Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kütuse pumbad lähevad tuksi (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1643)
ussike
huviline

Registreerunud 07.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: moskvits 2141 (modifitseerimisel

postitati 14.06.07 07:33 Tsiteeri
Kütuse pumbad lähevad tuksi

Mure järgmine, panin mosse 2141le audi 2,3 (NK) mootori ja sellele pentsu ette pumpama vana BMW hainina penapumba. Aga miskipärast on nii et saab mõned kuud testi teha ja autot ehitada ja kõik toimib normaalselt ja siis järsku pump õhtal ja nii läx eile mul juba teine pump selle autoga. Esimene käis ringi aga ei tootnud mittemingit rõhku ja teine hakkas nii meeletut lärmi tegema nagu laagrid olexid läbi rõhku pole veel jõudnud mõõta. Kas need pumbad ülerõhku või midagi ei kannata sesuhtes et mul on vist otse releest pandud pump järgi, kui süüte sisse keerad lööb mõned sekundid ja siis lõpetab ära ja kui mitu korda keeread süüdet sisse välja siis esimene pump andis sellise truki torudesse et torud ragisesid kohe, et kas ülerõhk võib neile pumpadele miskit teha? ometi peax olema ju mingi rõhu klapp kusagil pritse peas või seal kandis? või oskab keegi mulle öelda mix mul need pumbad õhtale lähevad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ussike
huviline

Registreerunud 07.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.07 06:17 Tsiteeri

Eile õhtal avastasin veel niipalju kui uue pumba panin et ülerõhu klapp(kui selline asi on olemas) ei tööta kuna pump ei tohiks ju elusees nii suurt rõhku süsteemi sisse lüüa et tal endal hinge kinni võtab!!??
mul on nii et kui natuke aega lased pumbal käia on hing nii kinni et hea et üldse suudab ringi käia:-S
et kus see ülerõhu klapp asuda võib ja palju selline uus maxab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.07 07:18 Tsiteeri

See Audi mootor miski K-jetronicuga? Pakun et see töötab suurema survega kui BMW pritsung. 100 % kindel pole muidugi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ussike
huviline

Registreerunud 07.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.07 08:56 Tsiteeri

Ke-jetronic on seal toiteks minuteada ja täpselt sama mis hainina BMWl ja see mootor on mul töödanud olen isegi sõitnud aga näe mingi jama on enam ei tööta.

ussike
huviline

Registreerunud 07.11.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.06.07 06:44 Tsiteeri

Nädalavahetusel sai nüüd asja natuke uuritud ja niipalju targemaks saadud et pritsepeasse läheb hirmus rõhk sisse aga välja tagasivoolu ei tule mitte kõige vähematki:-S
milles asi?

Mybestfriendmyself
huviline

Registreerunud 29.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 2.8 Q

postitati 18.06.07 20:18 Tsiteeri

Arvatavasti on tagasijooksu klapiga mingi kamm kui bena välja ei tule tagasijooksust.Proovi pritsepea ära vahetada ehk siis toimib.

Võtad oma naise ka kaasa?Tuim oled peast või?Kes siis metsa puid kaasa võtab.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.6% - SQL: 77.4%]