Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Tahan nautida quattrot! (Vastuseid: 23 | Vaatamisi: 2815)
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.07 14:37 Tsiteeri
Tahan nautida quattrot!

Suvel!NÜÜD!Kuna esimene quattro,siis ma ei suuda oodata talve.
Kus ma saan seda tlnas ja selle lähiümbruses teha,ilma et ajaks pahaseks politseid,maavaldajat,rohelisi (no need lähevad vist igalpool keema :D ). Männiku karjäär?Või kus?

Keegi võib ka enda esi või tagaveolisega tulla,siis ma näen kus on neliveo eelis :D :D :D

Harku järve rand on lähedal,aga see pole õige koht.Seal võivad peesitajad kardaani vahele jääda ja eelnimetatud kolm on ka kohe kaelas :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 02.06.07 14:54 Tsiteeri

Rullnocc oled vä?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.07 14:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sileem11
Rullnocc oled vä?

tahad sa sellest täpsemalt rääkida?Mis see rullnocc on?K tähte arvutil pole,või oled niisama popp?

Kas nüüd on siis kõik rullnokad?Kihutajad on juba,bemmimehed on,eeskirja rikkujad on.Nüüd siis ka liivas müttajad!Offroadi omad ka???Jalgratturid ka?Kuidas rulatajatega või lenduritega on?

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 02.06.07 15:07 Tsiteeri

Tule Tartusse!

Seniks paar kunagist üritust.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=32519

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=34502

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.06.07 15:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lukas
Tule Tartusse!

Seniks paar kunagist üritust.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=32519

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=34502

Novot,sellest ma räägingi! Kari rullnoccasid :D Aga tartu selle spetsiaalse sõidu jaoks natuke kauge ;) Võiks ikka siinmail olla.Muidu,see teie üritus paistab väga hea.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 02.06.07 16:23 Tsiteeri

Jeebumehed käivad vist kuskil Järve metsas ronimas, vaata sinna. Ürita põhja peale mitte kinni jääda, seni on kõik korras. ;)

Ega Audi nelivedu olegi tegelikult niivõrd selleks, et offroad'ida, minu arvates annab ta ka kuival asfaldil sõites igati tunda. Minul on igatahes maru harjumatu esiveolisega kohalt minna - ilma, et ma üldse tahtlikult tõmbleks või rullnokatseks, käib ratas pidevalt all tühja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 03.06.07 04:54 Tsiteeri

Proovi leida mingi siledam muruplats. Quattrota nagu metsaline ja pärast üllata pesula mehi muruse katusega. Hommik on eriti mõnus aeg kuna muru on niiske.

PS ära kuskile parki mine, tuleb jama. Nii et Kadrioru park ei sobi.:D

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 03.06.07 11:49 Tsiteeri

Ei suuda mitte jätta end kordamata....

http://www.metacafe.com/watch/225431/audi_90_quattro_vs_hummer_h1/

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 03.06.07 22:41 Tsiteeri

http://www.youtube.com/watch?v=S8Etx7W1GpY

kui juba hummeri teemakskisub...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 04.06.07 18:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Audihoolik
Kus ma saan seda tlnas ja selle lähiümbruses teha,ilma et ajaks pahaseks politseid,maavaldajat,rohelisi (no need lähevad vist igalpool keema :D ). Männiku karjäär?Või kus?

Keegi võib ka enda esi või tagaveolisega tulla,siis ma näen kus on neliveo eelis :D :D :D

Harku järve rand on lähedal,aga see pole õige koht.Seal võivad peesitajad kardaani vahele jääda ja eelnimetatud kolm on ka kohe kaelas :D
Arvan et löö järgmine kord punti lorrap-iga .
Või kui oled julgem kuju siis võta minust eeskuju ja läbi mõni üritus koos 4x4 meestega nagu mina oma audi avant 200 20v Turbo quattro-ga istusin rooli ja läbisin koos 4x4 meestega kolme päevase offroad maratoni omal jõul.

Proovi ära saad mega elamuse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 04.06.07 18:29 Tsiteeri

Vahel vihmasele heinamaale ennast unustades, võib juhtuda ka sellist vaatepilti:

http://tarmo.astronet.ee/galerii/albums/audiclub/2005_07_20_guinness/IMG_%20026.jpg

PS! Väga tülikas oli pärast masinat pesta murulibledest jms "elukatest":D
Mitte teha võõral maalapil..

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.07 19:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: forsin
Tsitaat:
Algselt postitas: Audihoolik

Arvan et löö järgmine kord punti lorrap-iga .
Või kui oled julgem kuju siis võta minust eeskuju ja läbi mõni üritus koos 4x4 meestega nagu mina oma audi avant 200 20v Turbo quattro-ga istusin rooli ja läbisin koos 4x4 meestega kolme päevase offroad maratoni omal jõul.

Proovi ära saad mega elamuse.

Njaa,minu A4 vist on kuidagi madal sellist masti offroadi jaoks,kuigi ma ei tea,kas ta on tehtud selliseks kellegi poolt või juba tehasest.Väiksed kogemused olemas selle teelt väljaspool sõiduga,maastik polnud just väga hull,aga põhi sai ikka enda vitsad kätte ja esikoopa logar reetis ka,et seekord oli stange õnnesärgis kokku mätsitud :D

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.07 19:18 Tsiteeri

A jõuvanker,sellist autot on hea pärast kuhugi käsipesulasse viia :D.Ma usun,et päringuid tuleks rohkem,kui 10 rubla eest :D.
Sai 30 km jagu sõidetud märga kruusateed ja kui paar päeva hiljem pesulasse läksin,siis onkel tõmbas näpuga üle auto ja küsis,mis sitt see sul siin on.Kas talvesitt? :D Mai kuus lähen alles talvesodi maha pesema või??? :o:D

Rom
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6 3.0TFSI S-line

postitati 04.06.07 20:21 Tsiteeri

Väga hea teema sellest vaatevinklist, et 9 kuud aastas pole Q-ga eriti midagi peale hakata.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.07 20:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rom
Väga hea teema sellest vaatevinklist, et 9 kuud aastas pole Q-ga eriti midagi peale hakata.

see et midagi peale pole hakata, on küll sinu enda viga rohkem :D

Rom
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.07 03:49 Tsiteeri

Ei ole veenev! Ja selliseid ala on parem aga ei tea miks jutte olen väga palju juba kuulnud.

kas2par
huviline

Registreerunud 25.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: S4 Avant 2.7BiT 2000a.

postitati 05.06.07 03:58 Tsiteeri

Tsitaat:

Täiesti nõus, et viga ikkagi rohkem juhis kui ei oska ära kasutada 4wd-d. Kui on ikka nii kõva tahtmine võimed proovile panna, siis sõida rahvasprinti. Seal võid marutada palju torust tuleb (ega tegelt stock autost ikka eriti ei tule küll :D) Hiljem proovi sama rada läbida pooleveolise sama võimsa Audiga ja näed et saab ka suvel nautida quattro eeliseid

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 05.06.07 04:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Ei ole veenev! Ja selliseid ala on parem aga ei tea miks jutte olen väga palju juba kuulnud.

Hakkame siis seda teemat jälle venitama, kus esisillamehed ei saa aru neliveolisemeestest ja vastupidi. Kurat kasvage ükskord ometi suureks :mad:. Igal inimesel on omad vajadused ja vastavalt vajadusele soetatakse kas siis esiveoline, tagaveoline või neliveoline, minupärast võiks tagavararatas kah vedada.
Teema algatajale nii palju, otsi koht kus saaks oma quattrotamise vajadusi legaalselt rahuldada, korraldage üritus ja usu ka teised on sulle tänulikud (saad rämedalt retsepti, ratingut ja feimi juurde)!

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rom
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.07 06:07 Tsiteeri

Vabandan OT pärast!

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 05.06.07 06:41 Tsiteeri

Kahe nädala eest männiku karjääride vahel ekseldes nägin jeebuvendi ekstreemitamas, selles piirkonnas peaks loodust kahjustamata leidma elamuse küll. Olen ka ise selliseid tõsisemaid ronimiskohti otsinud ja ega tallinna läheduses neid tõesti eriti ei ole.

Rannas käies ajab ikka tõsiselt vihale kui näed lausidiootide poolt ülesküntud metsaalust, krt natuke peab ikka loodusest hoolima ka, päris igale poole sonkima minna ikka ei kõlba.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.07 09:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Kahe nädala eest männiku karjääride vahel ekseldes nägin jeebuvendi ekstreemitamas, selles piirkonnas peaks loodust kahjustamata leidma elamuse küll.

oskad/tahad sa öelda ehk täpsemalt kus seda loodust kahjustamata teha saaks seal männikul? kas vöi u2

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 05.06.07 10:53 Tsiteeri

Enamustes kohtades on sissesõitu keelavad märgid ees, kuid legaalselt pääseb karjääri territooriumile ringteelt paldiski poolt viljandi mnt suunal tulles kohe peale männiku tee silla ületamist vasakule metsa keerates ning metsa ja karjääri vahelt vasakule suundudes. Kui päris liiva ei sõida siis pole nelivedu vajalik, küll aga on soovitav, et masin oleks võimalikult kõrge.
Millegipärast arvan, et kui seal sõitmine massiliseks muutub siis pannakse varsti igale sissesõiduteele märgid ette.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.07 10:59 Tsiteeri

kas see on see sama koht kust talvel sai jääle?
mingi silt veel oli tee otsas et karjääris veesöidukideka söitmine keelatud.

ACE16V
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900

postitati 06.06.07 05:45 Tsiteeri

Heh, minu arust tunnetab quattro torseniga veoskeemi eeliseid ka suvel kuiva asfaldiga teravates kurvides liigeldes. Momenditundlik torsen keskel jagab jõu kurvist väljudes rohkem tagaratastele, kuna nende pöörlemiskiirus kurvis on väiksem ja sellega muudab auto tasakaalu ülejuhitavuse suunas võrreldes esiveolisega. Samas ei lase esirataste vedu asja ka liiga ülejuhitavaks.
quattro=tasakaal

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 38.8% - SQL: 61.2%]