Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Concert II asemele RNS-E Navi (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 2295)
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 07.05.07 20:36 Tsiteeri
Concert II asemele RNS-E Navi

On keegi eestis sellist asja teinud ka? Lugesin mingit usa saiti, seal pasitab päris pop asi olevat. Igatahes ehk on keegi seda teinud ja jagab pidlimaterjali ja seda kust juppe sai.

Link

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Eltarmo
huviline

Registreerunud 11.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2,5 TDi B5

postitati 13.05.07 20:12 Tsiteeri

Olen ise ka seda uurinud, aga ebays asju saadaval igas varjandis,
nii pistikuid kui ka navisid.

ebay

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 13.05.07 20:47 Tsiteeri

eBayst on saada jah igast manti. Aga noh hinnad väga odavad ei ole kah, peab peale passima kui mõni hea saabub. See mul siiski rohkem talve projekt ma arvan.
Müüakse ka komplekte, kus on kõik olemas, et vahetad üksühele ära. Nende hinnad jäävad sinna 15k kanti jne. Mul veel vaja 2 DIN keskkonsooli raami ja kliima korpust kah.
Aga jah, mul vel aega on sellega, oleks huvitav lugeda aind,et ehk keegi eestis on sellega hakkama saanud. Pole ühtegi sellise naviga näinud kül.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tarvin
huviline

Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 2013 S-line

postitati 08.12.13 15:43 Tsiteeri

Endal on hetkel sama projekt plaanis ära teha. On keegi juba sellega hakkama saanud ja tahaks mind sellel teemal ehk vähekene valgustada? Autoks on mul 2003 a. a6, millel on concert II süsteem ja mingi väga algeline navi süsteem, mis näitab armatuuril nooli.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.6% - SQL: 69.4%]