Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi b4 2.3 E bensiinikulu 15 l sajale (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1483)
Liblik
huviline

Registreerunud 20.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 2.3E

postitati 08.11.07 17:52 Tsiteeri
Audi b4 2.3 E bensiinikulu 15 l sajale

Pealkirjas sai probleem sisuliselt kajastatud, ostan 15 l paaki, saan sõita 90 - 100 km, seejuures pöördeid üle 2000 laskmata, rohkem ökomalt mina igatahes ei oska. Sõidan hommikul tööle ja õhtul kodu, 15 km üks ots. Kui ülevaatusel käisn kuu tagasi ütles mulle et lambda andur pole vist päris korras, (siis vottis umbes 10 sajale), veel ülevaatuse ajal tegi imeliku häält bensiinipump( selline pidev, turtsuv hääl taga) Nüüd viimaselajal on veel selline asi et kui korralikult kaasi annan siis hakkab auto tegema midagi sellist nagu ei saaks bensiini kätte.Ise arvan et p eaks vahetama nii bensiinipumba kui lambda anduri kuid kas saab siis asi korda voi voib olla hoopis mingi muu kala.

Selline küsimus ka et kust ma pääesen ligi Audi b4 2,3 E lambdaandurile, kas kapotialt voi autoalt ja kuidas ma ta ära tunnen, ma tean et on 2 juhtmega ja 3 juhtmega aga praktikas ise seda näinud pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
dymo
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 66kw

postitati 08.11.07 18:20 Tsiteeri

Kui öeldi, et lambda võib õhtal olla, siis vaheta see kindlalt ära, sest arvatavasti see peamine süüdlane.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Puna69nE
huviline

Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 2.3E -88

postitati 08.11.07 18:21 Tsiteeri

Lamda- auto alt. Enne katalüsaatorit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arturASE
huviline

Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion

postitati 08.11.07 18:25 Tsiteeri

Mul naabril sama autoga sama mure ja põhjuseks on pritsepea. Lihtsalt ka üks võimalusi, mis sul olla võib.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OOOO
huviline

Registreerunud 15.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.07 09:26 Tsiteeri

Mul oli midagi sarnast, vahetasin lambda, asi muutus. Nüüd võtab kuskil 11, väga ei ökota ka. Aga vahest on ikka selline imelik jõnks sees. Aegajalt esineb anomaaljaid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
fugass
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.5 tdi tiptronic 2000, a6 2.0 multitronic 2003

postitati 15.11.07 18:15 Tsiteeri

arvan, et 2 varianti, kas lambda või pritsepea. Pritsepea üles ütlemine, pidi olema suht tavaline nende mootorite puhul. Et kui pritsepea korralikult ei tööta, siis ongi jõudu vähe ja küttekulu suht kõrge.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
HTafka
huviline

Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.07 10:04 Tsiteeri

Endal kahtlaselt sarnane probleem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 16.11.07 11:21 Tsiteeri

Et kõik osad nimetatud saaksid, mis mootori juhtimist mõjutavad, on veel vee temp. andur, millelt aju vaatab kas mootor külm ja annab rohkem kütet või soe, annab vähem. Ja ka kaks mootori kaitset kaitsmeplokis- punase plastikkatte all ja kiri MOTOR peal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 12.4% - SQL: 87.6%]