Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Sillastendi tulemus (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1682)
raiz80
huviline

Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3 Trend Edition

postitati 12.11.07 13:15 Tsiteeri
Sillastendi tulemus

Käisin siis täna Audiga (80; 91 aasta; 1,8; 66kw) sillastendis. Mulle anti sillastendi kohta ka paber, mida saab vaadata siit: http://www.speedyshare.com/408349207.html
Kuna all on uued ja suhteliselt kallid talverehvid ning ise silla reguleerimise kohta midagi tarka öelda ei oska, siis küsin siit nõu. Ehk keegi oskab paberit vaadates öelda, milline on reguleerimise tulemus ja kas nüüd on sild OK?

Tänud ette!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.07 13:38 Tsiteeri

Kas sa tõesti arvad, et kellegi pole muud teha kui 25MB faili alla sikutada ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 12.11.07 13:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aixx
Kas sa tõesti arvad, et kellegi pole muud teha kui 25MB faili alla sikutada ?

Jep, inimeste uudishimul pole piire: This file has been downloaded 7 times :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raiz80
huviline

Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.07 13:44 Tsiteeri

Ei no seda ma kohe kindlasti ei arva. Lihtsalt kui keegi viitsib vaadata. Ja kiirema neti puhul ei tohiks asi hull olla. Nii suur on see fail selle pärast, et skänneriga arvutisse lastud! Ehk peaks lihtsalt pilti tegema?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 12.11.07 13:49 Tsiteeri

Ma usun, et selle sama infi oleks saanud edasi anda 25 kB-se gif-failina. Kui suur on mahtude erinevus? Kõigest 1000x? Võrguressursse tuleks ka osata mõistlikult majandada! Ei ole nii, et maksad aga kuumaksu ära ja pumpad, nagu jõuad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raiz80
huviline

Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.07 14:13 Tsiteeri

Ok sorry, ei mõelnud tõesti suuruse peale, tahtsin, et kvaliteet oleks lihtsalt parim!. Tegin faili siis 10 korda väiksemaks ;). Rohkem enam ei osanud väiksemaks teha, aga see selleks. See suurus peaks nüüd enam vähem talutav olema. Faili saab siit: http://www.speedyshare.com/290914554.html

PS. Vana link ei tööta enam

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 12.11.07 16:09 Tsiteeri

Plää. Peab ikka monitor olema, et seda asja vaadata :D

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raiz80
huviline

Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.07 17:21 Tsiteeri

Ei ole siin mingit erilist monitori vaja. Kui lingi lahti võtad siis on jah pilt pisut udune aga siis tuleb teha "Save Image As..." ja paigutada see fail kusagile oma arvutisse (kõige lihtsam deskdopile) ja seal saab seda näiteks Windows Picture and Fax Vieweriga vaadata sellises suuruses, nagu vaja!
Aga iseenesest hakkab teema natuke läbuks ja mõttetuks kätte ära minema. Ehk on kellegil ikka konkreetselt asja kohta midagi tarka öelda?

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 12.11.07 17:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raiz80
Ehk on kellegil ikka konkreetselt asja kohta midagi tarka öelda?

Tarka öelda? Keegi siinsetest peaks teadma konkreetse mudeli sillaandmeid peast? Küsi järele firmast, kes teostas silla reguleerimise või külasta selle paberiga Reval Auto nimelist ettevõtet:)

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.07 18:11 Tsiteeri

Tegelikult on ju paberi peal tehase väärtused antud. Miks sa ei küsinud reguleerija käest milline number mida tähendab. Ees parem ratta kalle on piiridest väljas, miks? Seda peaksid ikkagi nende käest küsima.

raiz80
huviline

Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.07 19:54 Tsiteeri

Ok, tänud! Uurin siis järgi! Tegelt oleksin seda kohe küsinud aga paberit kätte saades ei saanud eriti midagi aru. Reguleerija endaga ei saanud ka rääkida. Põhimõtteliselt sain rääkida "klienditeenindajaga" ja temalt küsisin, et kas oli siis ka midagi paigast ära. Tema vaatas paberit ja ütles, et vist ikka oli! Selle peale küsisin mina, et kas nüüd siis on korras? Selle peale vastati, et ikka on.
Siiski on tegemist tuntud firmaga, mille kohta vähemalt mulle räägiti häid sõnu ja vaevalt, et nad julgevad kätte anda paberit, mille peal selgelt näha, et töö poolik!
Võibolla muretsen liialt palju, aga see sillastend tundub minu jaoks küll müstika olema. Endal tekkis ka hiljem neid punaseid numbreid vaadates kahtlus ja seepärast küsisingi siit nõu! Parem ikka targematelt järgi küsida, kui oma lolli peaga tegutseda. ;)

JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 13.11.07 06:58 Tsiteeri

Käinud minagi nii esinduses, kui ka Rehvieksperdis... Alati pärast sillaregulli on selline karvane tunne, et kui oskaks siis kontrolliks üle. Miks? Kuna mõlemas asutuses on "juhtunud", et masin ,millega tööd tehakse on katki. Samas raha kasseeritakse ja midagi ei öelda. Rool peal nii viltu, kui viltu. Hullem ,kui ennem. Siis ootan 3 nädalat, kuna nad suudavad teha remondi oma seadmele..Masin mul sõidus pidevalt ja rehvi kulumine garanteeritud.
Lõpuks on saanud asi küll korda ja ma ei ole pidanud enam maksma, aga no kurat, kui sa tead, et masin on peetis, siis ütle. Muud halba pole nagu miskit öelda, aga kõhklus jääb alati hinge, et kas seekord oli ikka masin korras?!
Eks tegijatel juhtub ja olen väga arusaaja inimene. Siis ajab küll vihaseks, kui helistatakse, et auto on valmis ja tulge järgi..Jõuad kohale, maksad ja istud autosse, mille rool on viltu:D Alati olen öelnud, et kontrolli ikka töö üle, aga nendel vist liialt kiire...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 11.1% - SQL: 88.9%]