Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Rool keerab jõnksutades (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 3188)
jaanusr
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3E

postitati 26.07.07 23:08 Tsiteeri
Rool keerab jõnksutades

Probleem siis järgmine:
Linnas rooli keerates on tunda, et rool ei keera sujuvalt, vaid nagu pisikeste jõnksude kaupa. Rooli tõmblemist on näha ja tunda ka otsesõidul ning vahel ka (suuremalt hoolt) pidurdamisel.
Milles võiks asi olla? Rattad võiks ära tasakaalustada, mis veel? Äkki keegi viitsiks siis möödaminnes rooliotsade tööülesandest rääkida?
Peale sarniiri vahetust pidurdamise vibra peaaegu et kadus, kuid midagi on kusagil veel...
Mainin veel ära, et rooli keerates tuleb krigin, nagu kusagil oleks kumm kuivale jäänud ja hõõruks :) ... ja mootori padjad on ka läbi, aga see ei tohiks kuidagi seda mõjutada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
roadwolf
huviline

Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: vw passat

postitati 27.07.07 08:15 Tsiteeri

amordi ülemised laagrid on ilmselt õhtal, usutavasti amordi padjad samuti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 27.07.07 08:24 Tsiteeri

Tegelikult võiksid ka täpsustada, mis autost jutt. Profiilis on rida, kuhu saaksid oma auto üles märkida. Siis on edaspidi jälle lihtsam ja ei peakski iga kord enam täpsustama.

Reaalse põhjuse ütles eelpool kirjutanu juba ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaanusr
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.07 08:31 Tsiteeri

Autoks on uue kerega 100.
Ja palju umbes kõik see maksma võiks minna? Ligikaudsest hinnaklassist piisaks täiesti :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 27.07.07 08:36 Tsiteeri

teema nimi võiks täpsem olla

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanusr
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.07 08:39 Tsiteeri

Nüüd on pealkiri ka täpsem, arusaadavam.

voolik
huviline

Registreerunud 22.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 2.0 16V

postitati 27.07.07 12:24 Tsiteeri

mina soovitaksin uurida kas sul roolivõimus ikka õli on (ma oletan et on ikka roolivõimuga). kui õli vähe siis hakkab jõnksutama ja roolivõim kõvemat urinat tegema.

real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 27.07.07 14:40 Tsiteeri

Mul tegi ükskord täpselt samamoodi - üks esirehv oli kõver. Võta alt ja pane pinki..Mul oli ta nii kõver, et oli juba silmaga näha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.07 19:33 Tsiteeri

Samasugune kogemus olemas suhteliselt uue autoga (4 a vana), aga mitte Audiga. Kas roolivõimendiõli ei leki, kasvõi natuke? Kas jõnksutab mõlemale poole keerates ühtemoodi ja kas rattad välja-tagasi keerates ühtemoodi? Ühel autol lekkis veidi ja vea põhjuseks mainiti mingit kulunud "juhtpead" kui õieti mäletan, remondi maksumuseks öeldi 8000.

tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: coupe 90a

postitati 29.07.07 20:21 Tsiteeri

Ei hakka uut teemat tegema! Mul jõnksutab ka,aga ainult ühele poole välja keerates! Arvan, et seda yeeb tugilaager ja kolin on ka sees! Aga see sama ratas mis nii teeb suurl kiirusel vibrab samas ka rool! Kas seda võib ka tugilaager teha alles hiljuti sai vahetatud rooliotsad ja tehtud sillastend ning ka rehvid tasakaalustatud, aga nagu peale seda läks veel asi hullemaks!! Autoks siis coupe 2.0, 83kw, 90a. Tänud ette!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanusr
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.07.07 08:01 Tsiteeri

Pole veel jõudnud asja lähemalt uurida, kuid jah - roolivõimendi lekib natuke, vähemalt õline on sealt küll. Samas õli peaks normis olema (seal paagis, kust õli kallata, on asi normis).

kalvin
huviline

Registreerunud 30.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi A6 c6 avant 2006

postitati 31.07.07 20:55 Tsiteeri

kui mul amordi ülemine laager läbi oli siis jäi sinnapoole kiskuma natuke kuhupoole viimati keerasin.aga see ei pruugi nüüd sinu auto viga olla

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 01.08.07 11:58 Tsiteeri

mul teeb täpselt sama ja pump õhtal,peal uus pump,5 kuud vana,all 225/40/18 rehv ja läbi. spetsialist ütles,et laia rehvi viga,aga ei taha uskuda sellist asja,siis peaks pool autoparki oma roolivõimu pumpa vahetama poole aasta tagant??anomaalia,audide viga? naabrimehel ees olnud 235/40/18 3 aastat ja ükski pump ei laula ega tee lollusi:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 1999 1,8T

postitati 02.08.07 09:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vedru
mul teeb täpselt sama ja pump õhtal,peal uus pump,5 kuud vana,all 225/40/18 rehv ja läbi. spetsialist ütles,et laia rehvi viga,aga ei taha uskuda sellist asja,siis peaks pool autoparki oma roolivõimu pumpa vahetama poole aasta tagant??anomaalia,audide viga? naabrimehel ees olnud 235/40/18 3 aastat ja ükski pump ei laula ega tee lollusi:o

Kui sul pump l6bi l6ks , millise pumba sa peale panid ja palju maksis. Mulle tundub et need taastatud pumbad ei peagi palju vastu. Mul oli sama laks et vana andis saba ja siis panin uue pumba peale (taatatud oli). Peale poolt aastat hakkasgi j6lle undama??????? Saa siis aru mis jurab:mad:

Kui on diagnostikat teha vaja siis saan aidata,teen seda Kuressaare Revalis
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanusr
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.07 22:02 Tsiteeri

Nüüd oleks vaja teada, kuidas testida, kas amordi ülemised laagrid on läbi või mitte. Kas peab minema kuhugi ülevaatuspunkti vms töökotta, kus raputab kõik läbi või saab lihtsamini asja tuvastada?

jaanusr
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.07 14:33 Tsiteeri

Rehvid olid lihtsalt liigselt kulunud, vahetamine aitas.
Vahetatud sai ka amordid ning käidud sillastendis, nüüd kõik tip-top :)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.8% - SQL: 73.2%]