Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi 90 aku tyhjeneb iseenesest (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1223)
ZGR
huviline

Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 27.07.07 18:36 Tsiteeri
audi 90 aku tyhjeneb iseenesest

selline asi et kui auto seisab umbes 5 päeva siis on aku nii tyhi et kesklukk ei suuda toimida;( syyte sisse keerates tuled kyll hõõguvad aga käiuvitada siiski ei suuda;( igapäevasel sõidul on kõik ok. Pakuti et kuskil võib olla mingi tarbija taga. Kahtlustasin pagasiruumi valgustust, et äkki lyliti peetis aga ei. Äkki keegi on sellise jamaga kokku puutunud, et milles asi olla võib. P,s aku on korralik ;S

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
arturASE
huviline

Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion

postitati 27.07.07 19:03 Tsiteeri

sama seis ka mul. Nimelt hakkasin kah asja uurima ja selgus, et pagassi tuli jäi põlema. Tegin siis selle korda, aga kurjam küll ikka paar päeva seisu ja aku tühi:S Rohkem ei ole jõudnud uurida, kuna auto läks tegemisse. Aga mina arvan, et tuleb üle vaadata kõik liitekohad mis juhtme akuni viivad ja massi ühendused peaksid korras olema. ZGR kui sul ei ole midagi sellist tehtud nagu mul (aku taha viidud), siis võid tõesti viga otsida lisatarbijast. Ja kontriollida, kuidas sul genekas akut toidab, kas jääb ikka normi piiridesse, sest kui väiksed otsad siis ei taha mitte ära laadida vajalikul hulgal.

Jõudu otsimisel. Kui leiad, anna teada, milles viga;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Darkdog
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 27.07.07 19:05 Tsiteeri

Mul oli ka kunagi selline jama. Viga oli automakis. Vool jäi peale. Peale seda lasin kaablid nii vedada,et kui süütevõti väljas,siis makilt ka vool läind. Peale seda oli korras.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 27.07.07 19:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Darkdog
Mul oli ka kunagi selline jama. Viga oli automakis. Vool jäi peale. Peale seda lasin kaablid nii vedada,et kui süütevõti väljas,siis makilt ka vool läind. Peale seda oli korras.
Mul oli sama probleem, 3 päeva ja kutu.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 27.07.07 19:17 Tsiteeri

Võtad akul klemmi maha ja ühendad testri vahele, mõõdad ära voolutarbimise. Mingi 0, kopikatega on normaalne, aga kui ikka hakkab üle selle kakkuma siis kõige mõistlikum kaitsmekarbist alustada voolutarbivust mõõtes iga kaitsme alt, st. kaitse ära ja tester asemele, nii leiad suhteliselt kiiresti vähemalt ahela üles, mis voolu tarbib. Kui akult on veetud ka mingeid lisakaableid, siis ühenda ka need lahti ja pista tester vahele. Netis ja ka ac linkide teemas leidub infot elektriskeemide kohta ja sealt leiad juba üles, mis on veel samasse ahelasse vähemalt originaalis lisatud. Kui ise teha ei mõista/viitsi, siis pane rahakott valmis, et sealt mõned lillakad rahatähed mõnele elektrikule loovutada ;)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 27.07.07 19:22 Tsiteeri

Hästi öeldud! Siin oli ka see teema kunagi ammu- aammu läbi käind kuidas tarbijale jälile saada hr. kärss ka kommis ja tänu OTSINGULE sain ma oma problele lahenduse (mitte ei taha sitta keerata):)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.2% - SQL: 69.8%]