Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 avant 2.0 66kw
postitati 26.05.07 12:55
Audi b4 avandi antenni juhe kadunud!
On selline probleem,et antenn on taga katuse peal olemas,juhe tuleb ilusasti antenni juurest pagasniku vasakusse küljekarpi ja sealt jalatoe juurde
armatuuri alla.Rohkem ma pole edasi veel uurinud,ei ole julgenud armatuuri laiali kiskuda.Point on selles et seda juhet pole aga automaki juures.Olen
küll sealt maki avast uurinud aga juhet ei kuskil.
Kõige huvitavam oli see et eelmisel omanikul oli antenni juhtmeks tavaline peenike vaskjuhe mis jooksis maki juurest mootori ruumi
Kas kellegil on sarnast kogemust olnud ja kas oskate öelda kas antenni juhtmel on kuskil armatuuris mingi ühenduskoht,või jookseb juhe täies pikkuses
antennist makini.
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
postitati 26.05.07 13:09
Tsitaat:
Algselt postitas: rt123
Kas kellegil on sarnast kogemust olnud ja kas oskate öelda kas antenni juhtmel on kuskil armatuuris mingi ühenduskoht,või jookseb juhe täies pikkuses
antennist makini.
Teoorias peaks antennijuhet nägema, kui keerata ära juhipoolne jalgade kohal olev sahtel (istub kinni 4 poldiga). Võib-olla tilpneb see juhe seal
kuskil või on katki ja vajab jätkamist või on hoopis nõnda, et antenni jalas olev võimendi on katki ja eelmine omanik on selletõttu traadijuppi
kasutanud.
rt123
huviline
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 avant 2.0 66kw
postitati 26.05.07 14:24
OK.Kiskusin selle juhipoolse alumise sahtli lahti aga seda antenni juhet ma ülesse ei leia.Kust kaudu see juhe peaks maki juurde minema?
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
postitati 26.05.07 14:30
Huvitav, ma nagu mäletaks enda omal minevat rooli pealt, kõlarijuhtmetega kampas. Või nägin ma teda hoopis kellade tagant... ei mõlemat pidi peaks
näha olema.
Igastahes tuleb ta mul vasakult alt sinna armatuuri sisse, tagumiste kõlarite juurde mineva juhtme kõrvalt, selline must veidi jämedam kaabel, ning
liigub siis koos kõlarijuhtmega maki taha.
karlson
huviline
Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2,8 Quattro.
postitati 26.05.07 16:20
on juhuseid olnud et antenni juurest tuleb nt.ühe värviga,aga ette maki juurde jõuab hoopis teise värviga.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.3% - SQL: 73.7%]