Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: aku (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1156)
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 09.09.07 18:14 Tsiteeri
aku

aga nüüd klubilised selline küsimus teile et ma mõõtsin endal täna aku ära kui autot käävitasin ja käävitamise momendil tõmbas voolu 9,05 voldi peale.ennem oli vool 12,50.kas see on normaalne? kuna üks tuttav rääkis et kui alla 10voldi läheb on aku läbi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.07 19:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
aga nüüd klubilised selline küsimus teile et ma mõõtsin endal täna aku ära kui autot käävitasin ja käävitamise momendil tõmbas voolu 9,05 voldi peale.ennem oli vool 12,50.kas see on normaalne? kuna üks tuttav rääkis et kui alla 10voldi läheb on aku läbi.

alla 10V on nutune seis jah juba. tundub et aku hakkab saba andma, ei talu koormust enam. 12.5V on muidu täitsa ok näit kui see on näiteks hommikul mõõdetud enne sõitu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.07 19:37 Tsiteeri

ja hommikul mõõdetud ja diisel tahab ju head akut ka aga samas mõõtsin ühel passatil ka 1,9tdi ja sellel oli sama et tõmbas voolu mingi 9,millegile ja läks laksust käima

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.07 19:41 Tsiteeri

Tsitaat:
ja hommikul mõõdetud ja diisel tahab ju head akut ka aga samas mõõtsin ühel passatil ka 1,9tdi ja sellel oli sama et tõmbas voolu mingi 9,millegile ja läks laksust käima

Aga sa võid muidugi juhtmed üle kontrollida. kere mass ja starterisse minev juhe kah. et otsad puhtad oleks ja korralikult kinnitatud. võibolla ei jõua vool starterini piisavalt hästi ja siis võtab akult viimase välja. aku klemmid soojaks ei lähe peale sõitu? passat saab võibolla vähemaga hakkama:D

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.07 19:57 Tsiteeri

vaatan ehk homme kanalile ja vaatan need starteri juhtmed üle ja aku juhtmeid katsun ka homme üle kas lähevad palavaks või mitte no mul ju endal 2,5tdi see tahab natuke vist rohkem voolu käima minemiseks

olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.07 20:11 Tsiteeri

Tsitaat:
vaatan ehk homme kanalile ja vaatan need starteri juhtmed üle ja aku juhtmeid katsun ka homme üle kas lähevad palavaks või mitte no mul ju endal 2,5tdi see tahab natuke vist rohkem voolu käima minemiseks

umbes 100A rohkem jah kui 1.9 passat

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.07 12:55 Tsiteeri

nii täna hommikul tegi isegi külma natuke ja mõõtsin uuesti ja vool läks sinna 8 peale ja nüüd õhtul proovisin uesti siis oli 9 millegiga

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 10.09.07 13:04 Tsiteeri

Tsitaat:
nii täna hommikul tegi isegi külma natuke ja mõõtsin uuesti ja vool läks sinna 8 peale ja nüüd õhtul proovisin uesti siis oli 9 millegiga

kuna sõidad diisel autoga siis 100% mina ja osta uus aku sest esimese miinuskraadiga sa teda tööe ei saa

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.07 13:19 Tsiteeri

Tsitaat:

mnjah, sul siis sama seis mis mul eelmine sügis. ükspäev hakaks pull peale et vaevaliselt vedas käima. 5 päeva hiljem oli aku pinge 3V ja kogulugu. kui sul on akulaadija siis võid proovida laadida. kas läheb poole tunniga keema või hakkab sees särtsuma:D üldiselt on ikka vaga juba

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.07 13:38 Tsiteeri

peabki vist uue aku tooma ja äkki siis kaob see hommikune käiiamine ka ära sest ta nagu ei taha eriti käima minna

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.07 14:05 Tsiteeri

aa ja mul sellel akul veel peal ka see pirn mis näitab kas ta on täis jne see mul ei näita ka enam seal midagi.mis firma akut tee soovitate?

olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.07 14:09 Tsiteeri

Tsitaat:
aa ja mul sellel akul veel peal ka see pirn mis näitab kas ta on täis jne see mul ei näita ka enam seal midagi.mis firma akut tee soovitate?

Nagunii kõik ühes tehases vorbitakse, vaid kleepsud on erinevad peal

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.07 14:11 Tsiteeri

siis peab kusagilt poest läbi minema ja seda küsima audidel ju see madalam aku ka

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.5% - SQL: 67.5%]