lippalakki
huviline
Registreerunud 14.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 11.05.07 18:34
|
|
|
eelsüüte küünal
oskab keegi ölda kui palju on korras eelsüüte küünla takistus
|
|
|
kentq
huviline
Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9TDI, aut. '93
|
postitati 11.05.07 19:25
|
|
|
oskan öelda vaid et korras eelsüüteküünal maksab 150-250.-
|
|
|
badog
huviline
Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6 C5 Avant 4,2 V8 250 kW
|
postitati 12.05.07 08:23
|
|
|
keera küünal välja, pane aku pealt talle + juhe otsa ja siis pane vastu kere see eelsüüteküünal, et massi saaks ja siis vaata küünla otsa, kui küünal
läbeb ainult otsast punaseks siis on ta korras aga kui läheb külgedelt ka siis on õhtal...
A6 C4 Avant 1.8 92 kw 1997 a. ; A4 B5 Avant 1.8 92 kW 1997 a. ; A6 C5 Avant quattro 2.5 tdi 132 kW 2000 a. ; A4 B5 quattro 2.8 142 kW 1997 a. ; S6 C5
Avant quattro 4,2 250 kW 2000 a. A4 B5 Avant 1.8 TQ 132 kW 2000 a.
|
|
|
|
raika61
huviline
Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 1993 c4 AAT
|
postitati 15.01.08 11:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: badog
keera küünal välja, pane aku pealt talle + juhe otsa ja siis pane vastu kere see eelsüüteküünal, et massi saaks ja siis vaata küünla otsa, kui küünal
läbeb ainult otsast punaseks siis on ta korras aga kui läheb külgedelt ka siis on õhtal... |
Kondrollisin nii ja tulemus oli et korras. Kui vaatasin pihusti aukudest siis avastasin et et ainult kaks töötas.
|
|
|
kairo
huviline
Registreerunud 11.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2.5 tdi 1996a
|
postitati 15.01.08 12:51
|
|
|
Siis ei ole muud kui uusi piipe ostma.
Mul oli sama teema eelmine aasta vahetasin kõik küünlad ära ja suurte külmadega korralikult käima ei läinud. Läksin tarkade juurde, et pihusti otsi
kontrollida võeti pihustid maha ja vaadati siis küünalde tegemisi pihusti august, ainult üks töötas. Eelnevalt olin muidugi kontrollind kas piipudesse
vool tuleb.
Suuremosa Pärnu autopoodidest muidugi ei teadnudki, et sellised asjad on olemas , teati ainult raudlatist mis on ka muidugi enamus autodel
kasutusel.
Sain mina need Suve Autost 152 eeku/tk (piip ja 2 m juhe taga) Aga kui tahad osta juhtme komplekti piibust pistikuni maksis 12000 millegagi.
Sekk küsis tk eest 190eeku kanti
|
|
|
raika61
huviline
Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.01.08 16:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kairo
Mul oli sama teema eelmine aasta vahetasin kõik küünlad ära ja suurte külmadega korralikult käima ei läinud. Läksin tarkade juurde, et pihusti otsi
kontrollida võeti pihustid maha ja vaadati siis küünalde tegemisi pihusti august, ainult üks töötas. Eelnevalt olin muidugi kontrollind kas piipudesse
vool tuleb.
Suuremosa Pärnu autopoodidest muidugi ei teadnudki, et sellised asjad on olemas , teati ainult raudlatist mis on ka muidugi enamus autodel
kasutusel.
Sain mina need Suve Autost 152 eeku/tk (piip ja 2 m juhe taga) Aga kui tahad osta juhtme komplekti piibust pistikuni maksis 12000 millegagi.
Sekk küsis tk eest 190eeku kanti | Tekkis küsimus kas seal mingid sulavkaitset ei ole vahepeal. Kuskilt kuulsin et jagatud küünalde
grupp 2 osaks.
|
|
|
kairo
huviline
Registreerunud 11.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2.5 tdi 1996a
|
postitati 15.01.08 17:05
|
|
|
Võta dester ja vaata kas piipudesse tuleb vool.
|
|
|
raika61
huviline
Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.08 16:29
|
|
|
öelge parem kus asuvad küünalde juhtimis reeled ja andurid ja nende plokk?
tean et midagi asub kõrvalistuja jalgade juures
|
|
|
MAKIX
huviline
Registreerunud 19.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2,2Tq 1995
|
postitati 20.01.08 17:47
|
|
|
kontrollida lihtne. võta juhtmed maha. otsi jupp juhet .juhtme üks ots pane aku plussi külge.teise otsa ja küünla otsa vahel peab säde olema.mille
vahel sädet ei ole tuleb ära vahetada.
|
|
|
raika61
huviline
Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.08 17:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MAKIX
kontrollida lihtne. võta juhtmed maha. otsi jupp juhet .juhtme üks ots pane aku plussi külge.teise otsa ja küünla otsa vahel peab säde olema.mille
vahel sädet ei ole tuleb ära vahetada. | Sorry : Aga minu esimene post näitas hoopis uut tulemust see aku varjant ei andnud midagi.
|
|
|
KallePõllu
huviline
Registreerunud 03.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Allroad 2.5 TDI (2001)
|
postitati 21.01.08 23:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raika61
vool tuleb.
kasutusel.
Sekk küsis tk eest 190eeku kanti | Tekkis küsimus kas seal mingid sulavkaitset ei ole vahepeal. Kuskilt kuulsin et jagatud küünalde
grupp 2 osaks. |
On küll ja kaheks on nad jaotatud kah.
|
|
|
raika61
huviline
Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.01.08 20:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KallePõllu
Tsitaat: | Algselt postitas: raika61
vool tuleb.
kasutusel.
grupp 2 osaks. |
On küll ja kaheks on nad jaotatud kah. |
Kordan siis eelnevat KÜSIMUST uuesti KUS täpselt asuvad küünalde relee ja kaitsmed ???
"Säde" oli 1 ja 4 küünlas- need kask töötavad olenemata kas on peal uus või vana komplekt. Tean nii palju et kaas reisa jalge juures ukse postis
asuvad aga seal neid terve hunnik
|
|
|