Lehekülgi: 1 2 |
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 23.12.03 17:40
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Maku
Sain ise ka Tallinna tänavad ära maitstud suure lumega. Eriti pull on vaadata ZIL-i ja KAMAZ-i mehi. Sõidavad 10km/h ja ise on jube rahul ning siis
kogu autode rodu nende taga. Mööda ka ei saa. Muidu tulin ilusti toime(kui v.a. et üks naljamees lihtsalt nahaalselt tahtis külge maha sõita),
nelivedu suuresti abiks.
Terv, Maku! |
Kui ma õiet mäletan siis tahtsid sa ise ka üks kord Rakveres Lilleoru poe ees oma Audil külge maha sõita. Ma ei saanud aru miks sul nii hirmsasti oli
vaja sellele puksiirile ette trügida. Viimasel sekundil märkasime sind ja jõudsime pidurdad. Muidu oleks külg täiega sees olnud. Ma ei tea kas sina
olid roolis aga sinu auto oli see küll.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.03 18:06
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja villu157
Sain ise ka Tallinna tänavad ära maitstud suure lumega. Eriti pull on vaadata ZIL-i ja KAMAZ-i mehi. Sõidavad 10km/h ja ise on jube rahul ning siis
kogu autode rodu nende taga. Mööda ka ei saa. Muidu tulin ilusti toime(kui v.a. et üks naljamees lihtsalt nahaalselt tahtis külge maha sõita),
nelivedu suuresti abiks.
Terv, Maku! |
Kui ma õiet mäletan siis tahtsid sa ise ka üks kord Rakveres Lilleoru poe ees oma Audil külge maha sõita. Ma ei saanud aru miks sul nii hirmsasti oli
vaja sellele puksiirile ette trügida. Viimasel sekundil märkasime sind ja jõudsime pidurdad. Muidu oleks külg täiega sees olnud. Ma ei tea kas sina
olid roolis aga sinu auto oli see küll. |
Vat ei mäleta, et oleksin Lilleoru poe juures üldse käinud oma autoga viimase aasta jooksul. Valge audiga sõitsid mul mitmed inimesed aga rohelisega
mõni harva. Tõsiselt ei meenu.. Ehk ajad kellegiga segi, üldjuhul ma rahulikult sõidan.
Terv, Maku!
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 23.12.03 19:03
|
|
|
poiskad RAHU
Kristiine juures täna kella 20.30 ajal eriti hea läbivus, ümber keskuse ka essi reguleerijad aitavad kaasa, mis oli eriti positiivne kaubakeskusele mu
meelest 
südalinna ei trüginud igax juhux
|
|
|
|
vadim
huviline
Registreerunud 27.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1.8T, Volvo XC90, Volvo S80, Mercedes Benz 190 2,3 Mercedes Benz 190 2,6
|
postitati 23.12.03 19:37
|
|
|
Tahaks tänada SKY Plussi kes 22.12 lõbustasid ummikus olijaid
|
|
|
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: minu masinad
|
postitati 23.12.03 21:14
|
|
|
oi blääää
tulin kesklinnast viimsisse 2 ja pool tundi (tavaliselt ca 20 min), aga säilitasin külma rahu ja tegime lihtsalt huumorit autos. mudu vahepeal oli
kyll selline tunne et raisk lähen üle kõnniteede vms, aga siiski... kannatasin ära 1,5 tundi raua tänaval, see ju mingi nohh... kilomeetrine lõik max!
jube
kuradi idioodid peavad ikka ristmikult välja sõitma ja kinni panema ikka kõik (nüüd hakkas kergem juba), ma ise kyll ikka jätan teistele kaa ruumi kui
ristmik on. see kinni panemine on liht haige.
pärast selle eest sai pirita teel irvitada linnasuunduvate autode peale ja ERITI ühele audi A2he peale, kes tahtis pirta teel üle eraldusriba sõita
aga oli kinni jäänud lootusetult sinna... 
jube jube
d | ehitustehnika, suruõhk
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 23.12.03 21:37
|
|
|
Gonsiori tänava alguses loobusin ja parkisin auto kõrvaltänavale. Käisin jalgsi kesklinnas, asjaajamised aetud, olid mu tagasijalutades samad autod
raadiomaja juures... Ning ummiku põhjuseks mitte kehvad liiklusolud, vaid hoopis see, et igaüks ronib ristmikul teistele ette, jääb punasega takistama
risti sõita tahtavaid juhte jne. St aegajalt peale ristmikku pikalt tühi, aga ei saa liikuda, kuna kõik on risti teistel teepeal ees. Olin sõnatu, kui
seda nahhaalsust ja "tagasitegemist" nägin Ja nii toimus vist iga
ristmiku peal kogu Tallinna ulatuses. Kurb on aga see, et Tallinn pole autouputusele alternatiive loonudki. Kodus kasutan eriti kehvade ilmade puhul
jalgratast (talvised külmad iga aasta -40 ringis ja talv oktoobrist maini). Kuid rattateed jms ehitatud soojatrasside peale, et kui autot kasutada ei
taha, on teed jalutamiseks või rattasõiduks alati puhtad ja vajadusel ka puhastatud. Ega muud oskagi soovitada, et loobuge praegu võimalusel autost,
sest säästate nii raha, aega kui ka närve
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.03 23:08
|
|
|
Ma vist valisin siis eile vägagi õige tee. Tavaliselt liiklen kodu - töö vahet mööda tartu maanteed.
Eile aimasin kohe ette, et ega seal tartu mnt. ristis midagi head ei oota vist ja valisin tee, mis viib peterburi mnt-le välja.
Tulemus : jüri - smuuli tee - 30 minutit.
Oleks vast veel kiiremini saanud aga mingi kogus oli ka neid 50ga sõitjaid ja ega see peterburi mnt-le keeramine õnnestus ka talutava kiirusega vaid
ühe lisa raja tekitamisega (kuna ruumi iseenesest oli ja kedagi ei seganud ka).
Küll ei saanud üks kohalt minema ja siis teine, sellistel hetkedel ma olen vägagi rahul, et ikkagi quattro ostsin 
|
|
|
|
mike
huviline
Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 3.0 Q
|
postitati 24.12.03 07:15
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja daqqer
oi blääää
kuradi idioodid peavad ikka ristmikult välja sõitma ja kinni panema ikka kõik (nüüd hakkas kergem juba), ma ise kyll ikka jätan teistele kaa ruumi kui
ristmik on. see kinni panemine on liht haige.
jube jube |
tundub, et nüüd, kui olukord hullem, olen saanud rohkem mõttekaaslasi:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2963
|
|
|
ets
huviline
Registreerunud 01.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant Q
|
postitati 25.12.03 01:47
|
|
|
Häid jõule ja kaastunne piinlejatele minugi poolt. Ise õnneks linnas kaoses ei piinelnud, aga tuli siin sõita väheke maanteel. Mingid tegelased
sõidavad 60ga ja 70alas veel pidurdavad. Vastu tuli pidev rodu autost, et mööda ei saanud. Tõesti oleks tahtnud mõnele tuutusse anda, kuigi ei pea end
vägivaldseks.
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 26.12.03 06:34
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja villu157
nelivedu suuresti abiks.
Terv, Maku! |
olid roolis aga sinu auto oli see küll. |
Vat ei mäleta, et oleksin Lilleoru poe juures üldse käinud oma autoga viimase aasta jooksul. Valge audiga sõitsid mul mitmed inimesed aga rohelisega
mõni harva. Tõsiselt ei meenu.. Ehk ajad kellegiga segi, üldjuhul ma rahulikult sõidan.
Terv, Maku! |
Ei hakka siis rohkem läbustama aga auto oli roheline, velg sama ja taga klaasi peal kiri audiclub.ee
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |