Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Poollass? (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2593)
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1,9 96kw 04

postitati 16.05.07 17:04 Tsiteeri
Poollass?

ei saa aru kas on poollass läbi või mitte, aga kui esimese parema poolse ratta õhku tõsta ja ringi ajad siis auto väriseb( sõidu ajal on ka vibra sees) mitte mingit raginat poollass ei tee no ja siis kui ratast kohapeal keerata, kui ratas ringi käib siis ühel poole keerates kaob vibra ära ja vasakule keerates tahab tungi otsast ära lennata lihtsalt nii jõhkralt hakkab vibrama, aga ei ragise ega midagi. Kas see võib olla poollass???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 16.05.07 17:11 Tsiteeri

mul hiljuti sai vahetatud öige nimi pooltelje välimine ots. et kui ristmikult välja keerasin ,eriti kohapealt ,siis hakkas minuarust kloppima vaikselt ,nii tundus see hääl.vot autole nagu vibrat sisse ei löönud. nojah kumm oli maha tulnud seal ja liiv sisse pääsenud ning oma tööd jöudnud teha

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.07 17:23 Tsiteeri

mul ie ragise, ega midagi, vähemalt ei kuule küll, aga kohapeal vasakule keerates ja otse olles rool vibrab aga paremale keerates lõppeb vibra ära ja sõidupealt on ka vibra. Ja avastasin just, et parema poole sisemise pooltelje kumm on ratta poolse otsaga lahti vb kah sitt sisse pääsenud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.07 18:33 Tsiteeri

kas seda vibra võib ka sisemine ots tekitada?

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.07 19:24 Tsiteeri

kuuule jah ,ma ei tea si... tagi autost aga tundub vastus sinnapoole ju?! et kui kummilödvik terve siis naljalt seest ju midagi juhtuma ei peaks? aga jah see seesmist otsa ma ei tea kuidas ta väljagi näeb.aga mine remondi kohta kes ikka vaatab alt üle asja ja osad mehed söidu pealt ütlevad mis vaja vahetada;)

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.07 19:33 Tsiteeri

sest mul otse sõites küll miskit viga ei olnud

Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 16.05.07 19:46 Tsiteeri

No kui sul pooltelje kaitsekumm on lahti v puruks siis on pooltelje ots vaja niikuinii ära vahetada koos selle kummiga.. nii et vaheta ära ja vaata mis edasi teeb

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.05.07 19:52 Tsiteeri

nojah vot ei tea kui otse ka miski vibra siis miski teine jant,et voibolla see seesmine veovölli ots ,aga jah lasta spets mehe juures vadata ,voibolla isegi mölemad vajavad vahetamist?:(

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 17.05.07 11:57 Tsiteeri

Sisemine veovõlli ots annab autosse tuntava vibra ja kolksumise kuni isegi konkreetsete tõugeteni, tõuked siis külgsuunas. Rooli pööramine vasemale-paremale asja ei pruugi muuta. Olen asja mitmel autol tundnud, tunne on väga jäle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 08.09.07 06:59 Tsiteeri

endla ka veovõlliots naksus kui rattad alla keerata, kuid siis eelmine nädalavahetus sai asfadipeal tagurdades vähe järsemaid liigutusi tehtud ning rattad alla keeratud, ning kohapeal ringi keeratud. edasi sealt liikusin juba paelaotsas.
esimese vasaku veovõlliotsalt tõmbas hambad maha:(
aga kuna asi oligi minemisepeal siis hea et sai nüüd uuevastu vahetatud.
pärast oli küll palju tarkasi, kes mainisid, et kas ma siis ei tea et audidega sellist trikki teha ei tohi, pidi nõrk koht olema. nüüd siis tean:)

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.3% - SQL: 79.7%]