Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Käivitub, kuid jääb ka kohe seisma (95a. A6 avant bens.), - lahendatud (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1602)
suvakutt
huviline

Registreerunud 21.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6V626

postitati 17.09.07 16:34 Tsiteeri
Käivitub, kuid jääb ka kohe seisma (95a. A6 avant bens.), - lahendatud

Mure autoga.

Auto laheb igal hommikul/paeval/ohtul kenasti kaima. Kui nyyd monda aega soita ja siis syyde valja keerata siis kaivitub masin uuesti vaid ~ 1-2 sekundiks ja sureb siis ilusasti valja. Kui lasta masinal 3-4 min. seista siis laheb jalle korralikult kaima. Kui juba mootor tootab siis probleeme ei ole.
Viimane kord avastasin, et kui auto seisis vaikesel kallakul - nina pisut ylespoole siis ei aidanud ka ootamine. Tellisin sobra, et vedagu mind koju ja lykkasin auto stardivalmis - masin jai horisontaali - moeparast proovisin uuesti ja kaivitus. Tundub, et nina ylespoole ei ole hea :).

See jama ei juhtu alati vaid ~aegajalt. Pool ajast toimib koik nii nagu vaja. Kui ma nyyd viiks masina remonti (mida ma lopuks ka teen) siis kindlasti koik toimiks (reeglina on ju nii).

Akki keegi oskab nou anda mida lasta neil uurida/vaadata ?

ahjaa, teadmiseks, et ma ei jaga ise yldse asja.

ise arutlen:
see on mingi asi mis kontrollib midagi kaivitamise hetkel - probleemi ei ole kui mootor juba tootab.
See asi mida kontrollitakse laheb seistes 3-4 minutiga "korda".
See asi mida kontrollitakse ei lahe seistes 3-4 minutiga "korda" kui autol nina ylespoole :) (seda mudugi saaks eraldi testida)

parimat,
suvakutt

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
suvakutt
huviline

Registreerunud 21.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.07 15:09 Tsiteeri

lisainformatsiooni eelnevale:

Seda V6 bensiinimootorit ei taha valja lugeda. Yhes tookojas ei lugenudki ja teises lopuks onnestu tulemus saada.

(foorumis on olnud jutuks, et mingi kaabliga ei loegi seda bena mootorit valja (?))

olgu yteldud, et 'otsust' mis siis lopuks autol viga on, ei ole veel vastu voetud..

on viga immos.. viga ajus, voi nii immos kui ajus.
ja + see yks vigane andur (idling speed) vms.

Result ise selline:

-- >> -- >> -- >> -- >> -- >> -- >>
VAG-COM Version: Beta 710.0
Address 01: Engine

Control Module Part Number: 4A0 907 473 D
Component and/or Version: 2,61 V6 MPFI HS D05
Software Coding: 00060
Work Shop Code: WSC 25186

2 Faults Found:
01257 - Idling Speed Stabilization Valve (N71)
36-10 - Open Circuit - Intermittent
17978 - Engine Start Blocked by Immobilizer
P1570 - 35-10 - - - Intermittent

Readiness: NIA
-- << -- << -- << -- << -- << -- <<

Igasugune nõu ja abi teretulnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
DiaLAB
huviline

Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant

postitati 31.10.07 15:20 Tsiteeri

17978 - Engine Start Blocked by Immobilizer

Kas immotuli jääb vilkuma peale seda kui sekundiks käivitub?

http://www.dialab.ee - Chiptuning, DPF off, Adblue off, EGR off, DTC off, etc.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
suvakutt
huviline

Registreerunud 21.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.07 09:38 Tsiteeri

Ei. Ma ei ole nainud yhtki tundmatut ega tuntud tuld vilkumas. Tegelikult ma ei ole kunagi immo tuld nainud..

DiaLAB
huviline

Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.07 09:50 Tsiteeri

Kas immos endas ka mõni viga on salvestunud?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
suvakutt
huviline

Registreerunud 21.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.07 13:00 Tsiteeri

nii, varske info:

Immos endas ei olevat vigu leitud.
See yks immo viga mida mootori aju naitas oli 'vanast ajast' ehk teisisonu kes teab mis ajast. Kui mees selle vea kustutas siis nii palju kui tal onnesti aju taha saada, immo viga enam ei tekkinud.

Elektroonik on ka taitsa veendunud, et tal ei ole vigane kaabel ja loeb V6 bens. mootorit valja - ta oli kaabliprobleemiga kursis.

sellepohal jaab jargi ainult aju - kui just 'Idling Speed' aju lolliks ei aja (?)

DiaLAB
huviline

Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.07 06:55 Tsiteeri

Viga saab siis selgeks kui uuesti auto käivitub vaid hetkeks.
Kui peale seda on uuesti mootori ajus -> 17978 - Engine Start Blocked by Immobilizer <- , siis tuleks veenduda, et immo suudab aju küsimusele vastata positiivselt (ehk käivitamine lubatud).

Põhjus võib ka muus olla, aga selline sekundiks käima minemine on väga immolik, ehk vabastust pole antud.

suvakutt
huviline

Registreerunud 21.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.07 15:15 Tsiteeri

Asi leidis lahenduse.
Aju sai vahetatud ja koik hakkas toimima (peale laks sobilik aju pisut vanema softiga).

tänud vastajatele,
tänud Vääna autolammutusele - sealt tuli aju norm. hinnaga
ja tänud Aivar Tiislerile kes probleemi lahendas.

Kui autol elektroonika jupsib ja masin asub Pärnus siis tasub minna bussiparki ning otsida sealt Aivari nimelist meest.

niisama tahaks lisada
- mina kes ma ei ole eriline autofänn - mul kukkus suu lahti kui ma nägun, et minu 95a. autos oli ikka paris mitu aju/kontrollerit mida sai arvutiga kontrollida.. Ja see omakorda viib mind mottele, et soetaks endale ka selle kaabli ning installiks midagi oma autosse :) miks mitte ntx. winampi..

rgds,
jack

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 37.2% - SQL: 62.8%]