Deprecated: Implicit conversion from float 510063.99999999994 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - A4 originnal esimesed xenonid
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 originnal esimesed xenonid (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1316)
arrow110
huviline

Registreerunud 01.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.07 19:07 Tsiteeri
A4 originnal esimesed xenonid

Enam ei mäleta küll kustkohast ma seda lugesin, aga kui ma nüüd valesti aru ei saanud, siis peaks olema ka selliseid A4 mudeleid (aasta kuskil 2000-2001), millel on originaalis juba xenon tuled ja seda samas tule korpuses (nö angeleyes) kui minu omal (2000 aasta).

Seega tekkis mul mõte, kas minu A4-l on juba xenon pirnide jaoks disainitud latern?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 05.12.07 19:43 Tsiteeri

Ei, Su A4-l on lihtsalt pikk luubiga latern. Kui seal sees on tehasest halogeen, siis see ei ole xenoni jaoks disainitud. Angel eyes ei lähe selle teemaga kuidagi kokku, kuna A4-le pole selliseid laternaid originaalis kunagi paigaldatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
arrow110
huviline

Registreerunud 01.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.07 11:40 Tsiteeri

Noo nii, leidsin lõpuks üles selle lehe, kust selline idee üldse tuli

http://ctny.audiworld.com/mark/a4/diff/

Seal on näha, et 05/1999 tuli esilatern, mis on halogeen, aga samasugune nagu 2000 "xenon available"

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 06.12.07 11:47 Tsiteeri

Xenon tule element on alati teine, kui halogeen tule element. Kaks erineva tootekoodiga tuld ;)

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arrow110
huviline

Registreerunud 01.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.07 13:42 Tsiteeri

Kuna soovisin endale paremat nähtavust just esitulede kasutamisel olen mõelnud xenon lahenduse peale, aga kuna ma ei ole eriti isekas mees, siis ei taha ma, et minu aftermarket xenonid tee peal teisi pimestama hakkavad.

Ennast häirib hirmsasti, kui keegi on mingisse vanasse laternasse xenonid siise toppinud ja nendega mu silmi pimestab.

Uutel autodel seda probleemi pole.

Seega, to the point. Kui sellistesse laternatesse paigaldada mingisugune xenon lahendus, siis kas see hakkab teisi pimestama või mitte?

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 06.12.07 14:03 Tsiteeri

Kui õieti paigaldatud ja reguleeritud (manuaalne tulederegulaator) siis ei ole probleemi.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
C20XE
huviline

Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 525TD

postitati 06.12.07 14:04 Tsiteeri

Mõned kohad nagu nt Kesei Racing pakub ka automaatseid kõrguseregluaatoreid jms. Kui kõik vajalik olemas ja korrektselt reguleeritud, ei pimesta need Xenonid midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.0% - SQL: 72.0%]