Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4
postitati 14.05.07 20:53
K: audi 90 2.3 88' bensiinipump undab
pump asetseb põhja kyljes? kõrvalistuja all? aga kas äkki pole tal endal sees mõnd sõkla mis lihtsalt sodi täis ?
AudiTT
huviline
Registreerunud 08.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi TT 1.8TQ 165kw
postitati 14.05.07 21:08
Kunagi kui audi 80 oli siis tähendas see küll pumba vahetust... muud moodi korda ei saanud
arvan ,et seal sama
parandage kui eksin
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
postitati 14.05.07 21:54
Paagivälisel selle ajastu pumbal ei tohiks seal enam midagi ees olla, vähemalt ise pole küll mingit jama seal ees avastanud. Kui pump ikka pekkis siis
pekkis. Taastama seda hakata - no ei oska kosta. r5 moto pump ~1500-1800 eeki lihtsam. Vana las undab, ma undava pumbaga ringi sõitnud paar aastat
enne kui otsad andis Surve ja tootlikkus oli igati ok isegi siis kui
undas.
Hea auto on palju autosid...
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
No ikka väga paljud sõidavad undavate pumpadega ringi, kaasaarvatud mina, ja kui sõita saab, siis miks mitte.
Kui aga hakkab jampsima nagu mu eelmisel autol, et ei tahtnud enam käima minna, siis tuleb loomulikult ära vahetada.
Sõbra 90-nel oli ka sama jama ja siis kui pumba uue vastu vahetas, tundis ka seda kuidas auto edasi minema hakkas.
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
postitati 15.05.07 21:04
Tsitaat:
Algselt postitas: püstolett
ja siis kui pumba uue vastu vahetas, tundis ka seda kuidas auto edasi minema hakkas.
Selles suhtes on sul õigus. Kui ikka pump väsinud, siis annab see minekus juba pikalt tunda Kes seda lihtsalt jõuab kontrollida pidevalt Kui ära oled vahetanud, siis alles saad aru, mis piina oled jupp aega saanud
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.1% - SQL: 83.9%]