traat
huviline
Registreerunud 23.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100, C4 2,0
|
|
postitati 18.08.07 12:47
|
|
|
mootori surve pesu
selline küsimus on vaevanud, et kas mootorit võib pesta surve pesuriga, kas üldse tohib.Kas mootorile kahju teeb.
On keegi pesnud, käsipesulates on omaniku enda vastutusel seda tean kuna olnud tööl siukses kohas.
|
|
|
|
Darkdog
huviline
Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
|
postitati 18.08.07 12:48
|
|
|
Eriti ei soovita mootoripesu. Vesi võib minna teab kuhu. Kui väga tahad kasida,siis puhasta ise kergelt motopesuainega,mitte ära uputa mootorit.
|
|
|
|
Puna69nE
huviline
Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 2.3E -88
|
|
postitati 18.08.07 13:37
|
|
|
Mina näiteks pesen küll mootorit survepesuriga. Eelnevalt lasen selle mootoripesu vedelikuga üle...
Ütleme kui ma siit arvuti tagant minema saan siis lähengi pesema. Pmst tuleb seda üsna oskuslikult teha: Generaator kinni katta nt. kilekott vms, ja
radika pihta mitte lasta jne.
Puhtaks läheb üldjuhul ilusti ja nats aega olen lasknud kuivada ka.
Aga jah kõik ikkagi omal vastutusel .
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
wauzzz
huviline
Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 ABK
|
|
postitati 18.08.07 17:20
|
|
|
Eks ta selline kahe kanniga teema on. Pesta võib ikka survekaga ka, aga jah kui lausleotust hakata tegema elektriosadele (pistikud, genekas, või muud)
võib probleeme kindlasti tekkida. Ise olen korduvalt pesuainete ja survekaga seda teostanud ja siiani (ca. aasta) pole elektriga muresid olnud. Pigem
tulebki just hoiduda otsese surve andmist elektri osadele. Piisad või õrnalt voolav vesi ei tohiks elektri pistikutele küll hullu teha. Ja loomulikult
oleks hea seda teha korraliku sooja ilmaga, et peale pesu saaks lasta kapotialusel kuivada (3h kindlasti).
Ehk siis juhtuda võib kõige hullem, või siis saad lihtsalt mootori puhtaks. Edu igaljuhul!
|
|
|
|
lauri55
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90 2.3 98kw; 80 B2 1980
|
|
postitati 18.08.07 21:21
|
|
|
oma mootorit olen ka pesnud survepesuriga ja ilma mingite detailide kinni katmiseta! siiani pole midagi lahti olnud või mingit viga yles näindanud!
ptui ptui ptui...
|
|
|
|
quattrokull
huviline
Registreerunud 18.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9TDI Quattro+VW Passat Syncro 1.9TDI
|
|
postitati 19.08.07 07:18
|
|
|
Olen samal arvamusel, et mootoripesu on 2 otsaga asi. Üldiselt pooldan rohkem samuti puhastusainet ja lapiga tegemist kuid on ka survepesuriga lastud.
Ennem olen lihtsalt elutähtsad asjad kinni katnud (süütepool, jagaja, genekas jne) lihtsalt kilekott peale ning muidugi peale pesu mingi aeg hiljem
tsipa suurema sõiduringi teinud, et mootoriruumis kõik asjad kiirelt ära kuivaksid ... endal pole siiani kurbi kogemusi olnud - st oli aga siis kui
jagajat kinni ei katnud - siis ei tahtnud enam eriti hästi mootor käia aga see viga sai kergelt kõrvaldatud ...
|
Eest veab ja tagant lükkab=fun.
|
|
|
|
|
A1990
huviline
Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.08.07 07:59
|
|
|
Samuti võiks enne pesemist mootori soojaks teha.
|
|
|
|