Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Küsimus maki ja võimendi omavahel suhtlemise kohta (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1867)
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 05.10.07 21:36 Tsiteeri
Küsimus maki ja võimendi omavahel suhtlemise kohta

On nimelt selline makk http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=574
ja võimendi. Nimelt asi selles, tahaks panna nii et kui ma panen raadio või cd mängija tööle, siis ta annaks ka taha võimule toidet. No nagu juhiks seda. Kuidas selle isendiga seda teha?
Lugesin õpetusest nii palju et peaksin ühendama sini-valge juhtmega aga see on ju antenni sisse lülitamiseks. Ja niipea kui ma tahan raadio pealt minna üle usb peale, siis katkeb ka ahel ehk võim ei saa enam toidet.
Kas keegi oskab aidata ühenduse juures?

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.10.07 22:04 Tsiteeri

Lugedes selle Sony kasutusjuhendit siis on seal täitsa olemas ka võimendi jaoks remote(manualis: Power amplifer control terminal).

OOOO
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.10.07 22:08 Tsiteeri

vat seal ütlebki et sini-valge juhe mis tuleb makist välja aga samas kui keerad lehte, siis on see juba antenni oma. Ja paraku käitub see mul ka kkui antenni oma. Korraks tundus et isegi töötas nii nagu usb -ga ka aga nüüd märkasin et nagu ei tööta, minu mõistus ei võta enam

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 05.10.07 22:12 Tsiteeri

pane süüte pealt võim ja asi mutt :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 ABK

postitati 05.10.07 22:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
vat seal ütlebki et sini-valge juhe mis tuleb makist välja aga samas kui keerad lehte, siis on see juba antenni oma. Ja paraku käitub see mul ka kkui antenni oma. Korraks tundus et isegi töötas nii nagu usb -ga ka aga nüüd märkasin et nagu ei tööta, minu mõistus ei võta enam

Remote ongi antenni oma ka :) sinna ühendadki võimendi remote juhtme. el antenni ja võimendi remote juhtmed on makist sama väljundiga.
edu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.10.07 22:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wauzzz
Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS

Remote ongi antenni oma ka :) sinna ühendadki võimendi remote juhtme. el antenni ja võimendi remote juhtmed on makist sama väljundiga.
edu
wauzz, see toimib vist aint raadio ajal. usb link ei vaja antenni ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.10.07 22:21 Tsiteeri

Vat praegu töötabki ainult raadio ajal. tahaks ikka nii et kui makk sees, siis ka võim sees, sest süütega ei ole tahtmist jamada.

karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.10.07 22:24 Tsiteeri

http://pdf.crse.com/manuals/2890968311.pdf Kas see sama sini-valge kaabel mis joonisel näidatud on sul ühendatud?

OOOO
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.10.07 22:28 Tsiteeri

Minul töötas võimendi igas asendis ... raadioga, cd-ga ja usb-ga . Seda kõike siis kui võimul oli antenni voolust saadud remote. Hetkel mul enam usb liidesega makki pole. Võimar ikkagi antenni voolust remotes ja töötab nii raadioga kui cd-ga. Sinul siis lülitab antenni juhtmest voolu välja kui cd-le või usb-le lülitad? Kas sellest süüteluku näppimisest kasu olekski? Sest võimendi remote kasutab ju 8v voolu ...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jannyy
huviline

Registreerunud 20.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1.8T 20V

postitati 05.10.07 23:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Minul töötas võimendi igas asendis ... raadioga, cd-ga ja usb-ga . Seda kõike siis kui võimul oli antenni voolust saadud remote. Hetkel mul enam usb liidesega makki pole. Võimar ikkagi antenni voolust remotes ja töötab nii raadioga kui cd-ga. Sinul siis lülitab antenni juhtmest voolu välja kui cd-le või usb-le lülitad? Kas sellest süüteluku näppimisest kasu olekski? Sest võimendi remote kasutab ju 8v voolu ...

võimendi remote kasutab ikka tavalist 12v pinget.

wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.07 06:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

võimendi remote kasutab ikka tavalist 12v pinget.

Minu viga siis. Aga maki taha tuleb ju kaks voolujuhet ka (12v) üks on siis se püsivool mis maki mälu hoiab ja teine see mis süüte ajal maki sisse lülitab. Siis saaks ju selle teise voolujuhtme alla panna remote.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 06.10.07 09:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013

Pigem siis siiski juba süüteluku esimest asendit.
Tsitaat:
Aga maki taha tuleb ju kaks voolujuhet ka (12v) üks on siis se püsivool mis maki mälu hoiab ja teine see mis süüte ajal maki sisse lülitab. Siis saaks ju selle teise voolujuhtme alla panna remote.

B4/C4 orig maki taha üldjuhul ei tule. C3 puhul kehtib sama. Tuleb ise süütelukust vedada.

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.07 14:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013

Pigem siis siiski juba süüteluku esimest asendit.
nojah, seda ma silmas pidasingi, nimigi sel asendil maakeeli raadioasend vms :D

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.07 17:19 Tsiteeri

No minu autol on kohe originaalis nii et toide tuleb otse akult, see ei käi läbi süüte. Kui makk jääb sisse ja võtit ei ole ees, uks lahti, siis hakkab summer pinisema ehk tuletab meelde et sul on kuskil suurem tarve.

Ise ma mõtlesin ehk peab kuidagi makis neid seadeid muutma et ta kogu aeg kui makk sees on annaks taha välja toidet. Ja see toite kaablite muutmine ei tohiks ka ju midagi mõjutada, või kuidas?

karlson
huviline

Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,8 Quattro.

postitati 06.10.07 21:18 Tsiteeri

Sinine on el.antenn ja sini-valge võimu juhe.

Kogun Eesti esitajate CD plaate!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.07 22:19 Tsiteeri

Üritan teha pilti sellest juhtmest, eks te otsustage kumb ta on, kas sinine või sini-valge, sest mina enam aru ei saa

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 46.7% - SQL: 53.3%]