Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Auto pildistamiseks hea koht Tartu kandis. (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 4492)
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 08.10.07 21:34 Tsiteeri
Auto pildistamiseks hea koht Tartu kandis.

Otsin Tartu lähistel mõnda kohta kus oleks ilus allee, et autot pildistada.

Ja kui kellegil veel mõni hea idee kus pilti teha siis võib selle kah mainida :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 08.10.07 22:13 Tsiteeri

Lauluväljaku tagant Jänese matkaraja algusse minev asfalttee peaks kirjeldusele vastama.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 09.10.07 04:51 Tsiteeri

tegelikult võiks siis juba kõik siia kirja panna häid pildistamise kohti üle Eesti (oma kodukohas) :)
(ise pole otseselt veel selliseid leidnud / ega ka eriti otsinud)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 Q

postitati 09.10.07 04:59 Tsiteeri

Soovid ilusat pilti ? mine võrtsuäärde... kuna eeldan et auto on korras ja määrdeaineid ei leki siis trepimäealt tagument vastu loojuvat päikest ja madalasse vette nurgeti... peaks andma ilusad läiked ja varjundid... muidugi eelistatud on ilmselt quattrod... :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 09.10.07 06:52 Tsiteeri

Moostes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.07 07:25 Tsiteeri

Muutsin pealkirja ära siis, et võiks jah igast muid ilusaid kohti ka olla kus saaks ilusa pildi.

Ideaalis näeks ma sellist kohta, kus mõlemale poole alleed jääks heinamaa vms. Ühesõnaga tühjus. Tähtveres päris selline ei ole, aga ma lähen vaatan üle täna.

Tänud teistele, eks käin need kohad läbi. A ja quattrot mul kahjuks pole, pärast jään kuskile kinni veel :P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 09.10.07 07:53 Tsiteeri

No kui ma õieti mäletan, siis sinu tingimustele küllaltki vastavad kohad peaks olema vanal Võru-Tartu maanteel, ning näiteks Rannu kandis oli miskit. (Elvast sõites jääb paremat kätt). Allee läks mingi pisikese kiriku ette täpselt.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.07 07:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lorrap
No kui ma õieti mäletan, siis sinu tingimustele küllaltki vastavad kohad peaks olema vanal Võru-Tartu maanteel, ning näiteks Rannu kandis oli miskit. (Elvast sõites jääb paremat kätt). Allee läks mingi pisikese kiriku ette täpselt.

Tnx, kunagi oli suvila võrstu ääres, et tean küll seda kohta. Ei ole ammu käinud ja ei tulnud meelde kohe:P

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 09.10.07 08:16 Tsiteeri

Raadil Eesti Rahva Muuseumi juures peaks ka kena olema. Näiteks: http://.pri.ee/mesa.jpg
Võibolla annaks ka Baeri tänavas midagi kombineerida. Nagu näiteks: http://.pri.ee/s6.jpg. Juhtusin mööda kõndima ja nägin seda väga ilusat autot seal mõnusas valguses peaaegu nagu poseerimas. Ma loodan, et omanik ei pahanda, et ma seda pilti eksponeerin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 09.10.07 20:12 Tsiteeri

Tartust nõks välja Ülenurme poole on teelõik, kus puud tee ääres, kui õige koht valida ja mingil rahulikumal päeval, siis saab ehk mõne plõksu kah teha...

PS! Laur'i avatarilt läks jupp aega, et lõpuks pilk autoni jõuaks :P Ja dai bohh kui ütled, et ise poseerisid :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.07 22:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tartust nõks välja Ülenurme poole on teelõik, kus puud tee ääres, kui õige koht valida ja mingil rahulikumal päeval, siis saab ehk mõne plõksu kah teha...

PS! Laur'i avatarilt läks jupp aega, et lõpuks pilk autoni jõuaks :P Ja dai bohh kui ütled, et ise poseerisid :D

Sa mõtled seda lõiku mis keerab enne võru mnt. ära Ülenurme poole? Seal peab vist jah mingi öise kellaja vaatama.

Ja ära muretse, õnneks ei ole see mina kes mu avataril poosetab :D

Kevadlilleke
klubiliige

Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe '95 85kW

postitati 09.10.07 23:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivipallur
Võibolla annaks ka Baeri tänavas midagi kombineerida. Nagu näiteks: http://kalbe.pri.ee/s6.jpg. Juhtusin mööda kõndima ja nägin seda väga ilusat autot seal mõnusas valguses peaaegu nagu poseerimas. Ma loodan, et omanik ei pahanda, et ma seda pilti eksponeerin.
Näe, ka minu auto on tagaplaanil pildile jäänud. Baeri ja Oru tänaval võib saada häid pilte, samuti vanalinnas (Nt. Lossi ja Vallikraavi tänav ja sünnitusmaja ümbrus).

Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...
B4 http://images.spritmonitor.de/308015_5.png Coupe http://images.spritmonitor.de/739191_5.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 10.01.08 21:36 Tsiteeri

Näe ma käisin kah hiinalinnas ja tegin mõne plõksu :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 11.01.08 07:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Näe ma käisin kah hiinalinnas ja tegin mõne plõksu :P

See on see kui pole ammu Hiinalinna enam sattunud.... Peab vist ka tuurile minema :P, ehk saab omalegi mõne sealt.
Ja lund neil ka ei ole.... ilus suvine päikesepaiste :D

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.1% - SQL: 60.9%]