Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
postitati 18.10.07 12:48
Sigari mootori paika seadistamine
Mure siis selline, et tahaks saada mootorit ilusti paika. Nii CO kui ka õhukruvi jne. Ise olen kõrva järgi kruttinud aga pole ikkagi päris hea. Äkki
keegi oskab nõu anda või üldisemaid soovitusi, a la mitu pööret miski asi peab olema vms.
Tegu siis 2.2 liitrise r5-ga(KU)
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
postitati 18.10.07 13:17
Mine kuskile TÜV punkti või diagnosti. Paikakruvimine käib heitgaase jälgides. Silma/nina järgi ei reguleeri suurt
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Selle paikka timmimine võtab ca. paar tundi gaasianalüsaatori otsas rippudes. Kunagi Hannes Speedsterist (tuntud-teatud hea meh. pritse spetsialist)
ütles, et temal on raske isegi gaasianalüsaatoriga ideaalset tulemust meh.pritsega autol saavutada. Kõrvaga/silmaga/ninaga reguleerijatest arvas nii,
et need mehed on kas temast oluliselt targemad või nad ikkagi ei tea ise ka mida tegelikult teevad.
tryku
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
postitati 18.10.07 14:19
Ma ise tean ka, et TÜV punktis ka. Lihtsalt hetkel pole aega olnud sinna ronida ning olen kruttinud selle järgi natuke, kuidas tühikäigul käib ning
pöördesse läheb, kui paigas siis lähen vaatan, kas auto haiseb tagant või mitte.
Kuid mida siis täpselt tuleb seal kõike keerata? CO kruvi, õhukruvi sisselaskekolltori küljes gaasiklapi lähedal ja siis midagi veel?
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.0% - SQL: 86.0%]