Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Poolteljega probleem (Lahenenud), ilmus uus (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 868)
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 20.08.07 15:42 Tsiteeri
Poolteljega probleem (Lahenenud), ilmus uus

Nimelt hakkasin vahetama käigukasti poolset otsa ja kui sai asi alla pandud ja kõik jonksu ning hakkasin liikuma kohapealt suutis auto ainult pool meetrit liikuda kui käis järsk praks. Vaatasin kohe auto alla ja markasin et käigukasti poolne ots oli puruks. Selle raksu käigus oli ka käikastist otsa välja tõmmanud aga selle sai tagasi sisse loodud. Leidsin ka ühe vana jupi millega kombineerides sain asja uuesti korda aga ei ole enam seda liikuvust nagu ühel pool. Asi on jube tuugalt kinni.

Nii et küsimuseks oleks, kui tuugalt see võib olla??? Asjaga kiire.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Thirteen
huviline

Registreerunud 21.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 4,2 M

postitati 20.08.07 16:42 Tsiteeri

Ma ei oska küll juttu järgu jäikust öelda aga uuel otsal lähevad kuulid ainult jõuga sisse ja päris näppude vahel seda ikka ei liiguta. Sisemise otsa puhul pead veenduma et otsa õieti kokku panid sest muidu hakkab pooma ja lõhub ära selle otsa. Aga valesti panemiseks peab kah omamoodi oskusi olema:P
Kuuli sooned peavad X olema et siis sisemine saale ja välimine saale vastamisi olles X moodustaksid. Kui mõlemad // pidi on siis on paha sest sedamoodi see ots oma tööd ei tee.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.07 17:28 Tsiteeri

No uus osa oli just // ja nii ma ka kokku panin ja sai isegi panna. Aga liikuvus oli väga väike ja niipea kui autole alla sai andis asi otsad. Proovin siis X kujul panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.07 19:31 Tsiteeri

No nii see X töötab (vähemalt praegu). Liikuvus on suurepärane, töötab nagu laager peakski.

Aga ilmnes uus probleem, mis küll läheb teemast mööda. Nimelt sai ka nüüd uued piduritrossid pandud aga paraku juhtus selline tobe asi et kui sai katsetatud käsipiduri pidurdusvõimet jäi käsipiduri kang lihtsalt poole peale kinni. Vajuta nuppu niipalju kui tahad ei tööta. Sai siis nuppust tõmmatud korraks ja nupp tuli koos vardaga välja. Kuis krt seda tagasi panna? Vaatasin ja uurisin asja aga kuna kogu käsipiduri kang on ühtlaselt kinni ei näe ma ka kuidas see tagasi panna. Kas siis tuleb ka uus käsipiduri kang muretseda?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.8% - SQL: 84.2%]