Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Piduri tulede probleem. (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1497)
villiam
huviline

Registreerunud 02.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: D3 4.2

postitati 02.07.07 15:44 Tsiteeri
Piduri tulede probleem.

Nimelt oman siis audi 100 c4 2,3 mootoriga. Probleem selles, et, et pidurituled ei põle või õigemini põlevad õrnalt koguaeg. Kui vajutada pidurit, siis küll nagu muutub õrnalt tugevamaks piduritule võimsus, kuid seda liiga vähe. Ja veel, kui vajutan pidurit, siis hakkab ka esimene parem park tuli põlema:). Arvatavasti on kusagil mingi lühis, aga äkki keegi oskab anda kasulikke näpunäiteid, kust otsimist alustada?

Tänud vastajatele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A1990
huviline

Registreerunud 31.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.07 18:39 Tsiteeri

Luugi juhtmed on äkki katki?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 02.07.07 19:31 Tsiteeri

Viga võib olla ka tulede kehvas massis.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
villiam
huviline

Registreerunud 02.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: D3 4.2

postitati 02.07.07 19:46 Tsiteeri

Huvitav see, et see pirn, mis tule sees, on 2 hõõgnidiga. Üks hõõgniit peaks olema tavalise tule jaoks, ja teine peaks süttima, kui pidurit vajutad, aga mul põlevad nad mõlemad kogu aeg.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanek123
huviline

Registreerunud 25.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 2.3i 1992 98kW

postitati 03.07.07 07:06 Tsiteeri

mina alustaksin pirnist ja -pesast. kui kaks hõõgniiti piduripedaali vajutamisel põlema lähevad, on kuskil pesas või sellel olevatel ühendustel mingi üleliigne ühendus.
pesa lahti võtta ning testriga (või keelega, kui see rohkem peale läheb) voolud/pinged üle chekata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 03.07.07 07:31 Tsiteeri

Kontrolli tulede taga juhtmete ühendused, massi ühendust annab kehvasti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 03.07.07 15:10 Tsiteeri

Vat mul pea et sama probleem. Taga ühel pool töötavad tuled (vasak pool) aga teisel pool ei tööta. Samas kõik suunatuled töötavad. Tean et muidu nad ikka töötasid aga nüüd ükspäev kui lülitasin udutuled sisse, siis märkasin et ühel pool tuled ültse ei tööta (välja arvatud suunakas). Ise ei leia küll probleemi.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.6% - SQL: 72.4%]