Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe
postitati 31.07.07 14:48
Audi coupe 2.3 20V 125KW 1989a
Kes oskab sellise pilli kohta häid ja halbu omadusi välja tuua see andku teada,,,plaanis osta selline elukas varsti
raigo
huviline
Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal
postitati 31.07.07 15:07
Selle auto põhiline halb omadus on see,et tegemist on vana autoga. Mis tähendab,et igast ime asjad võivad ime aegadel ikalduda. 20V on mootor on
erksam ja võimsam kui 10V,kuid selle võrra on tema mootoris ka kuluvaid osi rohkem.
Kasutatud autode puhul on ikka üldine ütlus "Kõik on kinni eelmises omanikus" Kuidas ta tallas,hooldas,hoidis autot.
PS! Enne kui ostma hakkad,soovitaks sul mõnda quattroga varustatud autot ka vaadata.
Caliper
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi90q
postitati 03.08.07 18:14
kas plaanid ikka quattrot osta(saadaval ka esveolisena).
ise olen sellise isendi omanik varsti aasta ja hetkeseisuga päris rahul. ostes oli suht rääm aga ajapikku olen kopsakate investeeringutega saavutanud
rahuldava tulemuse. minu arust eriti ei lagune, kulujupid on ka normaalses hinnaklassis, muidugi pisut rohkem klappe jne. aga üldjuhul päris hea
valik, sest edasi astub aparaat kenasti, vastavalt sellele ka bensiini kadu( kusagil 12-15 linnas, maanteel 8-9) aga ega mu jalg kerge ka eriti ei
ole. hea valik. loodan et saad ikka normaalses seisundis masina. kallimad jubinad on sumpsid ja pidurid.
aga edu sulle.
ps kui midagi konkreetsemat teada tahad anna privas märku.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 23.7% - SQL: 76.3%]