Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kuidas kontrollida katalüsaatori tervist??? (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 3555)
henri0
huviline

Registreerunud 04.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.07 14:50 Tsiteeri
Kuidas kontrollida katalüsaatori tervist???

Mure selles et auto b3 2.0 meh.pritse nagu nats uimane tagumine pott kõriseb sõelad vist lahti see plaanis varsti vahetada aga kui juba maha kakkumiseks läheb vaataks kati ka üle aga mida peaks silmas pidama ja kuidas kontrollida kati korrasolekut? Ah ja pena kulu ka suur linnas 13 diagnostis ei avastatud midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 29.04.07 15:03 Tsiteeri

kui heitgaasid normis, siis kat üldjuhul töötab.

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 06.07.08 20:00 Tsiteeri

kasutades otsingut sattusin siis siia.
tekkis samuti küsimus katalüsaatori korrasoleku kohta.
nagu =äss= mainib,et kui heitgaasid normis,siis ka katalüsaator korras,kuid kuidas ikkagi saada aru,et katalüsaator hakkab oma iga ära elama?
millised vöiksid olla tundemärgid veel peale seda,et kütuse kulu suureneb ja h.gaasid korrast ära?
kas mootori töös toimuvad mingid tuntavad muutused ja kas mineku suhtes ka midagi tunda on?
igasugune info alati oodatud.
huvi just sellepärast,et kuidagi kahtlaselt on hakanud väljalase lörisema.köik ühendused kontrollitud ja on korras,augud samuti puuduvad.eriti hullult teeb häält siis,kui maanteel natu ka hagu antud-kasvöi kilomeeter 160-ga ja juba löriseb-söidaks nagu oleks alla topitud sport summuti.
kütte kulu hetkel tundub ok,minek ok ja mootor ka toimetab ok´ilt,väljaarvatud tühikäik,mille viga juba tean tänu audihooldusele.olukorda olen täheldanud suht ammu,kuid viimasel ajal hakkab kuidagi häirivaks muutuma.vöi ongi see nende omapära?
autoks siis a4 2.6.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.07.08 20:08 Tsiteeri

Lörin suureneb -> kat hakkab tühjaks saama.
V6-l on see lörin muidugi veel eriti lahe :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 06.07.08 20:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Lörin suureneb -> kat hakkab tühjaks saama.
V6-l on see lörin muidugi veel eriti lahe :P

eks lörin ole selline mönusalt madala tooniga küll ja mönus kuulata,kuid löpuks hakkab häirima.
kuid kuidas tühjaks saama?pöleb tühjaks?
naljakas veel see,et tavaliselt on sellises vanuses söidukite summuti otsad ammu seest tahmased,kuid minu omal mitte-aasta jooksul pole veel näppu tahmaseks saanud,kui siis ainult kondentsveega märjaks.
asi ka selles ju,et kui tühi siis peaks ka tahma välja ajama.vöi ma eksin?

ühesönaga tuleks hakata siiski uue poole kiikama!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 07.07.08 06:21 Tsiteeri

Minu praktikas on siiamaani esinenud päris mitu juhtumit kus ilma igasuguse lörinata katalüsaator lihtsalt umbe jääb ning kuni ta veel päris umbes ei ole on seda väga raske ilma gaasianalüsaatorita diagnoosida. Lörin tuleb siis kui katalüsaator lihtsalt mehhaaniliselt ära laguneb.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 07.07.08 07:47 Tsiteeri

Kui silberautos veel töötasin tuli sinna üks e 55 amg millel ei tööand pool mootorit :D katt oli nii kinni suland et mootor ei läind enam käimagi

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.2% - SQL: 82.8%]