Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
postitati 02.06.07 14:54
|
|
|
Rullnocc oled vä?
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.06.07 14:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sileem11
Rullnocc oled vä? |
tahad sa sellest täpsemalt rääkida?Mis see rullnocc on?K tähte arvutil pole,või oled niisama popp?
Kas nüüd on siis kõik rullnokad?Kihutajad on juba,bemmimehed on,eeskirja rikkujad on.Nüüd siis ka liivas müttajad!Offroadi omad ka???Jalgratturid
ka?Kuidas rulatajatega või lenduritega on?
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 02.06.07 16:23
|
|
|
Jeebumehed käivad vist kuskil Järve metsas ronimas, vaata sinna. Ürita põhja peale mitte kinni jääda, seni on kõik korras. 
Ega Audi nelivedu olegi tegelikult niivõrd selleks, et offroad'ida, minu arvates annab ta ka kuival asfaldil sõites igati tunda. Minul on igatahes
maru harjumatu esiveolisega kohalt minna - ilma, et ma üldse tahtlikult tõmbleks või rullnokatseks, käib ratas pidevalt all tühja.
|
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
postitati 03.06.07 04:54
|
|
|
Proovi leida mingi siledam muruplats. Quattrota nagu metsaline ja pärast üllata pesula mehi muruse katusega. Hommik on eriti mõnus aeg kuna muru on
niiske.
PS ära kuskile parki mine, tuleb jama. Nii et Kadrioru park ei sobi.
Satan will claim my soul.
|
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 04.06.07 18:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audihoolik
Suvel!NÜÜD!Kuna esimene quattro,siis ma ei suuda oodata talve.
Kus ma saan seda tlnas ja selle lähiümbruses teha,ilma et ajaks pahaseks politseid,maavaldajat,rohelisi (no need lähevad vist igalpool keema ). Männiku karjäär?Või kus?
Keegi võib ka enda esi või tagaveolisega tulla,siis ma näen kus on neliveo eelis 
Harku järve rand on lähedal,aga see pole õige koht.Seal võivad peesitajad kardaani vahele jääda ja eelnimetatud kolm on ka kohe kaelas | Arvan et löö järgmine kord punti lorrap-iga .
Või kui oled julgem kuju siis võta minust eeskuju ja läbi mõni üritus koos 4x4 meestega nagu mina oma audi avant 200 20v Turbo quattro-ga istusin
rooli ja läbisin koos 4x4 meestega kolme päevase offroad maratoni omal jõul.
Proovi ära saad mega elamuse.
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.07 19:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: forsin
Tsitaat: | Algselt postitas: Audihoolik
Suvel!NÜÜD!Kuna esimene quattro,siis ma ei suuda oodata talve.
Kus ma saan seda tlnas ja selle lähiümbruses teha,ilma et ajaks pahaseks politseid,maavaldajat,rohelisi (no need lähevad vist igalpool keema ). Männiku karjäär?Või kus?
Keegi võib ka enda esi või tagaveolisega tulla,siis ma näen kus on neliveo eelis 
Harku järve rand on lähedal,aga see pole õige koht.Seal võivad peesitajad kardaani vahele jääda ja eelnimetatud kolm on ka kohe kaelas | Arvan et löö järgmine kord punti lorrap-iga .
Või kui oled julgem kuju siis võta minust eeskuju ja läbi mõni üritus koos 4x4 meestega nagu mina oma audi avant 200 20v Turbo quattro-ga istusin
rooli ja läbisin koos 4x4 meestega kolme päevase offroad maratoni omal jõul.
Proovi ära saad mega elamuse. |
Njaa,minu A4 vist on kuidagi madal sellist masti offroadi jaoks,kuigi ma ei tea,kas ta on tehtud selliseks kellegi poolt või juba tehasest.Väiksed
kogemused olemas selle teelt väljaspool sõiduga,maastik polnud just väga hull,aga põhi sai ikka enda vitsad kätte ja esikoopa logar reetis ka,et
seekord oli stange õnnesärgis kokku mätsitud 
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6 3.0TFSI S-line
|
postitati 04.06.07 20:21
|
|
|
Väga hea teema sellest vaatevinklist, et 9 kuud aastas pole Q-ga eriti midagi peale hakata.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.07 20:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rom
Väga hea teema sellest vaatevinklist, et 9 kuud aastas pole Q-ga eriti midagi peale hakata. |
see et midagi peale pole hakata, on küll sinu enda viga rohkem 
|
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.07 03:49
|
|
|
Ei ole veenev! Ja selliseid ala on parem aga ei tea miks jutte olen väga palju juba kuulnud.
|
|
|
kas2par
huviline
Registreerunud 25.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: S4 Avant 2.7BiT 2000a.
|
postitati 05.06.07 03:58
|
|
|
Väga hea teema sellest vaatevinklist, et 9 kuud aastas pole Q-ga eriti midagi peale hakata. |
Täiesti nõus, et viga ikkagi rohkem juhis kui ei oska ära kasutada 4wd-d. Kui on ikka nii kõva tahtmine võimed proovile panna, siis sõida
rahvasprinti. Seal võid marutada palju torust tuleb (ega tegelt stock autost ikka eriti ei tule küll ) Hiljem proovi sama rada läbida pooleveolise sama võimsa Audiga ja näed et saab ka suvel nautida quattro eeliseid
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 05.06.07 04:38
|
|
|
Ei ole veenev! Ja selliseid ala on parem aga ei tea miks jutte olen väga palju juba kuulnud. |
Hakkame siis seda teemat jälle venitama, kus esisillamehed ei saa aru neliveolisemeestest ja vastupidi. Kurat kasvage ükskord ometi
suureks . Igal inimesel on omad vajadused ja vastavalt vajadusele
soetatakse kas siis esiveoline, tagaveoline või neliveoline, minupärast võiks tagavararatas kah vedada.
Teema algatajale nii palju, otsi koht kus saaks oma quattrotamise vajadusi legaalselt rahuldada, korraldage üritus ja usu ka teised on sulle tänulikud
(saad rämedalt retsepti, ratingut ja feimi juurde)!
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.07 06:07
|
|
|
Vabandan OT pärast!
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 05.06.07 06:41
|
|
|
Kahe nädala eest männiku karjääride vahel ekseldes nägin jeebuvendi ekstreemitamas, selles piirkonnas peaks loodust kahjustamata leidma elamuse küll.
Olen ka ise selliseid tõsisemaid ronimiskohti otsinud ja ega tallinna läheduses neid tõesti eriti ei ole.
Rannas käies ajab ikka tõsiselt vihale kui näed lausidiootide poolt ülesküntud metsaalust, krt natuke peab ikka loodusest hoolima ka, päris igale
poole sonkima minna ikka ei kõlba.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.07 09:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Kahe nädala eest männiku karjääride vahel ekseldes nägin jeebuvendi ekstreemitamas, selles piirkonnas peaks loodust kahjustamata leidma elamuse küll.
|
oskad/tahad sa öelda ehk täpsemalt kus seda loodust kahjustamata teha saaks seal männikul? kas vöi u2
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 05.06.07 10:53
|
|
|
Enamustes kohtades on sissesõitu keelavad märgid ees, kuid legaalselt pääseb karjääri territooriumile ringteelt paldiski poolt viljandi mnt suunal
tulles kohe peale männiku tee silla ületamist vasakule metsa keerates ning metsa ja karjääri vahelt vasakule suundudes. Kui päris liiva ei sõida siis
pole nelivedu vajalik, küll aga on soovitav, et masin oleks võimalikult kõrge.
Millegipärast arvan, et kui seal sõitmine massiliseks muutub siis pannakse varsti igale sissesõiduteele märgid ette.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.07 10:59
|
|
|
kas see on see sama koht kust talvel sai jääle?
mingi silt veel oli tee otsas et karjääris veesöidukideka söitmine keelatud.
|
|
|
|
ACE16V
huviline
Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900
|
postitati 06.06.07 05:45
|
|
|
Heh, minu arust tunnetab quattro torseniga veoskeemi eeliseid ka suvel kuiva asfaldiga teravates kurvides liigeldes. Momenditundlik torsen keskel
jagab jõu kurvist väljudes rohkem tagaratastele, kuna nende pöörlemiskiirus kurvis on väiksem ja sellega muudab auto tasakaalu ülejuhitavuse suunas
võrreldes esiveolisega. Samas ei lase esirataste vedu asja ka liiga ülejuhitavaks.
quattro=tasakaal
|
|
|