Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas keegi Tartus saaks mu auto Vag-comiga ühedada? (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1778)
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 30.10.07 20:14 Tsiteeri
Kas keegi Tartus saaks mu auto Vag-comiga ühedada?

Tundub nagu kellad on võtme "ära unustanud". Peale lahtivõtmist võtme tuli vilgub ja ei lase käima panna. Kas Tartus keegi saaks selle üle vaadata ja talle võtme jälle selgeks õpetada?

NB! Päris kiire selle asjaga :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 31.10.07 07:37 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/member.php?action=viewpro&member=Rst

huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 31.10.07 12:22 Tsiteeri

Sry aga ma ei saa aidata, sest ma ei ole oma kaablit juba 2 või 3 nädalat näinud. :D

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.07 12:30 Tsiteeri

Täna õhtul olen kohtumas Matiga(kasutaja äss). Võta ühendust ja ehk saame ka sinu murele lahenduse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.07 13:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Täna õhtul olen kohtumas Matiga(kasutaja äss). Võta ühendust ja ehk saame ka sinu murele lahenduse.

Kohal ei saa olla, sest auto ei lähe käima enam :D Otsustasin nagunii uue spido bloki osta kuna suure tõenäosusega ei saa vanast enam asja. Niiet mu mure nädala pärast lahendatud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 31.10.07 14:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rst
Sry aga ma ei saa aidata, sest ma ei ole oma kaablit juba 2 või 3 nädalat näinud. :D

Kas Kirsa on sinu vara nii kaua enda käes hoidnud? tunnen ennast tiba kaassüüdlasena :)

klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 31.10.07 15:51 Tsiteeri

Sry for OT: aga mina ka natuke süüdi.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kirsa
huviline

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 31.10.07 16:28 Tsiteeri

Jah kaabel on minu käes, aga sain selle alles eile Menth käest, kes sai selle raxi käest. :)

Saaks aidata küll, aga ma ei ole kindel, kas vanem vag-com tarkvara saab sellise asjaga hakkama. Igatahes ma pole varem tegelenud.

Kui probleem endiselt üleval, siis teemaalgataja võib mulle helistada, katsume aidata. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.07 19:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kirsa
Jah kaabel on minu käes, aga sain selle alles eile Menth käest, kes sai selle raxi käest. :)

Saaks aidata küll, aga ma ei ole kindel, kas vanem vag-com tarkvara saab sellise asjaga hakkama. Igatahes ma pole varem tegelenud.

Kui probleem endiselt üleval, siis teemaalgataja võib mulle helistada, katsume aidata. :)

Näedsa, jõudsid ette :P Enam ei läinud kahjuks vaja jah, aga ni abivalmeid inimesi on ikka vähe :D

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 11.11.07 00:15 Tsiteeri

Hea meelega külastaks isegi mõnda teist abivalmitest. Nimelt põleb A6-l armatuuris Airbag tuli ja aeg ajalt jääb käivitamisel põlema ASR'i tuli. Tasuks arvutiga üle vaadata. Kelle juurde võiks pöörduda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Plinger
huviline

Registreerunud 07.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Superb

postitati 02.08.08 08:24 Tsiteeri

On siin keegi nii abivalmis, et mu auto Vag-comiga ühendaks ja hoolduse ning õlivahetuse märguande ära nulliks?

Tänud ette,
Plinger

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 33.6% - SQL: 66.4%]