Lehekülgi: 1 2 |
Alberto
huviline
Registreerunud 15.12.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.04 14:41
|
|
|
Westland auto kõrval olev käsipesula (Laki tn) jättis mulle väga hea mulje, tõsiselt. Mingi vene poiss seal pesi, ikka tõsise hoole ja armastusega.
Nagu endale oleks teinud:-)
Kui hakkate läbi helistama ja kaaluma, helistage sinna ka. Sealt mulle kaasaantud "iga kuues tasuta" kaardi peal on kontaktiks: Laki 16,
05101099, 055967655
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
postitati 12.01.04 15:53
|
|
|
scorpameestel on õismäel mingi poolesaja krooni kanti pesu, kui mu mälu mind ei peta, ulluga käisime seal pesus, mingid õlinäpud tegid, a suht
korralikult mu arust.
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 12.01.04 17:05
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Reix
scorpameestel on õismäel mingi poolesaja krooni kanti pesu, kui mu mälu mind ei peta, ulluga käisime seal pesus, mingid õlinäpud tegid, a suht
korralikult mu arust. |
nurmenuku poe taga?
käisin ka seal, scorpa mehi oli seal kah rohkem kui 1, aga töö kvaliteet ei olnud 100 rrgu eest piisav!! enam ei lähe sinna
|
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
postitati 12.01.04 17:21
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja rass
Tsitaat: | Esialgne postitaja Reix
korralikult mu arust. |
nurmenuku poe taga?
käisin ka seal, scorpa mehi oli seal kah rohkem kui 1, aga töö kvaliteet ei olnud 100 rrgu eest piisav!! enam ei lähe sinna |
sealsamas jah, a ma võin puusse panna, mu arust nad saavad seal 45 eeguga, ja selle raha eest kõlbax loputada küll, 100 vbolla tiba palju jah
sellistele vendadele .
|
|
|
|
pepe
huviline
Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL
|
postitati 13.01.04 13:52
|
|
|
Pesu pesuks aga kui juppe ja remonti saaks mõistlikuma hinnaga, siis oleks super.
|
|
|
tarts200
huviline
Registreerunud 02.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: 200; 84 a.
|
postitati 13.01.04 14:51
|
|
|
eks seda pidasin mina ka silmas(juppe ja remonte),sest need on üldiselt jalustrabavate summadega.
|
|
|
Silver
huviline
Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.04 16:59
|
|
|
Üks ju ei välista teist. Juppe LOODETAVASTI võimalikult harva vaja läheb (kuigi ka see ale oleks teretulnud)aga mõnusa hinnaga peseks senisest küll
tihedamini. Ja esteetiliselt kah nauditav, kui audiclubi autod alati puhtad ja kenad välja näevad. Visiitkaart või nii...
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 13.01.04 17:13
|
|
|
mul ntx olemas tegelane, kes teeb ca 100 eequ tunnis lukksepa teenust ... suuremad asjad kokkuleppel ...
pole tal klubikaarti vajagi, kui aega on siis teeb ...
ise pea aasta teenust kasutand ja valesti pole midagi seni tehtud ...
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |