Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Toekamad istmed S2 Avanti (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2926)
Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: S2

postitati 19.08.07 21:13 Tsiteeri
Toekamad istmed S2 Avanti

Tere

Oleks soov esimesed tehaseistmed millegi muu vastu välja vahetada. Põhjuseks ei ole kulumine, vaid sooviks midagi mugavamat ja sportlikumat. Auto on S2 Avant. Kuigi juba tehasest väljudes on sellel autol veidike sportlikumad istmed kui tavaliselt, ei ole need minu meelest võrreldavadki näiteks BMW E36 sportistmetega.
Palun kirjutage oma vastavatest kogemustest. Selge on see, et kinnitusi ümbertegemata eriti paljude teiste markide istmeid kasutada ei saa ja võimalik, et pärast ümbertegemist on iste näiteks liiga kõrge või oma laiuse tõttu liiga vasakul. Kas äkki oleks mõttekam üldse juhiistet spetsialistil oma keha järgi kohendada lasta?
Praegu ongi kõige sobivamad BMW E36 sportistmed tundunud. Istumisasend on mõnusalt nõgus nagu korvis, seljatoel on küllaltki piisavad külgtoed, samaaegselt on piisavalt pehme ja mugav. Lisaks on miljon kangi, millega iste täpselt paika sättida.
Kui kellelgi on nende istmete või sarnastele tingimustele vastavatega kogemusi, palun andke teada.

Karel

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TuRiK
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI

postitati 20.08.07 04:29 Tsiteeri

sa pole vist qiges Si istmes istunudki! proovi siis RS4ja omasi aga maksavad nad mitte v2he

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.07 06:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TuRiK
sa pole vist qiges Si istmes istunudki! proovi siis RS4ja omasi aga maksavad nad mitte v2he

sa vist pole õiges sportistmes istunud :P
tarmo@korvistmed kuubikus
ja korvide kõrval on esside istmed ikka parajad taburetid, nõustun siinkohal teemaalgatajaga, et E36 sportistmed on oluliselt toekamad

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
TuRiK
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI

postitati 20.08.07 07:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Tsitaat:
Algselt postitas: TuRiK

sa vist pole õiges sportistmes istunud :P
tarmo@korvistmed kuubikus
ja korvide kõrval on esside istmed ikka parajad taburetid, nõustun siinkohal teemaalgatajaga, et E36 sportistmed on oluliselt toekamad

kui sa vaatad ilusti ylesse siis n2ed et ma pole öelnud qiges SPORTISTMES vaid Si istmes! ja ma ei ytleks et RS4 istmed on taburetid! ja see on maitse asi kui sulle meeldivad E36 istmed pane neid!

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.07 07:37 Tsiteeri

Korviste ja igapäeva auto ei lähe kokku. Nõustun teema algatajaga, et E36 sportiste on iga kell S2 istmest üle. Olen sõitnud kolmese bemmiga, millel olid sportistmed sees ja ma olin väga rahul nendega. Audi istmed on ikka taburetid nende kõrval. Ega Audi pole kunagi heade istmetega hiilanud. Samas RS mudelitele on suht head istmed sisse visatud. Siiski arvan, et nendest kõige paremad on RS2 Porsche istmed ja siis järgnevad uuemad. Audi taburettide üks suuremaid miinuseid on "kiikumise" funktsiooni puudumine (küll kallimatel masinatel see on).

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.07 07:43 Tsiteeri

turik, kui essi iste on sportiste, olen ma su vanaema
essi ja erressi iste on kaks täiesti erinevat asja ju
ja ma ütlesingi ju, et sportistme kõrval on essi istmed taburetid

ja et sa ikka teaks, millest jutt
s2 nahkistmed:
http://www.coendonkers.nl/img/foto_album/Diversen%20onderdelen%2014-11-05/interieur%202A.jpg
rs2 nahkistmed:
http://www.4roo.com/images/241625_d2VSRUhFVD.JPG
uuem rs4:
http://www.parkovka.info/wp-content/uploads/2006/02/76984_top_small_photo_350.jpg
vanem rs4:
http://i3.ebayimg.com/01/m/000/81/5a/95dc_24.JPG

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 20.08.07 08:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Audi taburettide üks suuremaid miinuseid on "kiikumise" funktsiooni puudumine (küll kallimatel masinatel see on).

See funktsioon on paraku vist vähemalt vanematel vaid el istmetel.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.07 08:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
See funktsioon on paraku vist vähemalt vanematel vaid el istmetel.

Sõitsin üke päev A8-ga, millel el. taburetid. Sellel oli ka.

Karel
huviline

Registreerunud 10.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: S2

postitati 20.08.07 08:18 Tsiteeri

Tänan vastajaid arutelu eest. Korvistmeid ma sellesse autosse kindlasti ei paneks. Tähtis ongi eelkõige mugavus ja istmepadja ning seljatoe veidike parem külgtugi ning selline nõgus istumisasend. Siiani proovitud istmetest, mitte et neid väga palju oleks olnud, on mulle kõige paremini sobinud E36 istmed. Teema tegingi tegelikult selleks, et äkki on mõnel selliste istmete Audisse paigutamisega kogemusi või oskab keegi midagi palju paremat soovitada, mis üldjoontes vastaks samadele tingimustele. Kõige rohkem kardan just seda, et äkki jääb iste liiga kõrgele, sest üks eesmärk on veel madalam istumisasend kui S2 oma. Põhimõtteliselt ega siin muud teha ei olegi kui proovida, kuid lootsin lihtsalt tänu teiste kogemustele aega ja raha kokku hoida.
E36 istmete kasuks räägib kindlasti ka soodsam hind kui näiteks RS2 või RS4 istmetel. Ei ole küll põhjalikumalt uurinud, kuid RS2 istmete hinnaks olen kuulnud kuskil 15000 ja selle raha eest ostaksin pigem kõvemad pidurid. Tegelikult on veel väga tähtis istmete värv. Kuna praegused istmed ja muu riie on tumehall, ei tahaks näiteks siniseid või mis iganes värvi nahast kasutada.
Kui kellelgi on misiganes soovitusi või ettepanekuid, palun kirjutage.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.07 08:22 Tsiteeri

Inc13 pani kunagi BMW Recaro istmed S2 Avanti. Need olid minu mäletamist mööda miski 7se omad. Kui sa BMW istmeid vaatad, siis ega nende paigaldamine väga keeruline pole. Nad jooksevad oma siinide peal. Lükkad siinid lahti/istme taha, märgid kinnituskohad. Lased vastavad keermega alused vms keevitada ja keerad istmed nende külge kinni. Neid kinnitusmooduseid on mitmeid.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 37.9% - SQL: 62.1%]