Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: El aknad ei tööta - B4 (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1127)
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 03.09.07 13:49 Tsiteeri
El aknad ei tööta - B4

Auto on 93a B4 2,6. 2x el. aknad + luuk ei tööta enam. Kaitset neil ju ei ole. Pidi olema mingi ise taastuv kaitse, aga kus see asub? Luugi mootori juures lae all on mingi relee....mida see opereerib?

Samas lakkasid töötamast ka kohtvalgustid, kuid suur salongi valgustuse tuli töötab. Milles võib olla viga?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ulith
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4

postitati 03.09.07 13:55 Tsiteeri

Tere! Neil on küll kaitse! seda ma ei mäleta mis nr. aga uuri järele kõik kaitsmed siis saad teada milline läbi. Ja lae all olev relee opereerib katuseluuki. Kõige pealt kontrolli kaitsmed üle!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 03.09.07 16:23 Tsiteeri

Kaitset siiski minuteada ei ole. Muidu leidsin probleemi üles. Pedaalide peal on miskisugune lisa-releede plokk. Seal kõige suurem releekarbike on akende oma. Üks väike poolike ei jõudnud ennast kokku tõmmata - selles probleem oligi. Mina jootsin lihtsal vastavad otsad omavahel kokku. Aknad ja luuk hakkasid liikuma, aga minu lahenduse juures kadus ära one-touch funktsioon. Et siis kui kellelgi akendega probleeme, siis B4'l tasub viga pedaalide juurest otsida.

Kohtvalgustite kohta midagi asjalikku oskab keegi ütelda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.5% - SQL: 76.5%]