Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: pumba timmimine (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2513)
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 04.05.07 16:23 Tsiteeri
pumba timmimine

kas keegi oskab aidata,autoks ssiis a6 94 a 2,5tdi 103kw ja oleks vaja pumpa timmida sest auto saab nagu liiga palju kütet kätte.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 04.05.07 20:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
kas keegi oskab aidata,autoks ssiis a6 94 a 2,5tdi 103kw ja oleks vaja pumpa timmida sest auto saab nagu liiga palju kütet kätte.

Sellise info põhjal vaevalt keegi eriti aidata oskab?! A võibolla saab just liiga vähe kütet kätte?
Küttekoguse määrab (peale juhtelektroonika) pumbakaane asend.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cescor
huviline

Registreerunud 05.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5TDI

postitati 04.05.07 22:17 Tsiteeri

Tsitaat:

mul 94a 100 85kW
kaanel poldid õrnalt lahti ja koputasime natuke kütet koomale. Poldid kinni ja katsetama. :) umbes nii sai tehtud ja 5+

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.07 16:19 Tsiteeri

mis moodi seda kütet koomale kopudada ja kas need poldid on seal pumba peal?
ja saab just liiga palju kätte ei jõua seda kütet läbi põletada

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 05.05.07 18:29 Tsiteeri

Tsitaat:
mis moodi seda kütet koomale kopudada ja kas need poldid on seal pumba peal?
ja saab just liiga palju kätte ei jõua seda kütet läbi põletada

Pumbakaane poldiavad on ovaalsed, tänu sellele saab kaant nihutada. Polte minimaalselt lahti ja kuvaldaga natuke koputada, soovitav oleks seda teha töötava mootoriga kuna minimaalne kaane liigutamine muudab küttekogust juba väga palju.
Aga reeglina ei lähe kaan ise paigast ära, seetõttu soovitaks esimese hooga viga otsida kusagilt mujalt, näiteks õhulugejast.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.07 18:37 Tsiteeri

mul juba algusest peale selline jama et saab palju kätte,kohapeal suitseb kole palju ja kütte kuluga ma ka rahul ei ole

cescor
huviline

Registreerunud 05.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5TDI

postitati 06.05.07 01:28 Tsiteeri

Tsitaat:
mul juba algusest peale selline jama et saab palju kätte,kohapeal suitseb kole palju ja kütte kuluga ma ka rahul ei ole

katseta kaanega, mul töötas.
aga kui kaant koputad, siis tõesti HÄSTI vähe korraga, kui käima ei lähe, siis kütet liiga vähe, hakka teisele poole koputam kui leiad õige koha, et on ka minekut ja ei suitse. :)
mina sain nii korda.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 06.05.07 18:16 Tsiteeri

Kui salongi poole suruda siis kütte kogus väheneb, liiga palju kaant liigutada siis ei saa enam käima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.07 18:52 Tsiteeri

aga see pumba kaanel on mingi kahtlane polt üks pean homme proovima kas saan ültse lahti selle

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.07 10:49 Tsiteeri

nii lõpuks siis sain natuke timmida seda asja ja tahmamine läks väiksemaks aga nüüd kui seda tahmamist sumpast vaadata siis ta lööb kohati nagu tumedamat kui pöörded põhjas on.Kas keegi teab milles võib probleem olla?

tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro

postitati 30.06.07 11:52 Tsiteeri

Diiselmootoril kohapeal pöörded põhja-ka kõige korralikumal mootoril lööb veits tahama välja.Millal viimati õhufiltrit vahetasid?Mine tee peale,kiirenda 0-100 näiteks,kui peeglist tossu ei näe siis ok:DPole siis kunagi mõnda retsilt tossavat diislit näind või,võrdle neid oma autoga.Ilmselt pingutad oma probleemiga veits üle...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.07 12:03 Tsiteeri

ei mul tossab ikka jubedalt kui ikka kiirendad siis on hull lont taga maas ja kui sõita vaikselt mingi 4km ja siis kusagil ristmikul vajutada järsult lööb sellise tahma välja et jutid jäävad maha aga õhu filtrit ma ei ole tegelt ültse vahetanud aga ma arvan et vahetan selle varsti ära

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 28.1% - SQL: 71.9%]