Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Load kaotatud (varastatud). (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 3155)
raiz80
huviline

Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3 Trend Edition

postitati 23.08.07 15:25 Tsiteeri
Load kaotatud (varastatud).

Ei oasnud enam mujalt nõu küsida, nii et teen seda siis siin. Mure selline, et täna bensiini tankides panin rahakoti kogemata pagasiruumi kaane peale ja oh õnnetust sinna ta ka ununes. Kuid arvatavasti kukkus ta ka kohe pärast sõidu alustamist sealt maha. Poole tunni pärast avastasin, et rahakotti pole ja kihutasin kohe tagasi oma rahakotti otsima. Kuid mida pole seda pole. Tegemist on ühe väiksema bensiinijaamaga, kuid ka müüja ei osanud asja kohta suurt midagi öelda. Rahakotis oli u. 1500 kr, load, id- kaart, relvaluba ja mõned vähemtähtsad kaardid. Kuidas edasi toimida- kas rääkida politseis kõik ausalt ära või teha kohe avaldus varguse kohta? Ja kas uusi lubasid taotlema minnes tuleb sooritada ka korduseksam?
Lihtsalt õudne, kui nii juhtub! Tunnen südamest kaasa kõigile inimestele, kellel on midagi sarnast juhtunud või peaks juhtuma!
Tänud abi eest!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 23.08.07 15:35 Tsiteeri

Looda, et seal oli sinu mingeid kontakte ja saad asjad tagasi.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 23.08.07 17:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puna
Looda, et seal oli sinu mingeid kontakte ja saad asjad tagasi.
Suht mõttetu soovitus. Olen endal taolise jama üle elanud ja käisin veel 4a. hiljem Tallinnas Narkopolitseis tunnistusi andmas, kuna "Artjom" oli toime pannud kuriteo ja vahele jäädes leiti tema taskust nii narkot kui ka minu juhiload + lisaks sellele olen pidanud Tallinna Liikluspolitseile (ise elan hoopis Tartus ja TLN-sse satun väga harva) tõestama, et ma pole antud kuupäeval kell 04 hommikul sõitnud kuskil Laki tn. ilma turvavööta jne...Suht kepp igast otsast. Minu soovitus, kuna oman ka ise relvaluba ja selle kadumisest oled kohustatud viivitamatult teatama, et kirjuta pollaris avaldus varguse kohta. Kadumist võetakse seal ametis kui lohakust/hajameelsust ja soovitatakse veel oodata ja raadios teatada, jne.

wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 23.08.07 17:28 Tsiteeri

Ükskõik mis dokumendi kaotamisel, meie tänapäevases maailmas, tuleb OTSEKOHE peale kadumise fakti tuvastamist, kui on saanud selgeks, et on ikka tõesti kadunud, sellest organitele teatada. Seda just nimelt sinu enda huvides - igal dokumendil on number, need kaotatud dokumendid muutuvad peale teatamist kehtetuks ja kui keegi peaks neid kasutades sinu nimel toime panema mingi halva teo või võtma laenu vms. (identiteedivargus on realiteet tänapäeval), siis ei ole sina süüdi, kuna sa oled teatanud, et dokument on kadunud.

Kõik dokumendid, mille riik sulle on andnud - pass, juhiluba, id-kaart jne. antakse sulle uuesti. Juhiloa kaotamisel tuleb maksta ARK'i mingi papp ja nad annavad sulle uue loa, sest õiguse autot juhtida ei anna mitte see plastmassitükk vaid kirje ARKi andmebaasis, et sa oled läbinud eksami ja tunnistatud kõlblikuks liikluses osalema. Passi ja ID kaardi saab uue kodakondsus ja migratsiooniametist, samuti pisikese riigilõivu eest (uue dokumendi trükkimine maksab ju midagi).
Pangakaardid saab uued pangast, jällegi mõõduka tasu eest, jne...

Seega, helista kohe ntx. 110 ja küsi, kuidas sa saad kirjutada avalduse dokumentide kadumise/varguse kohta ning mis edasi teha. Kui 110 ei taha helistada aga tahad teada, kuidas täpselt toimida, helista 1182.
Point on selles, et kui sul peale nende dokumentide kadumist juhtumisi ei ole enam ühtegi dokumenti, mis tõestaks, et sina oled sina, mitte keegi teine, siis on mingi imelik protsess isiku tuvastamiseks vaja teha...

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 23.08.07 17:41 Tsiteeri

"Ükskõik mis dokumendi kaotamisel, meie tänapäevases maailmas, tuleb OTSEKOHE peale kadumise fakti tuvastamist, kui on saanud selgeks, et on ikka tõesti kadunud"....usu mind (kuna ma ei räägi "naised saunas rääkisid" viisil), et seesama "kadumise fakti tuvastamine" ongi seal ametkonnas suht nirult korraldatud.

wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.07 17:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TiitR2
"Ükskõik mis dokumendi kaotamisel, meie tänapäevases maailmas, tuleb OTSEKOHE peale kadumise fakti tuvastamist, kui on saanud selgeks, et on ikka tõesti kadunud"....usu mind (kuna ma ei räägi "naised saunas rääkisid" viisil), et seesama "kadumise fakti tuvastamine" ongi seal ametkonnas suht nirult korraldatud.

Kindlasti lonkab kogu see asutus kõiki viite jalga... Samas oluline on, et kadumine või vargus, kuidas iganes seda serveerida, saaks fikseeritud ning paberitesse kantud, sest kui 23 augustil on koostatud akt, et kodanik raiz80 on pöördunud organitesse, kuna tal on põhjendatud kahtlus, et tema dokumendid on jalutama läinud ning 24 augustil võtab kodanik "paha" pangast raiz80 dokumentide abil miljoni laenu, siis ei tekki vaidlusküsimust, kes peab selle tagasi maksma, sest on tuvastatud, et juba 23 augustil olid dokumendid (hooletuse tõttu või ilma selleta, pole vahet) jalutama läinud ja pank kirjutab halvimal juhul laenu korstnasse, mitte ei nõua seda raiz80 käest.
Isegi kui raiz80 oma dokumendid 25 augustil üles leiab, on kohese teatamise tulemusel ikkagi risk, et peab kellegi pahateo eest vastutama, maandatud.
Tõsi, organitel on samamoodi kahtlus alati, sest inimene võib ka selle peale tulla, et ise oma enda identiteet varastada ja sedasi tasuta laenu võtta... Seepärast ongi see protsess pisut raskem ja keerukam.

Samas, pangakaardid paneb vähemalt Hansapank kinni telefonikõne peale (küsiti isikukoodi, sama kaarti enam uuesti avada ei saa, peab panka kohale minema ja valmistatakse uus kaart). Telefoninumbri, õigemini kõnede võtmise numbrilt, paneb EMT telefoni varguse peale kinni kohe, kui neile helistada. Telefoni IMEI läks kah kohe musta nimekirja (EMT teab, millise IMEI koodiga telefoni sees antud numbriga SIM kaart viimati levis oli). Kuna lisaks läks ka sedasi mul teatud summa raha, siis soovitati korrektsuse huvides politseile avaldus teha - et kui saadakse kaagid kätte, on parem süüdistust esitada.

Passi ega juhiluba pole mult õnneks varastatud niiet selle kohta isiklikud kogemused puuduvad.

Speiss
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Ford :(

postitati 23.08.07 17:49 Tsiteeri

Politseisse teatada kindlasti.
Tanklas on ka turvakaamerad, mida politsei saab kasutada.
Siin kohaliku linnalehe krimiuudistes oli just uudis, kus keegi kaotas rahakoti, leidja tuvastati poe turvakaamera abil ja kuna ta leiust ei teatanud, siis sai veel omale jama kah kaela. Väikelinnas on muidugi asi lihtsam aga lootust ikkagi on autonumber või midagi sealt näha.

Keila linnaleht lk3 paremal keskel 110 uudised

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
raiz80
huviline

Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.07 18:03 Tsiteeri

Pangakaardiga seotud toimingud panin kohe kinni. Kõige suurem mure ongi just juhilubade ja relvaloaga. Juhilubade tagasisaamine tundub suht kerge olevat (korduseksamit ei ole vaja teha), kuid kuidas see asi relvaloa korral käib? Kas uue relvaloa taotlemisel tuleb korduseksamit teha? Ega relva mingiks ajaks käest ära ei võeta? Kõige hullem olekski korduseksami tegemine, sest järjekorrad suht pikad ja vaja asjad üle korrata. Homme hommikul lähen koheselt menti- täna suures meeltesegaduses ei jõudnud. Kuid mida neile rääkida? Kas rääkida nii nagu asi oli või siis öelda, et julmalt varastati ära? Põhimõtteliselt võib ka dokumentide leidmist ja nende endale hoidmist lugeda varguseks (ma oleks selle rahakoti ise poole tunni pärast üles korjanud ja kõik oleks olnud OK). Muidugi on veel ka võimalus, et homme politseisse minnes ootab mind rahakott juba ees! Elame näeme.

wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.07 18:20 Tsiteeri

Sa ei ole tegelikult 100% kindel, et varastati, ehkki see on tõenäoline, sest muidu sa oleks tõesti dokumendid tagasi tulles eest leidnud.
Seega miks mitte politseile täpselt nii öeldagi - "dokumendid kadusid selles ja selles bensukas, sellel ja sellel ajal, tõenäoliselt vot sellisel viisil, ise olen loru, avastasin kadumise 30 min. hiljem, kimasin tuhatnelja tagasi, dokumente eest ei leidnud, kohalik personal sittagi ei tea, palun kergemat karistust :-)".

Ma ei ole relvaloa korral 100% kindel, kuid üldiselt peaks kõikide nende lubadega olema sama seis, mis juhiloaga - õiguse relva kanda ei anna mitte see paberitükk vaid kirje politsei andmebaasis, et sa oled sooritanud eksami ja tunnistatud kõlbuliseks relva kandma. Võib-olla tuleb menetluse ajaks, kuni pole uut luba väljastatud veel, relv politseisse hoiule anda, usutavasti nad hoiavad seda hoolikalt. Arvatavasti saad sa politseis kõik täpselt teada.
Mumeelest ei ole mõistlik vassima ega valetama hakata vaid tuleb öelda täpselt nii nagu oli.

raiz80
huviline

Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.07 18:38 Tsiteeri

Tänud, wookie, nii mõtlesin ka ise toimida. Valetades istuks ma põhimõtteliselt nende vendadega, kes rahakoti pahade plaanidega võtsid põhimõtteliselt ühele ja samale pulgale. Isiklikult olen alati inimestes hinnanud ausust ja abivalmidust ja üritanud ka ise oma uskumuste kohaselt käituda- nüüd süveneb see veelgi.

Aga jah, põhimõtteliselt olgu tegemist millise inimesega tahes, niipalju võiks ikka südametunnistust olla, et dokumendid kätte annaks- nendega pole ju tavaliselt vargal midagi teha, kuid omaniku jaoks on nad praktiliselt hindamatud.

Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.07 19:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raiz80
Mure selline, et täna bensiini tankides panin rahakoti kogemata pagasiruumi kaane peale ja oh õnnetust sinna ta ka ununes. Kuid arvatavasti kukkus ta ka kohe pärast sõidu alustamist sealt maha

Ma panin aastaid tagasi telefoni pagassi peale ja see seisis seal mingine pool kilti ennem kui maha kukkus. Seda kruusateel. Samas ei tea ma milline oli auto kiirus kuna ise ei sõitnud. Nii et su rahakott võib vabalt vedeleda kuskil teeservas.

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 23.08.07 20:44 Tsiteeri

Olen ise päris palju linnas näinud inimesi sõitmas katus trääni täis.
Torte, rahakotte, moblasi jne...
Ilmselt pandi pihta kuna rahakott ei libise väga kergelt just minema eriti kui asi nahast.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 23.08.07 23:46 Tsiteeri

Huvi pärast tahaks teada, mis bensujaamas see juhtus ?
Jama kui palju :( Tuttaval oli 3 kuud tagasi sama teema, kuid rahakott leiti 3 päeva hiljem koos dokumentide ja muu kraamiga üles, ime kombel oli ainult raha ära tõmmatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 24.08.07 06:18 Tsiteeri

Minulgi juhtus sama asi paar aastat tagasi, kõik dokumendid on võimalik tagasi saada, aga teata kindlasti võimalikult kiiresti.
Minul läks sedavõrd hästi, et pangakaarti ja auto paberid jõudsin juba uued teha, load õnneks sain tagasi ennem, kui suutsin uusi tegema hakata, sularaha muidugi võeti kah ära 3k krooni kusagil, aga õppetund oli hea, enam ei vea niipalju raha kaasas, kuigi tekitab see vahest probleeme kah, kuna igas poes ei saa veel kaardiga maksta.
Loodan et saad kätte oma asjad, mul kulus nädal aega selleks.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 24.08.07 06:35 Tsiteeri

Nagu juba üteldud siis esimese asjana kohe vutavuta miilitsasse. Minul ka aastatetagused samasugused kogemused ja hiljem osalesin siis libamina nii auto rentimisel kui suuremat sorti vargusel.:D nii, et nalja eriti ei ole.:D Mitmedki korrad tuli hiljem miilitsapolkovniku juures tõendamas käia, et mul ammu uus pass, asi jõudis isegi vastandamiseni, kuid lõppes õnneks hästi.
Tänapäeval veel lihtsam valedokumentidega igasugu pettusi korraldada.

Edit: mina pidin uue passi saamiseks veel kodakondsust tõestama, tänapäeval enam nii hull õnneks asi ei ole.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.07 06:48 Tsiteeri

Ja veel, et sul seal olid tähtsad dokumendid, seega võib ka SMS-Laenu oodata.

darkSlide
huviline

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8

postitati 24.08.07 14:49 Tsiteeri

see sms laenu teema võib tõesti väägagi tõenäoline olla! Tean, kuna tuttaval oli pm sama asi!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raiz80
huviline

Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.07 18:26 Tsiteeri

Kuda nad SMS laenu saavad võtta, mul põhimõtteliselt pangakaart blokitud ja kõik isikut tõendavad dokumendid kah? Täna esitasin juba uue pangakaardi taotluse. Juhilubade ja muu jamaga soovitati politseis natuke oodata, ehk ilmuvad veel välja, kuigi jah see võimalus pidi olema kaduvväike. Nimelt hommikul enne jaoskonda minekut kõndisin ligikaudu kilomeetri pikkuse lõigu eilsest teekonnast läbi ja vaatasin üle parempoolse kraaviperve. Sellel teekonnal nägin kokku 4 parmaati, kes tõttasid oma taarast punnis kottidega poe poole- kui mõni selline vennike rahakoti leidis siis on asi põhimõtteliselt lõpetatud, sest 1500 kr eest saab ikka natuke juua küll! Siiski panin mitmesse kohta kuulutused, et kaotatud dokumendid ja leidjale vaevatasu- ehk sattusid siiski mõne ausa inimese kätte!
Siit aga õppetund kogu eluks- rahakotti tuleb ikka erilise hoolega kaitsta ja sularaha võimalikult vähe kaasas kanda. Kuigi jah, see tagantjärele tarkus pidi kõige kehvem tarkus olema.

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.07 19:49 Tsiteeri

Ka minu rahakott tehti tookord tühjaks ja visati minema pmt. Õnneks üks noormees leidis selle kraavist ülesse.
Ma päris täpselt ei tea, kuidas see laenu võtmine käib kuna ise pole võtnud :P, kuid see pidi olema küllaltki lihtne, kui on õiged andmed käepärast.

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 24.08.07 20:05 Tsiteeri

olen juba kaks korda sellise probllemiga hakkama saanud, et rahakoti katusele pannud ja minema sõitnud,. õnneks elan sellises rahuklikus, ilusas ja toredas kohas nagu kuressaare. mõlemal juhul olen kõik asjad korralikult tagasi saanud, kuigi ise avastasin rahakoti kadumisest umbes 5tundi hiljem. loomulikult sai leidjatele ka vaevatasu antud, kuigi nad esialgu polnud nõus seda vastu võtma. küll on hea et on veel inimesi kes koheselt olukorda ei kasuta ja sind tühjaks ei tee.
aga seessuhtes oleme ettevaatlikud et selliseid asju ei juhtuks enam
ehk leitakse su dokumendidki kuskilt ülesse, kõige tõonaolisem ongi pahatihti see et võetakse raha ning ülejäänud visatakse koos rahakottiga minema, kuigi omanikul ongi see kõige suurem kahju

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raiz80
huviline

Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.07 17:41 Tsiteeri

Jah, kahjuks pole rahakoti kohta midagi kuulda olnud ja olen asja maha matnud. Uue relvaloa ja juhiloa saan kätte juba järgmisel nädalal- polnudki see asjaajamine nii hull midagi!:D Rahast on nats kahju aga mis läind see läind!
Suured tänud kõigile, kes nõu andsid ja oma kogemusi teistega jagasid! Loodame, et mitte keegi AudiClubi liikmetest ei peaks sellist jama rohkem üle elama!
Teema võib lukku panna.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.6% - SQL: 68.4%]