Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Elioni teemal abi vaja (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 2073)
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.07 13:03
Elioni teemal abi vaja

Tahaksin küsida kas meil on klubis mõne tegelane kes töötab Elionis ja suudaks mulle nõu anda.

Nimelt probleem siis selline, et soetasin, endale Elioni 3 lahenduse nädal aega tagasi ja pole seni seda tööle saanud. Ühendamas käis Elioni enda tehnik. 3paketist internett ja telefon toimib kuid tV pildiks vaid 6 päeva loading. See on minule palju ebameeldivusi tekitanud kuna Elioniga on mul nüüd 2 aastane leping ja neid eriti ei huvita kas mul telekas lõpuks pilti näitama hakkab. Alati kui helistan nende rikke telefonile siis võtab sealt vastu uus teenindaja.
Esialgu peab alati ootel olema 10-20 minutit ja kuna ei ole elioni klient siis mobiili arve on mul juba selle pärast kõrge sest igapäev paar tundi elioni peale kulutada on väga karm.
Teenindaja siis igapäev uus ja kõigil on asjast savi. Selgitan oma probleemi ja nemad kõik vaid oskavad oma arvutist vaadata, et ühendus on olemas töötab. Kuid paraku seda nad ei näe mis mu telekas teeb digiboksi saatel. Ainuke asi mida nad ütlevad on tehke " kõigele reset" ja rohkem nad mind aidata ei oska. Eriti kurjaks ajab mind see, et nad lubavad saata tehniku uuesti asja kontrollima ja seadmeid testima ja seda siis järgmine päev. Kuid järgmine päev ei võta keegi ühendust, ei tule ka tehnik. Siis helistan uuesti ja asi algab uuesti nagu kirjutasin (täpselt nagu robotid) ja ikka ei tule keegi kontrollima. Mida siis teha, et nende poolt pakutav teenus siis ikkagi korda saada. Kelle poole pöörduda? Kaebust oskan ka ise esitada (pole mõtet, keegi ei reakeeri sellele naguinii). Täna oli siis Elion eriti jultunud....Jäin koju töölt, sest elion lepis minuga kokku, et täna tuleb tehnik...kuid nüüd olen terve vaba päeva passinud ja elion, ei helista ega tule. Helistasin siis uuesti ja vastus oli " aaaaAAAA kas täna pidi tulema aga kahjuks hilja helistasite,oodake homme uuesti ennem poolt 6 peaks tulema. Kas ma pean töölt siis aastase palgata puhkuse võtma, et akna laual istudes elioni tehnikut oodata???:mad:
Millal ta kavatseb tulla kui ültse kavatseb. Asi on katki esimesest päevast kuigi lepingu järgi peaks töötama juba 27 septembrist!
Oskab keegi nõu anda, et mida teha suur firmaga keda ilmselt klient ei huvita kuna ta maksis juba raha ära jne.
Elion rikkub hetkel kõiki lepingus olevad Elioni kohustusi. Kohtusse kaevata? Ja kolme aasta pärast ehk saab asi lahenduse? Ole nagu pensionäär kes kodus kirub aga neil on savi. Selline idiootlik suva käitumine ajab mind kurjaks ja samas pole kelle poole oma murega pöörduda. Või peaks vahelduseks elioni teenindajale soovitama sama, et tehke endale reset ja saake lõpuks abi.
Loodan, et kellegil on mingit nõu anda. Oma uues korteris on kaunis jube seina vahtida. Ahjaa meenus ka , et internett mis on aeglasem mis lepingus võeti veel eile pooleks päevaks "preemiaks ära".

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.07 13:07

Tahaksin veel küsida, et kui katkestan selle 2 aastase lepingu. Kas mul lootust ja õigust nõuda kuidagi sisse elioni poolt tekitatud kahju. (meeletu tel arve, ostetud juhtmeid-sest arvati, orig.kaasaantud äkki jamavad ja saamata jäänud tööpäev) mis otseselt nende süü läbi pidin kulutama???
Mõni seaduse mees peaks meil küll olema. Ühte tean isegi kuid ta harva foorumis.
Kardan, et kui peaks elioniga karmimalt suhtlema siis tehakse minust lihtsalt märg plekk, sest minul pole suuri summasid võtta.

Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 03.10.07 13:24

elionis ei tööta kuid see "loading" ekraaniga olen isegi kokku puutunud (pakett on siis telef, tv ja nett). Tööle olen saanud siis ala sellise tehnikaga et foolumist peakattega pomisedes ussisõnu ühendanud nii digiboxi kui ruuteri vooluvõrgust välja , siis ühendanud tagasi nii et ruuter kõigepealt (seni kuni on täiesti tööle hakanud), siis digibox. Vahest aitab ka ainult digiboxi piinamine:P

mida näitab sulle http://192.168.1.254 (oli vist:P) interneti ja tv ühenduse kohta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 (c5) 1.9

postitati 03.10.07 13:35

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Tahaksin veel küsida, et kui katkestan selle 2 aastase lepingu. Kas mul lootust ja õigust nõuda kuidagi sisse elioni poolt tekitatud kahju. (meeletu tel arve, ostetud juhtmeid-sest arvati, orig.kaasaantud äkki jamavad ja saamata jäänud tööpäev) mis otseselt nende süü läbi pidin kulutama???
Mõni seaduse mees peaks meil küll olema. Ühte tean isegi kuid ta harva foorumis.
Kardan, et kui peaks elioniga karmimalt suhtlema siis tehakse minust lihtsalt märg plekk, sest minul pole suuri summasid võtta.

Kuna ise olen ka mingil määral seaduste mees siis julgustan sind oma õiguste eest võitlema :) Kuigi rahaline kahju ei ole teab mis suur on asi juba pelgalt põhimõttes. Ise olen mitu korda isegi kohtutee jalgealla võtnud ning ei ole pidanud kunagi kahetsema. Hetkelgi on mul AS Ühisteenused ja TAK kõripidi peos ja järgmine nädal on juba teine istung sel teemal ja seis on nende jaoks nukker hetkeseisuga. Mis siis et suured ettevõtted aga kohtunik peab ikkagi õiglase otsuse langetama. Karta võib lihtsalt nende juriste kes iga väiksegi sõnavääratuse enda kasuks väänata võivad.(seega tuleb olla alati ettevaatlik ,et rääkida ainult sellest millest vaja:cool: ) Kuna ise ei ole elioni lepingut näinud siis ei oska ka hetkel öelda kui võimalik selle lõpetamine on ning kas tekitatud kahju hüvitamist on võimalik nõuda jne. ;) Aga ära pelga oma õiguste eest võidelda. Minu moto on alati olnud :D "krt kui muidu ei saa siis anna kohtusse"!!! Mulle pakuvad need lahingud lihtsalt lõbu ;) saab pratilise kogemuse ning saab ka "ülbikutele" näidata ,et elu ei olegi nii lihtne pahatihti!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.07 13:39

Tsitaat:
Algselt postitas: Cari
elionis ei tööta kuid see "loading" ekraaniga olen isegi kokku puutunud (pakett on siis telef, tv ja nett). Tööle olen saanud siis ala sellise tehnikaga et foolumist peakattega pomisedes ussisõnu ühendanud nii digiboxi kui ruuteri vooluvõrgust välja , siis ühendanud tagasi nii et ruuter kõigepealt (seni kuni on täiesti tööle hakanud), siis digibox. Vahest aitab ka ainult digiboxi piinamine:P

mida näitab sulle http://192.168.1.254 (oli vist:P) interneti ja tv ühenduse kohta?

Tänan vastuse ja abi eest. Kuid täpselt seda ma olen teinud koos elioniga telefioni ühenduses juba 5 päeva järjest ja 2 tundi päevas. Ei aita ei restart ega reset. Elion vastab, et nad ei tea kus viga on kuna tavaliselt piisab resettist (ehk see mida sinagi soovitad) seda olen teinud juba päevas vähemalt 10 korda. Ise olen ka arvuti inmene ja erialalt elektroonik/automaatik ja kahtlustan digipoksi surma kuna ei võta ühendust serveriga, et laadida endale soft peale. Kuid elion mind ei usu ja ise ka ei tea mida teha. See address on jah õige millega saad logida sisse siis otse ruuterisse kus confida seadeid ja jälgida network seadeid jne. Kõik on seal korras. Olen ise kontrollinud ja ka elion näeb seda mis seal toimub, sest tegin nende jaoks porti lahti (admin ...passwordi ei kasuta) siis saavad elioni sõbrad suu arvutist seadeid uurida ja digiboxi ja ruuterisse tungida. Kui sellest abi pole. Soovisin veel selle pärast tehnikut, et ära mõõta liini kiirust (mitte neti vaid liini) kuid sealsed 50 % administraatorid tehnilisest osakonaast ei teagi mis asi on liini kiirus jne. Kurat ma pole ju 7 aastat elektroonikat ja automaatikat õpinud ja 6 aastat töötamis kogemust sellel alal, et Elion arvaks, et oskan vaid selle haridusega elektri pirni vahetada:mad:. Ma ei tohi seadmeid ise mõõta, lahti võtta jne. Sest seda saab ja peab lepingu järgi tegema vaid elioni tehnik/osakond jne. Lootusetu juhtum, et ise midagi ette võtta.:(

to: Kiro
Kahju on minule juba olnud üle paari tuhande krooni:o.
Mul ei ole endal veel ühtegi seda laadi kogemust selle pärast olekski abi vaja, et kuhu pöörduda kui suure firma vastu sõtta minna. Kõige rohkem nad kardavad neg reklaami kuid see pole põhi eesmärk. Asi polegi nii väga rahas vaid hoopis põhimõtes asi tööle saada ja asi vask. Nad isegi ei vabanda " homme helistame, kontrollime ja täpsustame milles probleem" see on ainuke abi mida neilt saab. Ise teevad suuri reklaame, et inimesed ostaksid nende teenust ja siis ei hoolita enam klindist ültse kui too on reklaami ohvriks langenud jne.
Kuhu minna, et seadustega asja uurima hakkata, et avaldada survet Elionile, et teha selgeks, et asi on kahe poolne probleem. Mitte ainult minul probleem oleks jne.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 03.10.07 13:52

Mida see aadress sulle räägib? http://tv.elion.ee/ruuteriseadistus/

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 (c5) 1.9

postitati 03.10.07 13:57

juba üle paari tuhande :o siis jah kulud juba tuntavamad. Ise andsin juba 180kr pärast kohtusse :D!!! Isiklikult pole kunagi kuhugi pöördunud ja olen asjale ise käigu andnud. Sorinud seadustes natuke ning mõtisklenud, teinud kohtule avalduse ning selle sinna esitanud. Siis jäänud kohtukutset ootama ja nimetatud kuupäeval olen lihtsalt tuld andnud :cool: Soovitan lugeda väga tähelepanelikult lepingu teksti! Kindlasti on seal kirjas nendepoolse vastutuse punktid (ma eeldan ,et on vähemalt) Ning hakata sealtkaudu mõtlema ,et mille vastu on eksitud jne. Kahjuks ma pole elioni lepingutega üldse kursis ja ei tea kui siduvad need kliendile on ning mil määral nad üldse millegi eest vastutavad. Kui lepingut näeksin siis tekiks ehk selgem pilt olukorrast ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Hadi
huviline

Registreerunud 17.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.9 TDI Avant

postitati 03.10.07 15:03

Endalgi oli Elion`iga maid jagada, ei ole üldse klendisõbralik firma, ainult mis õigel ajal tuli - olid arved. Nüüdseks leping lõpetatud.
Kutsu Võsa Pets või Aivar Riisalu televisiooniga kohale, arvan et on kõige efektiivsem, saab ka Eesti rahvas kaasa elada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 03.10.07 15:15

Tarbijakaitse?
Ja kas võlaõiguseaduse järgi polnud nii et saad 2e nädala jooksul loobuda lepingust ja makstud papi tagasi.

Need variandid muidugi radikaalsed, aga sa tahad ju teenust kasutada ja vist Elionile alternatiive ka pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.07 15:40

Tsitaat:
Algselt postitas: sileem11
Tarbijakaitse?
Ja kas võlaõiguseaduse järgi polnud nii et saad 2e nädala jooksul loobuda lepingust ja makstud papi tagasi.

Need variandid muidugi radikaalsed, aga sa tahad ju teenust kasutada ja vist Elionile alternatiive ka pole.

Tagasi saan vaid selle pappi mis olen ma siis elionile maksnud aga seda mida selle asja jaoks kulutanud olen ( vaba päev töölt, kaablid ja muud stuff) selle tõestamisega elionile läheb ilmselt endal keeruliseks. Kuid Telefoni arve välja võtte ei ole problee, sammuti töö juurest paberi selle kohta ja kaablite tsekkid alles kuupäevaliselt kõik kirjas.
Täna siis 17:25 tuligi tehnik ja jättis mulle ukse taha seadmed. uued.
Helistasin siis ja küsisin, et mis see siis oli. Ja tehnik vastas, et prooviksin ise, sest 17:30 lõppes tema tööpäev. Ja, et ma helistaksin, et kas sain tööle jne. Kas pole võigas teenindus:mad:....ootasin kodus terve päev selle nimel:o.
Kõik ruuteriga seadistused on 100 korda tehtud õigesti.

Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 03.10.07 16:58

Tsitaat:

Helistasin siis ja küsisin, et mis see siis oli. Ja tehnik vastas, et prooviksin ise, sest 17:30 lõppes tema tööpäev. Ja, et ma helistaksin, et kas sain tööle jne. Kas pole võigas teenindus:mad:....ootasin kodus terve päev selle nimel:o.
Kõik ruuteriga seadistused on 100 korda tehtud õigesti.

Hakkas siis tööle?. Samas kui ukse taha asjad jättis siis ütle et pole näind pole kuulnud. Kuda nad seda tõestavad et jätsid?
Ja selle asemel et sa neid kodus terve päev otsa ootasid võtnud see digibox kaenlasse ja jalutand esimesse elioni ettevõttesse ja las tõestavad et töötab.

Mul käis starmani tehnik digiboxi/salvestit toomas. Küsisin 107 küsimust , ei osanud midagi vastata ütles et esimene selline box tema jaoks. Ahhjaa saatsin ta nende oma kapist filtrit vahelt ära keerama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
bazarre
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Quattro 2,8 1999(sodi), Ford Focus08 STW Ghia

postitati 03.10.07 17:17

Minu arust neil ongi mingi 6 päeva sisselülimisaeg digi TV-ga, vähemalt mul oli nii! Nüüd töötab tibens-tobens:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 03.10.07 17:25

Palju õnne.:D elion+eltel=CCCP
Ise võitlesin suvel selle ettevõtetepaariga sidekaabli paigaldamise teemadel. Majast kümne meetri kauguselt jookseb kümneid vabu sideliinipaare mis veetrassi ehitamise käigus sai lahti kaevatud. Mõtlesin, et oleks mõistlik ühtlasi sidekaabel ka majja sisse ära vedada. Elioni "tuima näguga" teenindajatelt sain vastuseks, et sry, kahjuks tehnilised võimalused elioni teenuste kasutamiseks puuduvad, ühes sellega pakkumise traadita internetiühendusele:D. Püüdsin siis seletada, et mul parasjagu liinid lahti kaevatud, projekt elionis kooskõlastatud ja puha:D, ei miskit. Mitu kuud oli veetrassi kraav õues lahti sest nendes ettevõtetes kodanikud lihtsalt ei suvatse oma tööd teha.
Sulle küll abiks enam pole, aga selle ettevõttega tuleb end võimalikult vähe siduda.;) Paraku paljudes kohtades kahjuks alternatiive ei ole.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 03.10.07 17:39

No sama probleem oli ka siin. Lubati et vaatavad et milles probleem , homseks on kõik korras jne. See kestis nii nädal aega, kuni ma hakkasin neid tel operaatoreid tõsiselt sõimama et mis pull see on ja et ma tahan rääkida nende tehnikuga. Ei jätnud jonni ennem kui sain tehniku otsa. See seletas kuidas nad ei saanud asja tööle ja et neil arvuti tegi vea, selle asemel et sisse lülitada 3 päeva jooksul teevad nad seda 13 päeva jooksul. Sõimasin et mida krt see tähendab. Lubati homseks sisse lülitada. Sai mainitud et kui ei ole, siis on kohtutee jalge all ja mul on ka seda lubanud inimese tel nr ja nimi olemas. See ajas inimesel keele sõlme ja lubati isegi õhtuks. Kui koju jõudsin, siis proovisin ja oh imet oligi olemas. Hiljem helistas sama isik uuesti ja küsis üle et kas ikka kõik toimib. Vabanduste meri oli meeletu.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.07 18:15

Tsitaat:
Algselt postitas: bazarre
Minu arust neil ongi mingi 6 päeva sisselülimisaeg digi TV-ga, vähemalt mul oli nii! Nüüd töötab tibens-tobens:)

Ei ole asi päris nii. Elion ütleb, et peab töötama ja pilti näitama juba 5 päeva.
Ja seadmed esindusse viimisega tegin vaid ennast lolliks. Nemad sellega ei tegele. Nad teenindav ja müügi personal mitte tehniline abi. Vot nii. Aga saladus katte all võin öelda, et sain 5 sekundiks elioni logo juba näha:D:Dkuna otsustasin Elioni reegleid rikkuda ja uurida mis selle ruuteri soft siis sisaldab. Ja peale seda kui lasin ruuteril kolm korda softi üle ...kolm set up sammuti ilma reseti tegemata (elion nõudis reseti aga ei teinud) sain ma asja korraks tööle.
Nüüd pean veel välja nuputama kuhu interneti kiirusest ülesse laadimine kaob. Sest 256-750 kiirusest pole haisugi. suurim number oli 150 ja väiksem oli 80. Seega hakkame nüüd sellega tegelema. Ehk on viga liinikiiruses? Mida aga Elion ütleb, et see on super. Kui küsisin kui palju on siis super, öeldi me ei oska öelda. Nad vist ikka taipasid, et ma päris 100 aastane põllumees pole ja jagan natuke nende värki. Neil oli lõpus nii, piinlik kui neile selgitasin milles viga oli. Nüüd siis kiirust otsima. Muideks elion ütles, et kampaanias see 10 päeva avatud telekanalid on mul läbi sest teenus mul ju 27 septembrist. Aga pilti polnud. Kas pole mitte häbematuse tipp. Igaljuhul kui see nii peaks olema kutsun ma tõesti Võsa kohale ja jalutame käsikäes Elioni ja siis juba Elioniga kohtu ette. :(
Ainuke positiivne kogemus oli nais teenindaja Riina tehnilisest toest. Kes helistas siis kui tema tööl oli ja uuris asja, et mis saanud on ja mis mõttes mul on jne. Ühesõnaga nagu seda peaks tegema kogu firma.

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.07 20:28

Ma südamest tänan sellist klubilist ja kiidan taevani.
Fugitive ma tänan sind selle suure abi eest. Ma ei hakka hõiskama mida sa nimelt aitasid sa tead seda isegi;)
Mulle tundus, et sain vist asja praeguseks korda...igaljuhul on viimased pool tundi korras olnud.
Kui teenet vastu vajad anna teada:D.

Homme veel kontrollin kas on sama kiire ühendus nagu praegu:P.
Sain Boxiga koos kätte numbrit 10 Mbit alla ja 650 kbps ülesse. Seda olen ma algusest peale oodanud.
hommikul oli võrdluseks kiirus 3.2 Mbit alla ja 120 kbps ülesse vahe on ju kohe 4-5 korda;).
Võib olla saab sellest firmast asja kah.
Auto klubidest on vahel palju abi kah;)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.3% - SQL: 57.7%]