Amz
huviline
Registreerunud 25.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200TQ 20v, audi 200 10v & Skoda Octavia
|
postitati 21.08.07 19:52
|
|
|
VIN kood ja auto varustus
Kas keegi teab kust saaks VIN koodi alusel teada, mis varustus autol peal oli tehasest välja tulles?
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.07 19:56
|
|
|
vin koodi järgi ei saagi, juhul kui sa just tehasest järelpärimist ei tee (btw, typ 85-le ei saa seda vin koodi järgi isegi ingolstadtist) selleks on
kleebis, kus on varustus koodidena kirjas, aga ka nendele vastuse saamine ntx revali kaudu on küsitava väärtusega, mul ei klappinud enamus asju 
|
|
|
|
Amz
huviline
Registreerunud 25.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.07 19:58
|
|
|
Mind just huvitaks mis mu 200-l peal oli tehasest tulles, siis teaks mismoodi teda taastada.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.07 20:04
|
|
|
otsi pagassist see kleebis üles, seal on vin-i all miski tabelitaoline asi, zubehör vms, ja seal on hunnik kolmekohalisi koodijuppe.
tee sellest pilti, või kirjuta ümber ja saada revalisse meil, ehk saad sealt abi.
|
|
|
|
Amz
huviline
Registreerunud 25.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.07 20:06
|
|
|
Selge. Nädalavahetusel sukeldun pagassi avarustesse . Tänud!
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 22.08.07 05:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amz
Mind just huvitaks mis mu 200-l peal oli tehasest tulles, siis teaks mismoodi teda taastada. |
Ma leiaks, et taastamiseks pole sul küll vaja oma aega raisata kleepsul oleva info hankimiseks Vaevalt sind aitab teadmine, mis materjalist on audi 90'ndate kandis istmekatted/salongi jne. sisse pistnud.
Ainus mis taastamisele kuidagimoodi kaasa aitab on ilmselt ainult tehase värvikood (kui autol on enam originaalvärv peal).
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Amz
huviline
Registreerunud 25.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.07 05:19
|
|
|
Istmed on enam-vähem teada. Esimesed istmed on nahast, mis tuleb välja vahetada originaalis olnud poolnahk istmete vastu. Auto värv on ka teada-
punane. Tahaks ainult teada, mis tal elektrilistest lisadest peal oli (el. istmed, püsikiirusehoidja jms.). Auto Leedust toodud, seega krt teab, mis
seal tehtud on.
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.07 07:32
|
|
|
Tarmo - sinu jutt ei vasta 100% tõele.
Auto VIN koodi järgi meie majas auto tehasevarustus just teada saadaksegi.
Kindlasti on vanemate autode puhul ka erandeid, mis tõestab ka sinu väite mõningast vettpidavust.
Ma palun, et nüüd ei hakataks mulle VIN koode PM-i kaudu saatma.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.07 07:37
|
|
|
TT, sai lätis räägitud teie maja inimestega sel teemal, nende jutust tuli ka välja, et vanemate autode kohta puudub neil info, kuna see võibolla on
alles ainult paberkandjal ingolstadtis. võtsin mina sealsete tegelastega ühendust, autodok koopiad, omanikuks olemise tõestamine jne... ja targemaks
ei saanud ma ikkagi, kuna auto lihtsalt on 20 ja rohkem aastat vana ning neil ei ole neid pabereid enam. küll saatsid nad mulle tollased miskid
müügibrozüürid jms, kuid reaalset kasu sellest ei olnud. kui sul huvi, et mis paberid ma saksast sain, siis võta ühendust.
|
|
|
|