Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
postitati 06.07.07 21:04
1,8T mootoriga jama
Probleem siis selline, et peale turbo remonti ei käi masin enam. Tühikäigul mooror käib väga väikse pöördega ja väriseb. Gaasi lisades kõiguvad
pöörded 1000 ja 2000 vahel, vahet pole kui palju gaasi anda. Kui gaasiga meelitada saab ka pöördesse hullu jama peale muidugi. Ise täiesti nõutu juba
kõik mitu korda üle vaadatud ja on õigesti ja kõik on kinni ilusti. Enne turbo remonti suitses hullusti kuid mootor käis ilusti. Segane jutt a ehk
keegi oskab aidata. Aitäh!
piltnik
huviline
Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8TQ
postitati 07.07.07 07:11
ju mingid klapid jäeti tagasi panematta või pandi valetpidi, mida diagnostika näitab ?
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
postitati 07.07.07 10:42
Põhimõtteliselt sai turbo ise vahetatud seega ei ole kedagi süüdistada. Diagnostika oleks viimane varjant sest siin pole se võimalik. Ma pean 100
kilti treilaga vedama teda. A kas turbos endas saab ka viga olla suits küll kadus ära aga turbo teeb natuke liiga kõva ulinat? Eks järgmine nädal
vaatab mis saab. Kuid ideed on oodatud.
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
postitati 07.07.07 22:55
Tekkis küsimus, et kas sellist jama suudab põhjustada lambda või tühikäigu mootor? Kas lambda võis otsa anda tänu hullule suitsemisele ja õli
hävitamisele enne uut turbot? Kuigi siis käis auto ilusasti. Kuidas lambdat kontrollida? Ja kus asub tühikäigu mootor? Tegu on vw passatiga.
Aitäh vastammast! Igasugu hullud mõtted tulevad nädalavahetusel pähe.
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
postitati 08.07.07 09:45
Punasega märgitud tühikäigu mootor.
Sa kirjutasid, et tühikäigul mooror käib väga väikse pöördega ja väriseb. Mina otsiks enne viga tühikäigu mootorist kui lambdast. See lihtsalt
arvamus, mootori spets ma ei ole.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.2% - SQL: 76.8%]