Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Generaator. (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 1683)
allar244
huviline

Registreerunud 24.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.07 08:16 Tsiteeri
Generaator.

Tervist!
Mure siis selles, et genekas laeb väikse pingega, nimelt tööle pannes tühikäigupööretel laeb ~12 voldiga ning korra pöördeid 3000 peale tõstes hakkab laadima 13-14 voldiga, Harjased kontrollisin üle ning puhastasin ära. Probleem on ikka sama. Kogu jama hakkas peale rootori laagrite vahetamisega. Kuna ise neid ei vahetanud siis kas võib võimalus olla, et midagi valesti kokku pandi. Autok on Audi Coupe 92 aasta.
Ette tänades.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 1999 1,8T

postitati 24.09.07 15:50 Tsiteeri

Mootori laagrid ja genekas ei saa nüüd kül kuidagi seotud olla. Kuigi jah vahest satuvad sellised asjad kokku. Mina keeraks uuesti geneka maha ja viiks asjatundja kätte. Kindlasti saad targemaks. Deagnostika aitaks ehk ka :cool:

Kui on diagnostikat teha vaja siis saan aidata,teen seda Kuressaare Revalis
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
allar244
huviline

Registreerunud 24.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.07 18:18 Tsiteeri

Ei, ma ei mõelnud mootori laagreid, vaid geneka rootori laagreid, pärast nende vahetust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 24.09.07 19:02 Tsiteeri

Jääb mulje nagu ei oleks korraliku ühendust auto ja generaatori vahel.Kontrolli ühendused järgi eriti geneka ergutus ots.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
allar244
huviline

Registreerunud 24.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.10.07 07:20 Tsiteeri

Kontrollisin testeriga ergutust, sinna tuli voolu vähem peale kui laadimisjuhmele(see juhe, mis on kõige suurem rstlõikelt). Mootoriga oli ühendus olemas. Eks peab ikka viima asjatundja juurde vist.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 01.10.07 17:55 Tsiteeri

Harjased:D
Põhjuseks võib olla ntx ühe (või paari) dioodide koolemine. Sellisel juhul jääb genekas kahefaasiliseks.;) Kuigi tavalisem põhjus on ikkagi harjades või pingeregulaatoris.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
allar244
huviline

Registreerunud 24.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.07 08:40 Tsiteeri

Hmm, harjased tundusid korras olema. Aga pingeregulaatorit pole kontrollinud. Kuidas teda kontrollida?

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 02.10.07 09:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: allar244
Hmm, harjased tundusid korras olema. Aga pingeregulaatorit pole kontrollinud. Kuidas teda kontrollida?

Reeglina on harjad ja pingeregulaator ühine kamakas, st vahetatakse kõik koos. Harjad peavad hoidjast vähmalt sentimeetri jagu (sellisel juhul on nad juba väga lõpujärgus) välja ulatuma ja vedru peab suruma harja kindlalt vastu rootori kollektorit. Valeo genekal ntx on oluline koht veel tilluke vasesulamist massikruvi (õigemini 7 võtmega keeratav polt), see peab ka korralikult ühendust andma. Dioodide vigu olen kohanud suhteliselt harva, kuid aegajalt sihukest asja muidugi juhtub. Harjahoidja koos pingeregulaatoriga peaks maksma kusagil 150.- kanti seega pole väga kulukas tükk.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
allar244
huviline

Registreerunud 24.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.07 06:50 Tsiteeri

Üks harjas ulatus välja 1cm, teine 0.8mm. Peale pannes tundus ikkagi, et on suht kindlalt vastu rootori kollektorit. Kas mähises ei või viga olla? Kuskohas täpsemalt asub dioodsild?

Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.07 07:13 Tsiteeri

Kontrolli see sinine juhe üle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
allar244
huviline

Registreerunud 24.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.07 07:19 Tsiteeri

Mõtled ergutust? Seda olen vaadanud, vool oli olemas, aga ma ei tea kui palju see peaks olema.

jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 08.10.07 07:28 Tsiteeri

Kontaktrõngaid võid ka kontrollida. Harjad küljest ja sõrmega katsud, kui ikka on suurem süvend sees, siis tuleb need ära vahetada.

joyrider
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
allar244
huviline

Registreerunud 24.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.07 07:35 Tsiteeri

Jah nendel oli küll suht suur süvend sees, järgmisena proovin nende ära vahetada. Eks siis annan teada.

audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 08.10.07 07:37 Tsiteeri

Kus sa neid laagreid siis vahetada lasid? Reeglina peaks enamus remondikohtasid ikka enne toote tagastamist kontrollima ka selle korrasolekus. Mingi garantii ikka said tööle? Mina viiks selle sinna tagasi ja laseks uuesti korda teha.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
allar244
huviline

Registreerunud 24.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.10.07 07:41 Tsiteeri

Seda ei tehtud esinduses, peale laagrite vahetamist alguses nagu töötas, jama algas mingi nädala pärast järsku. Üritan ise korda tweha, siis kõige kindlam.

allar244
huviline

Registreerunud 24.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.07 08:09 Tsiteeri

Nonii, lõpuks sain asja korda, viga oli dioodsillas, mis muutis geneka kahefaasiliseks. Nüüd laeb normaalselt. Tänud kõigile, kes vastasid! Teema võib lukku panna.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 11.4% - SQL: 88.6%]