Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi aju (Vastuseid: 23 | Vaatamisi: 3359)
VipMan
huviline

Registreerunud 01.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1,8 Turbo, Audi S4 4,2 V8

postitati 22.10.07 16:44 Tsiteeri
Audi aju

Mure siis selline et paranduses õeldi mulle et auto aju võib läbi olla. Kas see on võimalik? Kui palju maksab uus aju?
Auto on Audi A4 1.8T 1996

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 22.10.07 16:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: VipMan
Mure siis selline et paranduses õeldi mulle et auto aju on läbi . Kas see on võimalik? Kui palju maksab uus aju?

No kõik on võimalik, peale pükste ülepea jalga tõmbamise.

Aga sa kirjelda oma muret, et miks sa sinna parandusse üldse läksid, mida auto valesti teeb, mis parandusest täpsemalt öeldi (ei usu, et teatati, et ostke uus aju ja kogu lugu) jne...
Lisaks kirjuta, mida sa vea kõrvaldamiseks veel oled üritanud teha, mida vahetada, mida mudida jne...

Selgeltnägijaid meil siin ju pole, kuid ilma sinupoolse põhjaliku kirjelduseta ei ole võimalik nagu midagi tarka kosta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
VipMan
huviline

Registreerunud 01.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 12:27 Tsiteeri

Autol ei töödanud enam 1 silinder viisin parandusse, seal vahetati küünlad ära ja kontrolliti süüte poole. Nendes viga ei olnud. Nad ei teadnud ka mulle õelda milles viga on aga nad arvasid, et ajus.
Avastasid ka selle , et 1996 aasta audil on 1995 aasta audi aju peal. Ma ei tea ise ka mis edasi saab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 23.10.07 12:33 Tsiteeri

B5 mudelit toodeti talv 1994 - sügis 2001, ehk siis pole mingit vahet mis aasta aju seal peal on.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
VipMan
huviline

Registreerunud 01.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 12:34 Tsiteeri

Aga ega te ei oska õelda kui palju uus aju maksab?

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 12:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Autol ei töödanud enam 1 silinder viisin parandusse, seal vahetati küünlad ära ja kontrolliti süüte poole. Nendes viga ei olnud. Nad ei teadnud ka mulle õelda milles viga on aga nad arvasid, et ajus.
Avastasid ka selle , et 1996 aasta audil on 1995 aasta audi aju peal. Ma ei tea ise ka mis edasi saab.

Ma olen suht kindel, et ajus viga ei ole. Meil oli samade sümptomitega samalaadne auto just sees millest ei saadud ei Revalis ega Forsis jagu ning asi lõppes siiski plokikaane remondiga sest ühes silindris survet polnud...aga neid põhjusied on veel, seega peaks auto üle vaatama ning ka korda tegema, seega kui huvi siis kontakteeru.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
VipMan
huviline

Registreerunud 01.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 12:38 Tsiteeri

Mul on rõhud korras aga teisel silindril ei ole sädet.

VipMan
huviline

Registreerunud 01.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.07 11:57 Tsiteeri

PILT: http://de.bildelsbasen.se/?index=default&link=item&searchmode=7&vc1=1&upc=116100112&pc1=116&sortfield=vehicl emodelyear&sortorder=1&page=1&id=11391523&PHPSESSID=62fe6ed68d5866414cd0d4d3b22ebfab

Tootekood on 058133459

Mis asi see on?

DiaLAB
huviline

Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant

postitati 25.10.07 13:38 Tsiteeri

Selle saab ju ära mõõta, millest alates signaali pole.

http://www.dialab.ee - Chiptuning, DPF off, Adblue off, EGR off, DTC off, etc.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.07 15:21 Tsiteeri

mina eeldaks, et kommutaator ei toimi korrektselt.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 25.10.07 15:58 Tsiteeri

Tsitaat:

Kõige lihtsam ja odavam oleks viia auto diagnostikasse, seal peaks päris kindlasti suudetama tuvastada milles täpselt viga on. Sellise arvamisega võid enne pooled jupid ära vahetada kui auto korda saad.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 25.10.07 18:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarts
mina eeldaks, et kommutaator ei toimi korrektselt.

Kommutaator ei tööta kohe üldse.Veakoode tavaliselt sellel juhul ei näita kah.

VipMan
huviline

Registreerunud 01.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.07 21:48 Tsiteeri

Lõpuks siis leiti viga. jupp läks maksma 1900,-

Kirsa
huviline

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 25.10.07 22:20 Tsiteeri

Ja mis jupp see siis oli? Kui küsida tohib?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
VipMan
huviline

Registreerunud 01.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.07 12:19 Tsiteeri

Kommutaator

semanoid
huviline

Registreerunud 24.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 q. 20v 125kw. 91a.

postitati 27.10.07 17:19 Tsiteeri

alati vahetage kõigepealt aju siis lambda siis õhulugeja siis tühikäigumootor siis katuseluuk siis saab tööle? võibolla!?

semanoid
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
VipMan
huviline

Registreerunud 01.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.07 09:42 Tsiteeri

mida sa ajad??????

Jarmz
huviline

Registreerunud 29.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.07 19:06 Tsiteeri

Tervist!

Mul sarnane mure seoses audi ajuga. Sõidan Audi A4-ga, millel 2,6 mootor. Mure siis selline, et pöörded kõiguvad, nagu tühikäiku poleks. Ostsin uue tühikäigumootori, kuid ei aidanud midagi ja siis tekkis kahtlus et aju on tuksis. Käisin Tartus remondis ja tuligi välja et ajus oli tühikäigu "kivi" läbi. See pandi uus ja pöörded jäid ilusti 700-800 pöörde vahele. Sõidsin koju tagasi olid need juba üle 1000, kuid pöörded veel ei kõikunud, kuid paari päeva pärast oli kõik jälle endine - panin auto käima viskas pöörded 1500 peale ja kui mootor soojaks läks hakkasid pöörded kõikuma. Peale remonti ei taha enam käima ka minna, peab korraks akult klemmi maha võtma ja siis jälle läheb.

Oskab keegi midagi soovitada või on sarnase asjaga kokku puutunud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 29.10.07 19:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jarmz
Tervist!

Mul sarnane mure seoses audi ajuga. Sõidan Audi A4-ga, millel 2,6 mootor. Mure siis selline, et pöörded kõiguvad, nagu tühikäiku poleks. Ostsin uue tühikäigumootori, kuid ei aidanud midagi ja siis tekkis kahtlus et aju on tuksis. Käisin Tartus remondis ja tuligi välja et ajus oli tühikäigu "kivi" läbi. See pandi uus ja pöörded jäid ilusti 700-800 pöörde vahele. Sõidsin koju tagasi olid need juba üle 1000, kuid pöörded veel ei kõikunud, kuid paari päeva pärast oli kõik jälle endine - panin auto käima viskas pöörded 1500 peale ja kui mootor soojaks läks hakkasid pöörded kõikuma. Peale remonti ei taha enam käima ka minna, peab korraks akult klemmi maha võtma ja siis jälle läheb.

Oskab keegi midagi soovitada või on sarnase asjaga kokku puutunud?

Diagnost nr 1 tegevus, seejärel edasi uurima, ajuvahetus on üks viimaseid tegevusi, mida üldse teha, selliste sümptomite korral.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Jarmz
huviline

Registreerunud 29.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.07 19:24 Tsiteeri

Ma siin juba mõtlesin et tuleks hakata uut aju otsima. See 2,6 A4 pidi suht õnnetu auto olema... :S Kuid kas viga ei saa olla väntvõlli või siis nukvõlli anduris?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 29.10.07 19:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jarmz
Ma siin juba mõtlesin et tuleks hakata uut aju otsima. See 2,6 A4 pidi suht õnnetu auto olema... :S Kuid kas viga ei saa olla väntvõlli või siis nukvõlli anduris?

Viga võibolla ükskõik, mis X anduris, kuid ajus küll mitte, 99% kindel. Diagnost eelkõige, mõttetu on hakata pead vaevama ja huupi pakkuma.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Jarmz
huviline

Registreerunud 29.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.07 19:35 Tsiteeri

Diagnostika ei näita midagi. Algul näitas, et tühikäigumootor, selle ostsin uue ja panin külge ning läksin uuesti diagnosti, see näitas et kõik on korras kuid pöörded ikka kõikusid. Siis arvatigi et ajus on mingi viga. Viisin remonti ja parandatigi ära, kuid ainult 1 päev töötas auto normaalselt ja siis hakkasid pöörded jälle hüppama.

VipMan
huviline

Registreerunud 01.05.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.07 11:53 Tsiteeri

Kontrolli küünlaid, süüte poole ja lase kontrollida veel kommutaatorit.

semanoid
huviline

Registreerunud 24.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 q. 20v 125kw. 91a.

postitati 30.10.07 14:16 Tsiteeri

ei maksa alati otsida viga kõige kallimast otsast! üks odav andur vahetusse ja asi korras! korralik diagnost ei ole nii kallis, et sellepärast ajust pihta hakata.

semanoid
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.0% - SQL: 61.0%]