Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: allahindlus klubikaardiga? (Vastuseid: 32 | Vaatamisi: 4058)
Alberto
huviline

Registreerunud 15.12.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.04 14:41 Tsiteeri

Westland auto kõrval olev käsipesula (Laki tn) jättis mulle väga hea mulje, tõsiselt. Mingi vene poiss seal pesi, ikka tõsise hoole ja armastusega. Nagu endale oleks teinud:-)
Kui hakkate läbi helistama ja kaaluma, helistage sinna ka. Sealt mulle kaasaantud "iga kuues tasuta" kaardi peal on kontaktiks: Laki 16, 05101099, 055967655

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 12.01.04 15:53 Tsiteeri

scorpameestel on õismäel mingi poolesaja krooni kanti pesu, kui mu mälu mind ei peta, ulluga käisime seal pesus, mingid õlinäpud tegid, a suht korralikult mu arust.:)

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 12.01.04 17:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Reix
scorpameestel on õismäel mingi poolesaja krooni kanti pesu, kui mu mälu mind ei peta, ulluga käisime seal pesus, mingid õlinäpud tegid, a suht korralikult mu arust.:)

nurmenuku poe taga?
käisin ka seal, scorpa mehi oli seal kah rohkem kui 1, aga töö kvaliteet ei olnud 100 rrgu eest piisav!! enam ei lähe sinna

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 12.01.04 17:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja rass
Tsitaat:
Esialgne postitaja Reix

nurmenuku poe taga?
käisin ka seal, scorpa mehi oli seal kah rohkem kui 1, aga töö kvaliteet ei olnud 100 rrgu eest piisav!! enam ei lähe sinna

sealsamas jah, a ma võin puusse panna, mu arust nad saavad seal 45 eeguga, ja selle raha eest kõlbax loputada küll, 100 vbolla tiba palju jah sellistele vendadele:).

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pepe
huviline

Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL

postitati 13.01.04 13:52 Tsiteeri

Pesu pesuks aga kui juppe ja remonti saaks mõistlikuma hinnaga, siis oleks super.:P

tarts200
huviline

Registreerunud 02.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: 200; 84 a.

postitati 13.01.04 14:51 Tsiteeri

eks seda pidasin mina ka silmas(juppe ja remonte),sest need on üldiselt jalustrabavate summadega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.04 16:59 Tsiteeri

Üks ju ei välista teist. Juppe LOODETAVASTI võimalikult harva vaja läheb (kuigi ka see ale oleks teretulnud)aga mõnusa hinnaga peseks senisest küll tihedamini. Ja esteetiliselt kah nauditav, kui audiclubi autod alati puhtad ja kenad välja näevad. Visiitkaart või nii...

MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 13.01.04 17:13 Tsiteeri

mul ntx olemas tegelane, kes teeb ca 100 eequ tunnis lukksepa teenust ... suuremad asjad kokkuleppel ...
pole tal klubikaarti vajagi, kui aega on siis teeb ...
ise pea aasta teenust kasutand ja valesti pole midagi seni tehtud ...

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 19.1% - SQL: 80.9%]