Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Tegele veel mingisugustega, kes autodest s*ttagi ei jaga Kulu poole pealt
on suht suva, lihtsalt õppetund oli hea, et suvalised, kellega pole suhelnud või mingeid diile teinud või koos joonud käigu pikalt 
Ja Sina kodanik, kui Sulle ma meenun ja sa seda teksti siin loed, siis lase endale igaks juhuks kuul pähe, nii on kõigile ohutum |
Jaaah, tuttav tunne, olen isegi kogu abistamisi ise kinni maksnud.
Aga tuttavaid klubilisi proovin ikka aidata. |
Mul kah sarnased kogemused ja sellepärast päris pimesi võõraid pukseerima ei kipu enam, või neile mingeid asju (varuratast) välja laenama. Tuttavatel
käinud alati vajadusel abiks ja käin ka tulevikus. Samuti tüütan häda korral pigem oma peret/sõpru, mitte ei tahaks hea meelega võõrast inimest
tülitama hakata.
Aga teemasse: soovitaks võtta eeskuju kogenenumatelt, vt teemat 4x4
foorumis ja imesta, kui palju seal on abivalmis inimesi! Asi on lahendatud lihtsalt - kui ostad omale maasturi, prindid välja omale abistajate listi ja paned selle autosse kile sisse, nii et oleks alati kaasas. Kunagi ei
tea, kus ja kui kiiresti abi on vaja, oma lähemad sõbrad ei pruugi olla sel hetkel lihtsalt "käeulatuses". Hea näide on üks sõbranna Soomes, kellel
kolimise auto talvel käreda pakasega rikki läks, ning selleks ajaks, kui abi kohale jõudis, olid akvaarium (kaladega) lõhki külmanud jpm jama. Pange
end olukorda, kus sarnase -30 külmaga pisike beebi kaasas, oled pärapõrgus ja oma jõududega midagi teha pole, kell muudkui tiksub... ega siis pole
vahet, millise autoklubi inimene sealt lähedalt appi tormab. Ühes sarnases osaletud avariis Soomes oli juhus, kus kohale saabunud kiirabitöötajad, nähes et inimestega kõik korras, mähkisid oma soojas autos meil
kaasas olnud pisikese kutsika tekkidesse (ei tea kas värises põues olles külmast või shokist), alles seejärel asusid formaalsuste juurde . Igaüks võib vajada abi, ka need jobud, keda pukseerida ei taha.
Need, kellega koos õllet olen joonud, teavad ka minu numbrit ja võivad alati helistada.
Muide, CB jaam on vägagi toimiv lahendus, lõbus kuulata ja kaasa rääkida, saab ka lihtsamat abi kui pukseerimine, näiteks rekkadest möödasõidul.
|