Deprecated: Implicit conversion from float 63645.99999999999 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - äkki keegi oskab nõu anda kui B3-l on uksed lukkus ja võtmed ees et kuidas uksed lahti saada....korras
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: äkki keegi oskab nõu anda kui B3-l on uksed lukkus ja võtmed ees et kuidas uksed lahti saada....korras (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1541)
killerq
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.07 04:41 Tsiteeri
äkki keegi oskab nõu anda kui B3-l on uksed lukkus ja võtmed ees et kuidas uksed lahti saada....korras

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 15.10.07 05:59 Tsiteeri

Ma sellele probleemile küll lahendust ei tea, aga mind huvitaks, et kuidas need võtmed siis saavad ette jääda ning uksed lukku??

ma oletan, et autol on kesklukk, ise elate kuskil paneelmajas, hommikul külm, lähete panete auto käima ning sooja ning jättes auto käima, väljute ning keerate teise võtmega keskluku peale? Kas sel juhul ikka saab uksed lahti (signa ei näpi, lülitab autom mootori välja). Kas siis autot saab ikka lahti?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 15.10.07 06:27 Tsiteeri

Klaas sisse või lukuabi.

Horde
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8 1,8

postitati 15.10.07 06:37 Tsiteeri

Hei,

Kui kesklukku pole ja unustad võtmed ette, võtad asjad tagumiselt istmelt (100 muud teemad mõttes) ja vajutad nupud alla :-)

Võimalik, et saad ukse lahti teise vanema audi või vw võtmega (Lihtsalt idee, kui lukk on piisavalt kulund ja mõnel tuttaval on nimetatud vanem masin (Võtmed sarnased), siis võib õnneks minna :-).

Asjalik link

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vuchmann
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: CLS 55 AMG 400 kW

postitati 15.10.07 06:58 Tsiteeri

Ise prooviks kõigepealt erinevaid võtmeid.Minul vedeleb neid üsna palju ja olen proovinud,et keeravad küll.

Audi 80,90,100,S4,Coupe jubinaid müün.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanus78
huviline

Registreerunud 11.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW GOLF GTI 1,8T.&Yamaha XT350

postitati 15.10.07 07:16 Tsiteeri

sul ju teisel kerel osa klaase terved niiet mõne klaasi võid ohverdada küll

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kevadlilleke
huviline

Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe '95 85kW

postitati 15.10.07 08:03 Tsiteeri

Kutsud lukuabi ja maksad neile paar sotti. Või võtad kapist tagavaravõtmed. Ma ei tea, kuidas teistel, kuid mina sain autot ostes kaks komplekti võtmeid.

Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...
B4 http://images.spritmonitor.de/308015_5.png Coupe http://images.spritmonitor.de/739191_5.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 15.10.07 08:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: anduke88
Ma sellele probleemile küll lahendust ei tea, aga mind huvitaks, et kuidas need võtmed siis saavad ette jääda ning uksed lukku??

ma oletan, et autol on kesklukk, ise elate kuskil paneelmajas, hommikul külm, lähete panete auto käima ning sooja ning jättes auto käima, väljute ning keerate teise võtmega keskluku peale? Kas sel juhul ikka saab uksed lahti (signa ei näpi, lülitab autom mootori välja). Kas siis autot saab ikka lahti?

Kuidas selline asi juhtuda saab? väga lihtsalt tean omast käest :) autol olid võtmed ees ja pesin klaase seest poolt kui olin jõudnud kõrvalistuja ukseni pesin klaasi ära ja läksin nupu pihta mis läks alla... see uks valmis uks kinni ja järgmise juurde aga siis oligi juba õnnetus käes :)

metallne joonlaud oli abiks või siis tõesti jah proovida teiste audi võtmetega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jliivak
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.07 09:44 Tsiteeri

Ise sama asjaga mitu korda kimpus olnud kuna sain ostes kaasa ainult süütelukku võtme ja üks hetk ei saanud kesklukku pump ei tahtnud enam uksi lahti teha, aga jah mina olen alati metall lati ja sellise võtmega mis ilusti lukku sisse läheb otsinud ja nende koostööl uksed lahti saanud.

killerq

Registreerunud 04.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.07 16:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaanus78
sul ju teisel kerel osa klaase terved niiet mõne klaasi võid ohverdada küll

ei ole mõtet selleks on vaja ainult B4 võtit

ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 16.10.07 16:28 Tsiteeri

Kuidas probleem lahenes said teise võtme?

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
killerq

Registreerunud 04.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.07 16:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ülks
Kuidas probleem lahenes said teise võtme?

sõbra auto võtmega keerasin lahti

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.4% - SQL: 76.6%]