Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Sigari 2.2 mootoriga väike probleem. (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 708)
bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Volvo V70 d5 -09, Audi 100 2.8q -92

postitati 14.10.07 19:12 Tsiteeri
Sigari 2.2 mootoriga väike probleem.

Käivitades võtab hetk aega kui kõik pütad järgi võtab. Põhi probleem selles et ei lähe korralikult pöördesse, nagu jääks nälga või jookseb täis. kui vajutad gaasi poolepeale on normaalne enamvähem, aga kui vajutad põhja siis läheb puterdades. Põhja vajutades jookseb muidu piirajasse küll. Keskmine kütusekulu on 11-12l sajale (quattro). sellise probleemiga olen sõitnud juba 2 kuud, aga talveks tahaks ikka korda saada kuna ikkagi quattro:). Kas pole võimalik et probleem võiks olla bensu pumbas või Küünla juhtmetes ning jagajas, küünlad on uued ja filter ka korralikum kui eelmine mis ostes küljes oli. Kõik info teretulnud:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tryku
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.07 15:00 Tsiteeri

Minul oli sarnane jama ning siis oli veaks bensupump. Soovitan manomeetri külge panna ning üle mõõta(mul olemas muidu). Olen ise kogenud bensupumbaga igasuguseid jamasid.

Kuigi küünla juhtmeid võin ka prooviks anda aga nendes ei tohiks viga olla. Mul on muidu teine komplekt juhtmeid ka olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 15.10.07 16:09 Tsiteeri

Vaata jagajarootor üle, ja kontrolli bensiini surve üle kuid alusta rootorist.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.8% - SQL: 83.2%]