Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Minu audi on siis selline äkki keegi teab selle mudeli kohta??? (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1985)
-KEEPER-
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 100 GLS

postitati 27.07.07 13:05 Tsiteeri
Minu audi on siis selline äkki keegi teab selle mudeli kohta???

See on Audi 100 GLS vist on 2.2 mootor. ise alles sain selle.

Muide mulle oleks sellele vaja uut sidurit!

Anna endast teada kui müüd või tead kus seda sidurit saada.

Oleks väga tänulik.

Ma olen ise otsinud seda mudelit netist aga olen ühe lehe leidnud:

http://www.motor-klassik.de/medien/foto-shows/restaurierungStechnik/mpsfshw_show_500479_14841.hbs

Päikest kõigile!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 27.07.07 13:41 Tsiteeri

Rufhouse oli meil vist vanade 100-de maniakk. :) Uuri, ehk tal on midagi pakkuda. Edaspidi tee ostuteemad ikka vastavasse foorumiosasse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audi100-5E
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.07 04:44 Tsiteeri

Meil on ka sellinne audi ja 2.1 mootoriga ja 101 kW, arvatavasti on sul samuti, aga meil on kolmekäiguline automaat :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-KEEPER-
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.07 16:24 Tsiteeri
mul 4 käiguline manuaal

Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 (c5) 1.9

postitati 31.07.07 18:02 Tsiteeri

Tore on näha et mõni mees veel sellise masinaga mässata viitsib :) Oli endalgi kunagi selline aparaat. Sama värvi mis sul avataril täpselt. Kahjuks ei teagi mis temast saanud on. Väga vastupidav masin oli ning ei vedanud kunagi alt. Kere oli ka aukartust äratavalt hea. Roostet oli minimaalselt ja seda ka kohtadest kust värv kahjustada oli saanud. :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
-KEEPER-
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.07 18:22 Tsiteeri
mul see tegelt halli värvi aga ainuke pilt mis ma sellest leitsin oli roheline. mul on 79 aasta ja tõesti mõned üksikud kohad kus roostet leidub:)

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiro
Tore on näha et mõni mees veel sellise masinaga mässata viitsib :) Oli endalgi kunagi selline aparaat. Sama värvi mis sul avataril täpselt. Kahjuks ei teagi mis temast saanud on. Väga vastupidav masin oli ning ei vedanud kunagi alt. Kere oli ka aukartust äratavalt hea. Roostet oli minimaalselt ja seda ka kohtadest kust värv kahjustada oli saanud. :cool:

Audi100-5E
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.07 20:25 Tsiteeri

Meil ka see halli värvi, aga natuke vanem 77a.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 38.2% - SQL: 61.8%]