oz-vald
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi COUPE 1,8 GT `87;Audi100 avant 2.8 quatro`92
|
|
postitati 10.11.07 17:19
|
|
|
tagumisd pidurid lahjad
Tere probleem selline.
Tagumised sõidu ja seisu pidurid ühtemoodi lahjad ei lähe
ülevaatuselt läbi.Olen võtnud tagumised supordid lajali ära vahetanud piduri voolikud lihvinud ketaid ja klotse.
Probleem endine mida võiks veel ette võtta.
|
|
|
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
|
postitati 10.11.07 17:30
|
|
|
Tagasilla juures on regulaator ,toimib vastavalt tagasilla koormusele vb. see on kinni jäänud. Kuigi seisupidurit see ei mõjuta.
|
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
|
postitati 10.11.07 18:58
|
|
|
Proovi kettad ja klotsid täiesti uued panna, kuna taga kipuvad pidurid alati vähem pidurdama kui ees(enamus sõite pool tühja masinaga ja regulaator ei
ole pinges ning pidurid võtavad vähem). Sellepärast kipuvad tagumised kettad roostetama ja täies ulatuses mitte võtma. Omal oli sama probleem b4
quattroga, et ülevaatusel jäi miinimum piirist välja. Ostsin uued kettad ning klotsid, sai ka õhutatud ja ülevaatuse ma kätte sain 
Quattro puhul pidavat saama tagapiduri effektiivsust kusagilt piduri võimendist vms reguleerida.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
postitati 10.11.07 21:07
|
|
|
Arvestades seda kui erinevad ja ebatäpsed on need ülevaatuspunktide mõõtestendid siis väga suure tõenäosusega tuleb ka teisel mõõtmisel samas
ülevaatuspunktis hoopis teistsugune tulemus.
Pidurdusjõuregulaator võib üsna tõenäoliselt olla sellise vea põhjustajaks, selle vea saab üsna lihtsalt kõrvaldatud regulaatori eemaldamise teel.
Ka on audi (konkureerivatel sama klassi autodel sellist häda pole) tagumised pidurisupportid millegipärast tehtud juba sünnist vigastena ja neid tuleb
iga mõne aasta tagant põhjalikumalt renoveerida.
Ainult ketta ja klotsi vahetusest võib abi olla siis kui supportid ja liugurid korralikult liiguvad see aga on väga ebatõenäoline. Kulunud ketas ja
klots reeglina pidurdusjõudu ei vähenda, pigem vastupidi.
|
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
|
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5
|
|
postitati 10.11.07 21:33
|
|
|
Natuke teemast välja, aga taga piduritega tegu ikkagi. Semu A 100 '88a taga trummel pidur. Tekkis samane probleem, et ülevaatusel öeldi, erinevus
liialt suur. Vahetasime silindreid ja rattaid jne, Kuni üks mees käis välja mõtte, et vaata piduri toru, äkki kusagilt mõlkis ja ei anna piisavalt
survet silindrile peale. Teoreetiliselt võimalik. Lõpuks läks asi ikkagi trumlitest alates ja kiiludega lõpetades vahetusse. Peale seda tagumised
pidurid 5+.
|
|
|
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
|
postitati 11.11.07 12:05
|
|
|
Regulaatori eemaldamisel hakkavad ülevaatusel norima ,olen proovinud. Üks võimalus on see klots seest tühjaks teha ja läheb läbi. Tegelikult ei saa
aru milleks ABS-iga autol seda jullat üldse vaja on.
|
|
|
|
ulith
huviline
Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4
|
|
postitati 11.11.07 12:50
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: vreps
Regulaatori eemaldamisel hakkavad ülevaatusel norima ,olen proovinud. Üks võimalus on see klots seest tühjaks teha ja läheb läbi. Tegelikult ei saa
aru milleks ABS-iga autol seda jullat üldse vaja on. |
kusjuures just ise mõtisklesin endamisi samuti milleks tal seda vaja on. võtan endal ka lähipäevil selle regulaatori küljest. Mul on 3 autoga
selliseid probleeme selle regulaatoriga ülevaausel olnud. ma küll täitsa põhja nad reguleerinud aga tihtipeale on seest ära roostetanud ja ei aita
miski reguleerimine ega klosi vaheus!!!
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.11.07 19:51
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: vreps
aru milleks ABS-iga autol seda jullat üldse vaja on. |
Kui just ise reklaamima ja küsima ei hakka ja asi viisakalt lahendatud on siis ei jää see normaalsele ülevaatajale ette.
On muidugi ülevaatuspunkte kus kõigega noritakse, üks neist paikneb mustamäel endise key kaubamaja taga. Soovitaks selliseid kohti lihtsalt
vältida.
|
|
|
|
|
|
oz-vald
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 16.11.07 19:45
|
|
|
Tere jälle pole ammu kirjutanud.
Sai siis ketad ja klotsid äravahetatud aga käsi pidur
paremaks ei läinud kas oleks veel ette panekuid miles võiks viga olla.
1.Tegin selle tagapidurite regulaatori seest tühjaks aga kuidassellest potsikust õhk välja saada.
2.Kust saab seda tagapidurite jõudu reguleerida
|
|
|
|
|
|
oz-vald
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
jaspa
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.11.07 07:28
|
|
|
Küsisid järelikult valest poest. Olen juba üle 10 -ne aasta audidega sõitnud ja igal autol on tulnud ka tagumisi sadulaid remontida. Ja kogu selle aja
jooksul on seda rem. komplekti müüdud sinna 100 +/- 20 eek kanti. Vähemalt lõunas.
|
|
|
|
oz-vald
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.11.07 08:56
|
|
|
Kas täis komplekt koos kolbide ja muude vidinatega mis sinna juurde kuluvad.
|
|
|
|
|
|
jaspa
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.11.07 09:24
|
|
|
Nii odavalt siiski kõike ei saa. Üldjuhul sisaldab see kompl. ainult kummi tihendeid. Mansetti, tolmukaitset kolvile, pisikest rõngastihendit, selle
pulga otsa, mille peal kolb liigub, siis tihendit käsipidurihoovale, kahte kummilutut pulkadele, õhutusnipli tolmukaitset ja mõnd tihendid veel, mis
pidavat minema teistele mudelitele.
|
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
postitati 17.11.07 09:58
|
|
|
1. Autoks Audi 100, C4, 91a, 2.0, AAD
2,3. Teostaja Infomar OÜ, http://www.autoparandaja.ee
4. Tööks tagumiste pidurisupportite remont.
5. Osade hinnad (Forss OÜ): võllid (2tk) 472.-, kolbid (2tk) 354.-, remontkomplektid (2+2tk) 220.- + 490.-. Kokku 1536.-
6. Töö hind: 750.-
PILT
Käsipiduri koha pealt võiksid ära vahetada ka trossid, kuna
supportite remont minul käsipidurile midagi juurde ei andnud. Trossid andsid, küll mitte meeletult.
2 tk maksid forss oü-s 854.-
Juppide kättesaadavuse kohalt Pärnus ei oska aidata.
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
|
postitati 17.11.07 11:04
|
|
|
Ja pärnus ära statoili taha ülevaatusele roni, saugas selle eest on asi normaalne vennad viitsivad ise ka natuke mõelda, mitte nii et kui käsipidur
kohe ei võta siis sõida minema.
|
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.11.07 11:10
|
|
|
Lihtsalt informatsiooniks oleks sobilik siinkohal välja öelda, et remonditud support vahetusosana (a100 C4 esivedu, quattro kohapealt info puudub)
maksab natuke üle 1000.- vist oli 1200.- või midagi sinnakanti. Sinna lisaks siis liugurid 400.- Tegelikult tuleks paljudel juhtudel ära vahetada ka supprti & klotsikandurid (v kelgud v kuidas keegi tahab
nimetada), kuid neid saab paraku ainult originaalosana revalist.
|
|
|
|
|
|
jyri172
huviline
Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 1,8t man c5
|
|
postitati 17.11.07 11:10
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: pampkuri
Ja pärnus ära statoili taha ülevaatusele roni, saugas selle eest on asi normaalne vennad viitsivad ise ka natuke mõelda, mitte nii et kui käsipidur
kohe ei võta siis sõida minema. |
kumma statoili taga sa mõtled?
audi on auto 
|
|
|
|
|
oz-vald
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.11.07 18:54
|
|
|
Täna tõdesin siis et,audi 100 supordile pole pärnus ühtegi jupi võta peale tihendite komplekti ja uute terve supordi.
|
|
|
|
|
|
RaidoB4
Bännitud
Registreerunud 20.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.02.08 01:07
|
|
|
See on küll hea küsimus, et kuidas sealt jõuregulaatorist õhk välja saada?
Ja kui see vahelt päris ära võtta, siis äkk pidurduse korral ikka õli jõuab piisavalt kiiresti ja piisavalt palju silindriteni, et klotse laiali
lükata?
|
|
|
|