Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: mootori surve pesu (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1794)
traat
huviline

Registreerunud 23.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100, C4 2,0

postitati 18.08.07 12:47 Tsiteeri
mootori surve pesu

selline küsimus on vaevanud, et kas mootorit võib pesta surve pesuriga, kas üldse tohib.Kas mootorile kahju teeb.
On keegi pesnud, käsipesulates on omaniku enda vastutusel seda tean kuna olnud tööl siukses kohas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Darkdog
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 18.08.07 12:48 Tsiteeri

Eriti ei soovita mootoripesu. Vesi võib minna teab kuhu. Kui väga tahad kasida,siis puhasta ise kergelt motopesuainega,mitte ära uputa mootorit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Puna69nE
huviline

Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 2.3E -88

postitati 18.08.07 13:37 Tsiteeri

Mina näiteks pesen küll mootorit survepesuriga. Eelnevalt lasen selle mootoripesu vedelikuga üle...

Ütleme kui ma siit arvuti tagant minema saan siis lähengi pesema. Pmst tuleb seda üsna oskuslikult teha: Generaator kinni katta nt. kilekott vms, ja radika pihta mitte lasta jne.

Puhtaks läheb üldjuhul ilusti ja nats aega olen lasknud kuivada ka.

Aga jah kõik ikkagi omal vastutusel:o.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 18.08.07 14:09 Tsiteeri

Mootoripesuvahend, pintsel ja voolav vesi. Pange need pesulad põlema, kes survepesuriga hoolimatult kapoti alt üle käivad :mad: Mitte üks elektriühenduspistiku kattekumm ei talu survepesu ja laseb vee pistikutesse. Kui siis mingil hetkel anomaalia tekib oksüdeerumisest, siis otsite vigasid taga nii et pea on hall :( Aga noh eks igaüks saab oma vitsad kätte kui tambib diagnostika ja kuldkruvikeerajatega hiromantidele või siis jookseb kähku autot maha müüma ja ostab järgmise, mille müüb talle eelmine omanik samadel põhjustel :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 ABK

postitati 18.08.07 17:20 Tsiteeri

Eks ta selline kahe kanniga teema on. Pesta võib ikka survekaga ka, aga jah kui lausleotust hakata tegema elektriosadele (pistikud, genekas, või muud) võib probleeme kindlasti tekkida. Ise olen korduvalt pesuainete ja survekaga seda teostanud ja siiani (ca. aasta) pole elektriga muresid olnud. Pigem tulebki just hoiduda otsese surve andmist elektri osadele. Piisad või õrnalt voolav vesi ei tohiks elektri pistikutele küll hullu teha. Ja loomulikult oleks hea seda teha korraliku sooja ilmaga, et peale pesu saaks lasta kapotialusel kuivada (3h kindlasti).
Ehk siis juhtuda võib kõige hullem, või siis saad lihtsalt mootori puhtaks. :) Edu igaljuhul!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 2.3 98kw; 80 B2 1980

postitati 18.08.07 21:21 Tsiteeri

oma mootorit olen ka pesnud survepesuriga ja ilma mingite detailide kinni katmiseta! siiani pole midagi lahti olnud või mingit viga yles näindanud! ptui ptui ptui...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
quattrokull
huviline

Registreerunud 18.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9TDI Quattro+VW Passat Syncro 1.9TDI

postitati 19.08.07 07:18 Tsiteeri

Olen samal arvamusel, et mootoripesu on 2 otsaga asi. Üldiselt pooldan rohkem samuti puhastusainet ja lapiga tegemist kuid on ka survepesuriga lastud. Ennem olen lihtsalt elutähtsad asjad kinni katnud (süütepool, jagaja, genekas jne) lihtsalt kilekott peale ning muidugi peale pesu mingi aeg hiljem tsipa suurema sõiduringi teinud, et mootoriruumis kõik asjad kiirelt ära kuivaksid ... endal pole siiani kurbi kogemusi olnud - st oli aga siis kui jagajat kinni ei katnud - siis ei tahtnud enam eriti hästi mootor käia aga see viga sai kergelt kõrvaldatud ...

Eest veab ja tagant lükkab=fun.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A1990
huviline

Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.08.07 07:59 Tsiteeri

Samuti võiks enne pesemist mootori soojaks teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.2% - SQL: 83.8%]