OTSING on kindlasti abiks aga enda autole just paigaldasin esiustesse 13cm kompod... pilte mul kahjuks pole.... oli plaanis küll kõik jäädvustada aga
ununes miskipärast
neid võimalusi on mitu... kas teed ntx MDF-ist kõlarialuse mille kinnitad ukse külge või siis polstri külge või lõhud polstrit ja klaasfiibriga hakkad
mässama...
mina tegin kõlari aluse ja kinnitasin uksepolstrisse... töö siis järgmine:
1. võtsin puupõletus aparaadi (millega saab puu pele pilte jne joonistada/põletada) ja sellega lõikasin vana kõlari randid ja kinnitused madalamaks
2. võtsin papi tüki ja tegin zablooni, et milline see tükk välja peaks nägema... sabloon valmis- lõikasin tikksaega selle ntx MDF-ist välja...
zablooni sisse tegin ka need originaal kõlari kinnituse märked... pärast raskem saada neid kohti... siis väike viimisltus liivapaberiga ja viiliga...
kontrollid ega kusagilt takistama ei jää...
3. kui plaadis kõlariauk ka olemas siis keerad plaadi uksepolstrisse... kahjuks ainult 3 kruvi auku... ma panin neisse mingit liimi ka sisse...
kindluse mõttes...
4. kui plaat 3 kruviga korralikult kinni,siis tundub ikka et see plaat ei ole nii korrelktselt kinni... mina võtsin makrot ja lasin paari nurka
makrot... liimib hästi ja toetab kõiki nurkgi... kui makro kuivanud siis nuaga tasaseks ja kõlar plaadi külge kinni... põhimõtteliselt ongi
valmis...
5. mina panin veel polstri sisekülje 8mm vildiga üle ja uste siseküljed Nikesound pigimattidega...
6. kui polster valmis ja kõlar küljes, siis hakkad polstrit ukse külge panema ja avastad, et ei lähe... :@... otsid rellaka ja lõikad sealt kõlari
juurest ukse metalli natuke maha... kui sa polstrit installid tagasi siis ukse ja polstri vehest paistab kust metall takistab... mina värvisin selle
lõigatud koha metallivärviga ära ja praega ei kurda küll...
7. uksed on vagased ja kõlarid teevad häält küll ja küll... ainult kõrvalistuja ukselink pläriseb vahel... aga sellega plaanis täna või homme midagi
ette võtta...
8. uued kõlarikaablid saab väga lihtsalt uksesisse... võtad maha selle kickpaneli vms (see mis jääb istuja jalgadest vasakule/paremale) ja uksesees
näed juba ise ära mis värvi on kõlari kaablid (roheline ja roheline kollase triibuga oli mul) sinna külge paned teibiga uue kaabli ja tirid salongi
või siis vastupidi salongist uksesisse...
9.kui sul on kompod siis grossouver mahub kenasti partatsoki peale... ja juhi pool rooli alla...
rasket pole midagi... vaja ainult aega ja närvi... mina olen oma tööga rahul... kõik pole veel päris valmis aga siin lähipäevil teen pagassi osale ka
väikese müraisolatsiooni ja siis läheb suppar taha ja siis peax install lõpule saama...
edu tööle
|