anduke88
klubiliige
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & Audi Q7 60 TFSIe
|
postitati 09.11.07 14:16
|
|
|
Loomade transport :)
Talvel on ju tüüpiline, et kui kui auto seisab ning mootor soe (kapott samuti ju), siis ronivad kapotile ju igasuguseid loomi.
Aga nüüd siis minu juhtum:
Sel nädalavahetusel sain paraja ''rabanduse'', läksin pärast mootori soojaks sõitmist siis kapoti alla jändama, ennem oli ka kapott lahti ning sai
autot käima pandud, välja suretatud ning uuesti käima pandud, siis kui läksin mootorit näppima, siis hüppas üks kuradi kass mootori kõrvalt
välja. Oi raisk kus ehamatas pimedas niimodi
Kass hüppas siis välja mootori ja radika vahel olevast väikesest vahemikust
Ise pakun, et ma võisin seda kassi sõidutada päevi. Arvatavasti istus teine põhjakatte peal.
Niiet kui kuskilt on kass kadunud, siis andke teada, siis sel juhul on kass juba Tartus ning saate ta siit kuskilt kätte.
Ja vot niimodi loomad ''kasutavadki'' inimesi ära  
Tasuta transpot ju 
|
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
|
postitati 09.11.07 14:23
|
|
|
Jajah, on endalgi olnud juhus, et teen kapoti hommikul lahti (ikka ju uurid aeg-ajalt, mis seis on, et ega äkki vedelikke pole väheks jäänud vms.).
Noh vaatab sealt jahutuslõdvikute vahelt kass vastu, selliste suurte silmade ja etteheitva pilguga, nagu tahaks öelda, et "peremees, raisk, pane see
luuk kohe kinni, külm hakkab ju kurat"...
Vaatame veidi aega tõtt, siis kass lahkub solvunult, et "magada kah ei lasta, saadanad"...
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 09.11.07 15:23
|
|
|
Kõndisin mina umbes aastake tagasi päise tööpäeva ajal Tallinna vanalinnas Karja tänaval. Eemal seisis üks universaal Sierra ja mõned inimesed seal
ümber, kapott lahti. Kuna tee viis mööda sealt, siis ajasin ka kaela õieli ja uurisin asja. Lugu oli järgmine. Üks naisterahvas oli kuskilt
Rahandusministeeriumi kandist sõitma hakanud ja jõudnud vanalinna, kus pisema hoo pealt kuulis ahastavat kisa kapoti alt. Kassipoeg oli kuskile vahele
pressinud end, aga välja ei tahtnud tulla. Eks ta oli ehmunud ka parasjagu ja tal hakkas ilmselt kuum. Kuidagi ta kätte sealt saadi igastahes ja jäi
hämmastunud näoga kräunuma sinna tänavale. Päris kahju oli kohe.
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
postitati 09.11.07 15:45
|
|
|
irw@etteheitva pilguga kass
Mul oli kapoti alla toodud kala luukere, kus veel pea ka otsas. Vast käis siis kapotil einestamas ja viskas luukere sinna kojameeste alla. Ja sõbra
autol oli samas kohas lehtedest ja heinast tehtud roti pesa, kus oli üks 3cm suurune surnud rotipoeg.
Aga muidu ikka liigub jutte ümber pooltelje kerinud kassidest jne.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.07 15:57
|
|
|
irw-te söitke tihedamini oma masinatega. siis ei teki roti pesasi ja kassi poegi. 
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 09.11.07 16:02
|
|
|
Eks neid kasse ikka ole aegajalt ventika poolt mööda kapotialust laiali löödud või ventikarihma vahele jäänud. Ma ise olen kord kapoti all sooja
mootori peal pikutava orava avastanud.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.07 16:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
irw-te söitke tihedamini oma masinatega. siis ei teki roti pesasi ja kassi poegi. |
kass tuleb just sooja kapotialla
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 09.11.07 23:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
irw-te söitke tihedamini oma masinatega. siis ei teki roti pesasi ja kassi poegi. |
Siin on üks pildike sellest, mis juhtus mu eelmisel audil, kui kapotialust sai küll piisavalt tuulutatud, aga suvel autot ennast (ja velgi) pesta ei
viitsinud. Transportisin neid ussikesi ikka üksjagu, ei tea mitu G-d nad seal velje poldiaugus ka said ? Loodus ei salli tühja kohta...

|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 10.11.07 13:16
|
|
|
Kunagi sai kesk Soomest tuttavate kass kodumasinate koormas ära toodud .Elas paar nädalat meil,siis pääses taas koju tagasi....
|
|
|
anduke88
klubiliige
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & Audi Q7 60 TFSIe
|
|