Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Vaja peatada õli leke.Kus teha. (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1149)
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 16.10.07 18:29 Tsiteeri
Vaja peatada õli leke.Kus teha.

Kus või kes vahetab Tartus või Valgas normaalse hinnaga õlipumba tihendi,väntvõlli tihendi,esimese hammasrihma ja genekarihma ning korraga ka genekarihma pingutus vedru.
Tartus Carstop ei tahtnud seda tööd ette võtta.
Tauf auto oli nõus seda tegema ainult siis,kui ta võib vahetada uute vastu kõik rullikud,rihmad,veepumba ja kõik sinna kuuluva.Aga kuna ma olen selle töö juba 25000km tagasi teinud,ei ole tahtmist enam nii suurt summat välja käia.Kui need asjad jälle uued ostan,läheksid need ca 5000.-pluss töö.
Esimese hammasrihma ja genekarihma paneks ainult uue,sest need on õli saanud.
Oskab keegi õelda,kui palju võib õlist läbi imbunud rihmade eluaeg lüheneda?
Ette tänades.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 16.10.07 18:54 Tsiteeri

nad ei saa sulle garantiid anda kui veepump ja teised rullikud jäävad vahetamata. kui sul rihm läheb 10k km pärast pooleks vigase rulliku pärast siis sa tuled nende juurde muret kurtma. kaks rulli ja veepump ei ole nii suur raha võrreldes sellega mis peab välja käima siis kui rihm pooleks läheb. ma arvan, et suvaline Garaa˛i Vasja teeb sulle ära aga garantiist võid aint unistada

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.07 19:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
nad ei saa sulle garantiid anda kui veepump ja teised rullikud jäävad vahetamata. kui sul rihm läheb 10k km pärast pooleks vigase rulliku pärast siis sa tuled nende juurde muret kurtma. kaks rulli ja veepump ei ole nii suur raha võrreldes sellega mis peab välja käima siis kui rihm pooleks läheb. ma arvan, et suvaline Garaa˛i Vasja teeb sulle ära aga garantiist võid aint unistada

Aga need on ju suhtliselt uued rullikud jne. ei tohiks ju midagi juhtuda.Rihma vahetus välp ise on ju 120000 km.Kui arvestada,et olen nendega sõitnud ca 25000 km,peaksid nad vastu pidama küll ja küll.Olid need veel üks kallimaid ja hinnatuimaid firmasi.
Loomulikult oleks hea ning ka soovitav,kui saaks kõik uute vastu vahetada aga kahjuks pole nii rikas:(
Aga noh,kui muud valikut ikka ei leia,eks siis tuleb pisut laenata ja see asi ära teha.

vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 16.10.07 20:45 Tsiteeri

Puiestee 114 hoovis Tartus. Nimi Omar. Minu 2,5 TDI käib selle mehe juures. Väga korralik tegija , kes teeb ka sellise asja korda millest esinduse ,,jupivahetajad"jagu ei saa. Ainuke probleem on tal vaba aja leidmisega st. tööd palju.tel.nr.56622243

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.07 20:18 Tsiteeri

kuulsin,et kui õlipump maha võtta,ei pruugi see pärast enam tööle hakata.Hakka jälle otsats peale.On sellel kartusel alust või on see ikka kaduväike võimalus?
Või oleks soovitav siiski korraga uus pump panna.
Ja kui pannagi uus,kas olex vaja veel midagi vahetada,kui ei ole muidugi nii,et kui tolle paned uue,siis pane too ka uus ja kui see ka uus saab siis kindlasti vaheta ka see jne....:)ja jõuangi lõpuks kap.remondini:D

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 24.3% - SQL: 75.7%]