Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Probleem Audi 100 2,5TDi (85KW) käivitamisega. (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1983)
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 20.06.07 07:03 Tsiteeri

Seda kas ja kui palju pump kütust pihustisse saadab määrab konkreetselt aju õhulugeja, temp anduri jmt abimeeste vahendusel, seega ei kujuta hästi ette kuidas lihtsalt pihustit välja keerates pumba korrasolekut kontrollida saab?:o Kõige mõistlikum oleks pöörduda mõne spetsialisti poole kes oskaks konkreetse vea üles leida. Ei usu eriti, et kõrgsurvepump lihtsalt lambist maha kooleb, kuigi ega see muidugi võimatu ka pole.

Hooldamata masinate puhul juhtub ka sellist "tüüpviga", et rihm läheb katki.;) Olen korduvalt selliste asjadega kokku puutunud, kus katkise rihmaga masinalt paaniliselt sädeme puudumise põhjust taga otsitakse.:D R5 diislite puhul "unustatakse" tagumine rihm tihtilugu vahetamata.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Snoopy101
huviline

Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5 TDI

postitati 20.06.07 17:54 Tsiteeri

Rihmad sai üle vaadata ja need on terved igatahes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arvi
huviline

Registreerunud 13.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: D2 s8 97a. manual

postitati 21.06.07 06:14 Tsiteeri

tehase immo !!!? elektrik aitas .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.07 06:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arvi
tehase immo !!!? elektrik aitas .

Ei ole sellisel masinal tehase immot. Hea elektrik aitab sellegipoolest.;)
Vea võimalusi on niivõrd palju, et kui teemaalgataja ei viitsigi probleemi täpsustada siis pole ka erilist mõtet kõiki võimalikke vigu oletama hakata.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kkk
huviline

Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.07 11:53 Tsiteeri

Tegid sa midagi kütusefiltriga enne jama algust. Kui voolikud nüüd märjad siis probleemiks, et õhk vahel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Snoopy101
huviline

Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.06.07 13:24 Tsiteeri

Filter sai paar kuud tagasi vahetatud.Aga kütusevoolikus on näha õhumull.Käivitades see mull ei liigu mitte kuskile poole.Kütuse liikumisega peaks ka see mull ju liikuma või ei?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kkk
huviline

Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.07 10:34 Tsiteeri

Saan aru, et sul filtri ja pumba vahel läbipaistev voolik. Mul endal oli kangaskattega kummivoolik. Peale filtri vahetust hakkas lekkima. Selgus, et kumm vananenud ja mõraline.
Käima ei läinud ning nafta immitses vähesel määral läbi.
Viska pilk peale ka juhtmele, mis pumpa läheb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Snoopy101
huviline

Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.07 20:02 Tsiteeri

Teema lukku.Viga leitud ja kõrvaldatud.Tagumise rihma oli üle visanud nii mõnegi hamba võrra ja korras.Nüüd siis rihm vahetatud ja masin liigub.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.07 07:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Hooldamata masinate puhul juhtub ka sellist "tüüpviga", et rihm läheb katki.;) R5 diislite puhul "unustatakse" tagumine rihm tihtilugu vahetamata.:D

Tsitaat:
Algselt postitas: Snoopy101
Rihmad sai üle vaadata ja need on terved igatahes.

A esimese hooga kohe vaidlema?:D Eks "kokkuhoid" on üks tüüpilisematest vigadest ja kokkuvõttes läheb kole kalliks. Soovitaks esimese rihma ka kiiremas korras ära vahetada.;)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 30.9% - SQL: 69.1%]