Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: AUDI-ga 50 m vabavarisemis nõlvast üles (Vastuseid: 35 | Vaatamisi: 7404)
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 19.07.07 10:01 Tsiteeri

Tavaline TV-kaart sobib väga hästi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 19.07.07 15:07 Tsiteeri

Täitsa imelik on lugeda, et nii palju Quattro mehi on siin foorumis, aga keegi ei usu, et sellisega mägedest yles saab. Loomulikult on see nendele uskumatu, kes seda näinud pole. Samuti oli ka mulle endale, kui kunagi esimese b2 kerega quattro ostsin ja kohe esimestel tundidel sellisest liivamäest yles läksin, mida tuttav oma Toyota Rav-4-ga koguaeg yritas. Hiljem tuli välja, et mul söber oma Patroliga(vöistles offroadidel Koomahuntide nime all), seda mäge ei vötnud, mida ta minu b2-ga vöttis. Kyll oli vandumist ja mötete mölgutamist, et järsku peaks järgmiseks vöistluseks näiteks mingi 10vT b2 quattro ehitama. Kuid seekord siiski see mötteks jäigi.
Kuid hiljem kui tuttavad Patrolitega metsa läksid vöisid arvestada, et kui suuri kände ja sood pole, saad lödvalt järgi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 19.07.07 15:55 Tsiteeri

Usun, et see polegi niiväga võimatu, aga videot näha oleks huvitav:)

priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 19.07.07 16:09 Tsiteeri

Offroad video saan arvatavasti siia üles riputada järgmisel nädalal.
Enne lihtsalt füüsiliselt ei jõua kuidagi.

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
walkman
huviline

Registreerunud 25.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S8 D2

postitati 07.08.07 11:23 Tsiteeri

kaugel siis selle videoga ollakse? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 08.08.07 16:50 Tsiteeri

ma ka heameelega vaataks seda

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
waic
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0

postitati 08.08.07 20:19 Tsiteeri

Ma mäletan selgelt seda,kuidas see audi peale maasturite suvesõitu pühapäeva õhtul praamilt maha sõitis, ega tast palju järgi polnud :) ja muda voolas ka lausa akendest välja, lisaks vintsid ja igast imeasjad mida seal näha sai ....
Oh aegu ammuseid :)

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
seda ma olen näinud kui forsin 200 offroudi tegi :D

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 14.09.07 19:01 Tsiteeri

Et kuidas siis edeneb see video üleslaadimine???

Ma arvan, et klubis on palju inimesi kellele meeldiks vaadata ühte tegijat paljuklapilist...kaasaarvatud mina. Jään ikka ootama:o:o:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 11.12.07 21:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Teemo
Täitsa imelik on lugeda, et nii palju Quattro mehi on siin foorumis, aga keegi ei usu, et sellisega mägedest yles saab.

Mina ütlek sellepeale nii et 50% quattro omnikest ei oska oma autot sihtotstarbeliselt kasutada rääkimata sellest et julgeks midagi sellist proovida.

See ei tähenda et mina oskaks aga see eest ma iga talv hoolega harjutan, suvel vähem sest pole kus sõita.

Aga asjast ka kas keegi on siis kes paneks mingit pildi või video materjali nendest üritustest

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
donalds
huviline

Registreerunud 11.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: 1994 a6 quattro avant 2,6

postitati 16.12.07 15:03 Tsiteeri
niisiis

tegelt kui jube libedaks läheb võiks mõni vana kala veits aega leida ja mingile osale tubakatele kelled quattrod väikseid näpunäiteid jagada või midagi säänest...endal kah quattro aga näedsa kardan sõita või miskit säänest

audi007
huviline

Registreerunud 13.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.08 01:55 Tsiteeri

http://www.local.ee/tr/imeaudi.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 25.2% - SQL: 74.8%]