| Lehekülgi: 1 2 |
mulk
klubiliige ac aasta auto 2007/2009 võitja
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V
|
|
postitati 12.09.07 02:53
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Skrewdriver
Mulle öeldi oma tutvusrinkonnas et siuke turbotamine hakkab võtma 20+ liitrit sajale ja lühemad otsad veelgi rohkem kuskil 30 l kanti ?Et siis linnas
teeks kuskil 25 sajale et kas vastab tõele ?Bensukulu lihtsalt huvi pärast ! |
Kui selle auto bensiinikulu nii kõrgeks cruisides kasvab, on küll midagi valesti.
Muidugi külmkäivitused ja lühikesed otsad ja TWO ala on asi omaette 
Joel on tõenäoliselt projekti(de) maksumusi pikemalt kalkuleerind, kuid arvan, et need on liiga optimistlikud summad.
Eritit, kui veel ise ei tee, võid 2 kuni 3 kordse hinnaga arvestada.
|
|
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.09.07 04:45
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Skrewdriver
Mulle öeldi oma tutvusrinkonnas et siuke turbotamine hakkab võtma 20+ liitrit sajale ja lühemad otsad veelgi rohkem kuskil 30 l kanti ?Et siis linnas
teeks kuskil 25 sajale et kas vastab tõele ?Bensukulu lihtsalt huvi pärast ! |
Mul võtavad tavalised 4,2 mootorid linnas 25 kuni 32 sajale, seda siis vaid kesklinnas sõites ning mitte eriti tallates.
2,7Biturbo võtab 20 kuni 25 kesklinna sõiduga.
Ma võin praktiliselt garanteerida, et sihuke projekt ei kõlba igapäevasõiduks ning võid vabalt arvutada ülalpidamiskuludeks keskmiselt 1000.- 1
sõidupäev ja seda siis valmis projekti puhul.
|
|
|
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
|
postitati 12.09.07 06:46
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: mulk
Joel on tõenäoliselt projekti(de) maksumusi pikemalt kalkuleerind, kuid arvan, et need on liiga optimistlikud summad.
Eritit, kui veel ise ei tee, võid 2 kuni 3 kordse hinnaga arvestada. |
On küll üsna optimistlikud jah. Kas just liiga optimistlikud selle üle võib pikalt diskuteerida. Usun, et selle odava projekti saab romularauast ja MS
ajuga antud vahemikus tehtud küll. Eeldusel, et ise teha niipalju kui vähegi võimalik. Ja iseasi kui kaua selline aretis töötab.
Üldiselt on vist kõikide projektidega nii, et võtad eeldatava kulu kokku, korrutad kahega ja paned veel natuke otsa ja siis võib-olla tuled omadega
välja. Vähemalt mul on sinnakanti kiskunud.
Bensiinikulu korralike kompensatsioonitabelitega aju puhul normaalrezhiimis palju ei muutu. Täisgaasil kui kilode kaupa kütust silindritesse
loobitakse on loomulikult ka kulu vastav.
|
|
|
|
|
|
Skrewdriver
huviline
Registreerunud 20.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 72 1.7l, Audi 90 2.0l Quattro ,Audi V8 3.6l Quattro
|
|
Kotkas
huviline
Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3
|
|
postitati 16.09.07 06:06
|
|
|
milliselt sellelt?
|
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
|
postitati 20.09.07 05:45
|
|
|
Osta aga. Need on samad 034 Motorsporti pakutava kollektorid ja turbod, mida ma eelpool korraliku projekti kirjelduses mainisin. 034 Motorspordist või
Vibratsioonist saad tegelikult kõik vajamineva (st. kogu kiti) oma V8 turbotamiseks. Kui huvi on, siis suhtle nendega...
|
|
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
postitati 20.09.07 05:47
|
|
|
Kapremont mootorile(plokikaanetihendid sptsiaalsed, simmerid, saaled, klapisääretihendid, plokikaane lihv, ja nii edasi onju.) Noh siis ju eriti
lihtne. 2x16.5k turbode alla onju. 17.5k VL kolled. Sisselaske pead ise tuunima. Siis on veel aju vaja koos anduritega. Siis veel korralikumad
pihustid. Siis miskid kuulerid. Siis torud nende ühendamiseks. Siis kogu rihmamajanduse vahetus. Kõik õlid vahetada. Jahutusvedelik. Uus korralikum
sidur koos korvi ja survekaga. Pidurite kap remo, või uuemad/paremad. Kriitilise pilguga kogu veermik üle vaadata. Kõik mis natukenegi järgi annab,
vahetada. Pärast annab muidu nagunii järgi.
Siit on veel pooled asjad puudu ma arvan ja noh, edukat pealehakkamist siis 
S8 TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |
|