Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 2 kanalit (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1536)
georggustav
huviline

Registreerunud 04.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100

postitati 04.06.07 18:25 Tsiteeri
2 kanalit

mul on audi 100 92 aasta oma ning sellel on sees originaal makk ja originaalis on sellel ka kaks kõlarit autos (ees). makk on beta. mind huvitabki see kas sellel makkil ongi 2 kanalit või on ikka 4 kanalit. kui ma proovisn kõlarit autos panin ma juhtme enda arust 3. kanalisse, aga mingit häält ei tulnud kui ma lükksin juhtme esikõlarite auku siis hakkas kõlar kohe tööle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 04.06.07 19:13 Tsiteeri

Stereoheli = vasak kanal + parem kanal. Mida veel vaja on?

Audi Beta CC pinout.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 04.06.07 19:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Stereoheli = vasak kanal + parem kanal. Mida veel vaja on?

+ woofer ;)

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
georggustav
huviline

Registreerunud 04.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.07 19:35 Tsiteeri

tänan

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
georggustav
huviline

Registreerunud 04.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.07 19:39 Tsiteeri

wooferi saab ka järgi panna ja neli kõlrit saab taha ühendada?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.07 19:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: georggustav
wooferi saab ka järgi panna ja neli kõlrit saab taha ühendada?

Miks Sul nelja ikkagi vaja on? Väidad ka, et 4 pooletoobist täidab paremini auto muusikaga kui 2 korralikku? Taga istujad ei kuule ju muidu, onju? :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 04.06.07 19:50 Tsiteeri

Einoh nii ja naa... Kui hästi sättida, siis saab pmst. luua olukorra, kus tagumised kõlarid kompenseerivad kuidagimoodi esimeste puudujääke. Tõsi, oluliselt lihtsam on ette panna korralikud valjuhääldid ja asi vask.

Auto on akustiliselt nii perssekukkunud ruum, et kui just ei ole eriteadmisi ning palju raha, siis mumeelest peaks heli puhul eelistama lihtsust, seega kaks kanalit, mida korralikumad, seda parem.

Kusjuures, ma olen mitu aega hoogu võtnud, et kakkuda makk lahti ja teha stereo erinevate kanalite vaheline ülekostvus oluliselt suuremaks (et stereost pisut kahe kanaliga mono suunas) - paljudel plaatidel on ülekostvus piisavalt väike, et stereo korral jääb vaikselt kuulates osa helipildist (see, mis mängib suuremas osas kõrvalistuja poolses kanalis) kuulmata...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
georggustav
huviline

Registreerunud 04.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.07 20:00 Tsiteeri

ma tahan taha pagassi panna wooferi ilma et originaal maki välja pean võtma. Kas saan panna? mind huvitabki see tegelikult kõige rohkem.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.07 20:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: georggustav
ma tahan taha pagassi panna wooferi ilma et originaal maki välja pean võtma. Kas saan panna? mind huvitabki see tegelikult kõige rohkem.

Saab. Line-out'ist vead juhtme supakavõimu.

georggustav
huviline

Registreerunud 04.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.07 21:03 Tsiteeri

tänan, rohkem küsimusi mul pole.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.0% - SQL: 63.0%]