Audi80
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: F103 Audi 60L
|
|
postitati 22.08.07 19:56
|
|
|
Käigu vahetus
Tere.Selline probleem on Audi 80 b4-iaga, et kui hohalt startida rahulikus tempos ja teine käik sisse panna ning siturit õrnalt vabastades ja gaasi
andes siis käib siuke klõps läbi .ja see just käikude vahetamisel
See oleks nagu nii mõeldes et kui sidur alla siis mootor ei vea rattaid.ja sidru lahti siis hakkab vedama et siis see vedav asi mis rattad tööle
paneb et seal oleks äkki loks sees.Võib see seisneda selles või võib veel variante olla?
|
|
|
|
kärnakas
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 18.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 b4 2,3
|
|
postitati 22.08.07 20:14
|
|
|
kui kolk on vbäljast kuulda sisi poolassi otsad sind maha jätnud. ei ole ka harv juhus kui sidurimäng hakkab otsa saama. kui gaasiga mängida sisi kas
on kolk või mitte ja kas kols on ainult edaspidi või ka tagurpidi sõittes ?
|
|
|
|
Audi80
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.08.07 20:22
|
|
|
Kui gaasiga mängida siis ei ole mingit kolksu.Täitsa ideaalne värk Kolks
on ainult edaspidi sõites ja ainult peale käigu vahetamist .just siduri lahti lastmisel ja gaasi andes õrnalt..see iseenesest ei ole kõva
kõlks.selline vaikne just õrnalt gaasi andes..
|
|
|
|
kärnakas
Registreerunud 18.06.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.08.07 20:31
|
|
|
krt ma pole nyyd küll kaikse targem aaa äkki teeb mootori padi häält. oled sa kindel et see kolks on sul ees ... äkki taga?
|
|
|
|
Audi80
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.08.07 20:40
|
|
|
ei see on ikka täitsa ees.Esivedu!.ja kuulda kohe et ikka eespoolt tuleb.(aken lahti sõites) mA ise ka ei oska midagi arvata et mis see olla
võib..Samas ma ei usu et see mootori padi on jällegi.ta on ikka veojõuga seonduses..just liikuvas osas..sidur töötab laitmatult siduriketas ka vaevalt!
|
|
|
|
kärnakas
Registreerunud 18.06.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.08.07 20:45
|
|
|
arniire oled vaadanud ... krt ei oska nii moodi ytelda kui ise kuulnud pole. ja kusjuures mootri 1-ne padi(asub iluvõre taga mul 2,3 mootor) naksub
mis kole kui ta alla vajunud . ma korra olen seda käinud tõstmas. aga ja igasugusele naginale aittab kui raadio veits kõvemaks keerad . üldjuhul naksuvad ikka puksid ja arniirid . kui sa just väidad et siduriga
kõik ok.
|
|
|
|
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.08.07 20:49
|
|
|
Võib olla küll ka mootori(käigukasti) padi, sest sel hetkel kui vedu taha tuleb, siis mootor koos käigukastiga liigub natuke. Mootori patju saad
niimoodi testida, et kohapeal seistes hoiad pidurit peal ja tühikäigul mängid siduriga, lased natuke maad lahti, nii et hakkab võtma ja siis jälle
vajutad alla, niimoodi jõnksutad. Teine mees peaks siis mootori juurest vaatama kas annab liiga palju/kergelt liikuma.
|
|
|
|
Audi80
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.08.07 20:59
|
|
|
Täpselt nii ongi et kui vedu taha tuleb siis on kõlks...See kõlks on umbes sama kõvasti kui näiteks 1,5V patarei lasta kukkuda kätevahelt
asfaldile.....
Iseasi on see jälle et kas asi ikka on niivõrd mootori liikumises.sest et see tundub et ta on ikka kuskilt ratta vahetus läheduses. see osa mis äkki
autot sõitma pane.see jupp mis käigukastist rattani? äkki seal loks või midagi sellist .lõtk sees?
|
|
|
|
kärnakas
Registreerunud 18.06.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.08.07 21:04
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Audi80
Täpselt nii ongi et kui vedu taha tuleb siis on kõlks...See kõlks on umbes sama kõvasti kui näiteks 1,5V patarei lasta kukkuda kätevahelt
asfaldile.....
Iseasi on see jälle et kas asi ikka on niivõrd mootori liikumises.sest et see tundub et ta on ikka kuskilt ratta vahetus läheduses. see osa mis äkki
autot sõitma pane.see jupp mis käigukastist rattani? äkki seal loks või midagi sellist .lõtk sees? |
siis oleks gaasiga mängides kah kolksu kuulda ... poolassi otsad need pole ... pigem kipun arvama et kas arniir vai õõtsa puksid. ratas üles käik
sisse ja kui kolksu pole sis otsi viga kas puksid/arniirid
|
|
|
|
Audi80
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.08.07 21:08
|
|
|
selge..Asun homme valges asjaga tegelema..Uurin milles siis täpsemalt viga võib peituda..ja siis kirjutan siia ka..et kus kuulda on ja mis täpsemalt
toimub... Tänan praeguste arvamuste eest.
|
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
|
postitati 22.08.07 23:27
|
|
|
See tuleb ju reduktorist. Kuidas te ei tea? See ju Audidel tüüpviga, et reduktor kulub kiiresti ära. Proovi kohapeal tühikäigul sidurit kiiresti
vabastada.....peaks ka kolks käima.
|
|
|
|
dzonny
huviline
Registreerunud 12.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6
|
|
postitati 23.08.07 05:19
|
|
|
arniirid peaks aukudes ka kolksuma kui kulunud on.
väga hästi on tunda nt munakiviteel vanalinnas.
|
|
|
|
Audi80
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.08.07 08:19
|
|
|
Asun nüüd kohe autoga tegelema.. Asusin enne siit läbi.!.Kusjuures künklikul teel ei ole kuulda selliseid kolkse..Just käikude vahetamisel.ja 5 sisse
lükkamisel polegi kolksu..Siis lägeb nagu sujuvamalt üle vms.Lähen proovin kohe tühikäigul sidurit kiiresti vabastada..Aga täitsa võimalik et ongi asi
reduktoris !
|
|
|
|
Audi80
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.08.07 11:27
|
|
|
Sai kontrollitud.Mootor ei liigu Käigukast ka mitte sai kanalile ka ajatud ja alt vaadatud mis pull siis on ..Siduriga mängides
tühikäigul ei kostunud ka seda kõlbinat..Sai seal all nati surgitud ja keeratud..Nüüd sõites ei kostu mitte midagi.. Ühesõnaga tundub nagu oleks praegu korras 
|
|
|
|
semanoid
huviline
Registreerunud 24.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90 q. 20v 125kw. 91a.
|
|
postitati 23.08.07 14:23
|
|
|
mul oli case, kus kohalt minnes ja pidurdades väiksel kiirusel
pidurdades käis kolks.
viga! amordi ylemine tugilaager
|
semanoid
|
|
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
|
postitati 23.08.07 16:55
|
|
|
Meil on peres audi 80 b4 93 a 2.0 66kw ja se kolksub samamoodi nagu kasutaja Audi80 kirjeldatud. Olen linnavahel kuulnud paljudel, just audi 80b4'del
samasugust kolksu. Mulle tundub, et se hääl on igati normaalne, kuna lihtsalt lihtsalt liiga paljud audid teevad seda häält... Minuteada tuleb ka hääl
esisilla reduktorist.
1-2 käigule lülitades ning ka 2-3 käigule lülitades kostub kolks. 3-4 ja 4-5 lülitades enam kuulda ei ole... Niiet muretsemiseks pole esialgu põhjust

Isegi mu eelmisel masinal audi 80b4 quattrol oli seda häält õrnalt esisillast kuulda.
Praegusel audi 100'l on õrnalt kuulda samat häält käikude vahetamistel.
|
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.08.07 16:58
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: HannesT
See tuleb ju reduktorist. Kuidas te ei tea? See ju Audidel tüüpviga, et reduktor kulub kiiresti ära. Proovi kohapeal tühikäigul sidurit kiiresti
vabastada.....peaks ka kolks käima. |
Siduriga üles alla kiiresti mängida, niiet vedu õrnalt taga. Siis on väga ilusti kuulda se häält (pidurit hoida ka natuke peal)......
Muidu jutt reduktorist sulatõsi... Õigust räägid HannesT
|
|
|
|
Audi80
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.08.07 18:31
|
|
|
Kasutaja J2mis: Täpselt nii ongi nagu te kirjeldate käikude juures on klõps. Päeval tundus et see kolks oli ära kadunud,aga nüüd õhtul koju tulles oli
ikka.. ka kusjuures on nii et õrnalt sidurit lahti lastes ja gaasi andes ei kostu seda isegi üldse.. Aga nuuh ega ta ei häiri.Kui ongi nii et peaaegu kõikidel audidel seega siis tüüp viga ..et siis ei hakka ka
probleemi selles nägema..
|
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
|