Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: B5 pirnipesad (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1400)
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 06.08.07 12:28 Tsiteeri
B5 pirnipesad

Tere
Ei leidnud hetkel sellekohast teemat, kuid plaan mingi aeg enda A4 (B5 kerega) -96 aasta autole xenonid soetada, kuid mis pirnipesa tulel on, millised kit-id sobivad ja kas saan panna ka bixenonid?
Minu omal pole luuptulesid ega tuledepesureid, kuidas nendega on?
Küll aga on reguleeritavad tuled.
Kuidas paigaldus üldse käib? (räägitakse mingitest aukude puurimisest, kuidas ühendatakse, kas vana pirnipesa külge ja kui on bixenon, kuidas siis bixenon saab aru, et vaja liigutada pirn õigesse asendisse [kuidas määratakse õige täistule asend bixenoni korral]).
"Kõik Xenonitest" teemasse ei saa küsimusi esitada, küll aga sellised küsimused painavad.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 06.08.07 12:36 Tsiteeri

A4 B5l on 2te moodi esitulesi - H4, kus puudub tulede sisemine udutuli ja H7, kus see udutuli on.
Aga ega midagi keerulist ei ole paigaldada, aftermaketi omad istuvad kohe pessa ja tuleb natuke aju kasutada, et leida ka balastika plokile koht.
Vahet ei ole, kas Sul luuptuled or not, välimuse vahe ainult :)
Samas tulepesureid peaks saama ise installida, ostad vastavad pesurid, vead vooliku ja paned vahele uue pumba ja ongi olemas.
Automaatset kõrguseergulli Su autol ei ole, vaid käsitsi, salongist.
ARKi seaduste järgi peab olema autom.kõrguseregull ja ka seda saab ise paigaldada/lasta paigaldada, hinnad jäävad samase kanti Xenon Kiti hinnaga.

H4 Bi-Xenon efekt tekib sellest, kuna H4 on lähi ja kaugtuli ühes pirnis, siis Bi-Xenoni puhul lihtsalt keeratakse pirni valgust üles poole, mis loobki nn kaugtule efekti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.07 13:03 Tsiteeri

Minu omal on siis H7, sest minu omal on olemas udutuli ka, põhitule sees.
Kas ARK nõuab tuledepesurit?

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.07 14:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Minu omal on siis H7, sest minu omal on olemas udutuli ka, põhitule sees.
Kas ARK nõuab tuledepesurit?

ark vast ei nõua, ülevaatus ehk küll. siiani aru saanud et pesur on kohustuslik xenoni puhul

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.07 14:01 Tsiteeri

ARK nõuab nii tulepesurit kui ka automaatset kõrguseregullaatorit.
Kõike annab paigaldada, aga jällegi tuleb arvestada lisa u 3000.- , samas kui Xenon Kit'i saab vaid u 2000.-. Ehk lihtsalt Xenon Kit on vaat et vähemgi kui pool kogu kupatuse hinnast.

Muidugi saaks uurida seda süsteemi uuema A4 pealt, millel oli juba tehases Xenon, näiteks kui Sa ütlesid, et lähed otsima kompuutri plokki võid vaadata, kas kusagil hakkab silma A4 Xenonidega, millel siis olemas nii tulepesurisüsteem kui automaatne kõrguse regullaator ja mis hinnaga romula mehed selle maha müüks ;)

Edit: ARK siiski nõuab ehk tehnonõuetes, millede täitmist kontrollib ülevaatus punkt

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.07 14:07 Tsiteeri

Aga millised Xenoni kiti ma enda asjale siis panna saaksin?
H7-le?
Bixenonit mõtlesin ikka selletõttu, et hea oleks ju kui täistuli ka parem oleks?!

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.07 18:15 Tsiteeri

No teoreetiselt peaks olema võimalik tule sisu ümber vahetada H4 peale ja siis saad Bi-Xenoni, aga samas võib seda nimetada juba uue esitule ostuks ja kui nii, siis võiks juba üldse vaadata luupideega S4-style tulesi ja nii see läheb :P
Võib-olla on veel variante, kuidas H7 saab ümber teha H4ks, aga ma ei oska öelda.

Saada saab näiteks SIIT

Lisaks on seal H4 Xenon-Halogeen, mis tõttu on mõttetu hakata midagi ümber teha.
H7 puhul kaugutuledega jääksid niikuinii Xenonid põlema ja kaugtuled vaid natuke täiendaks valgusjõudu.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 30.7% - SQL: 69.3%]