
|
|